*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas CTXrix
    ;D ;D ;D kuldne! Ma käisin USAs 4 kuud perest peresse ja jõudsin järeldusele, et tavainimene on neil ikka kordades lollim ja naiivsem, kui eurooplane.
    Aga ma arvaks, et samas tunduvalt lahkem ja viisakam?

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Aristotep
      See ameeriklane on peast ikka puhta põrunud. ;D
      No tegelt too ameeriklane on miski endine mängur, vist miski WCG3 või miski taoline pask ning peale seda leidis pokkerio. Üldiselt räige foorumite trollija ja spmmaja nagu minagi ning tihtipeale ajab sellist sousti ja kapsast suust välja, et naera pooleks või valetab nii, et suu suitseb. Sellisest ei saagi aru, kas ta mõtleb tõsiselt või jälle leveldab :)

Comment

• CTXrix
        Grinder
        • Oct 2008
        • 689

Algselt postitas ranka
        Aga ma arvaks, et samas tunduvalt lahkem ja viisakam?
        Seda küll jah, vaieldamatult.

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

"football" ameeriklaste m6istes on see, mida meie teame kui "ameerika jalgpalli" all, kus inimesed jooksevad yksteist pikali.

"soccer" ameeriklaste m6istes ongi meie jaoks tavaline jalgpall, kus mehed ajavad jalgadega palli taga.

ty,
          teh nuts has spoken.

Comment

• CTXrix
            Grinder
            • Oct 2008
            • 689

Algselt postitas lebovend
            "football" ameeriklaste m6istes on see, mida meie teame kui "ameerika jalgpalli" all, kus inimesed jooksevad yksteist pikali.

"soccer" ameeriklaste m6istes ongi meie jaoks tavaline jalgpall, kus mehed ajavad jalgadega palli taga.

ty,
            teh nuts has spoken.
            Nii on jah, aga ma sain Ranka jutu ivast veidi teistmoodi aru (et selle USAka arust peaks selle jalgpalli nimi siin Euroopas ka meie jaoks olema soccer)...

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas CTXrix
              Nii on jah, aga ma sain Ranka jutu ivast veidi teistmoodi aru (et selle USAka arust peaks selle jalgpalli nimi siin Euroopas ka meie jaoks olema soccer)...
              No vähemalt nii ta väitis, Euroopa jalku = soccer ja ameerika jalku = football ning kõik.

Comment

• CTXrix
                Grinder
                • Oct 2008
                • 689

Algselt postitas ranka
                No vähemalt nii ta väitis, Euroopa jalku = soccer ja ameerika jalku = football ning kõik.
                OK, no selles mõttes oli tal õigus, et ameeriklased ütlevad Euroopa jalka kohta soccer, aga tegelikult on see (kogu muu maailma arust) siiski football.

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Nii, lõpuks sain monitoribizinssi tehtud. Mõnus 22'' samsung laua ees nüüd. Hakkan jälle aktiivsemalt postitama ja proovin mõned artiklid ja videod ka kuu jooksul ära teha.

Comment

• ok2aa
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1903

dude võta pakett, eriti mugav kui kõik asjad aetakse su eest ära ka veel. not even close (oleks close kui oled muidu lifebusto)

Comment

• CTXrix
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 689

Algselt postitas lenC
                      Nii, lõpuks sain monitoribizinssi tehtud. Mõnus 22'' samsung laua ees nüüd. Hakkan jälle aktiivsemalt postitama ja proovin mõned artiklid ja videod ka kuu jooksul ära teha.
                      Nonii, better not FAIL!

Comment

• antnx
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3102

Algselt postitas ranka
                        Jeah. Aga just rääkisin ühe ameeriklasega, et nende maal on neil football ning euroopas on soccer. Muidugi vaidles nagu vale inimesega, kes midagi ei tea aga ma ei tahtnud talle alla ka anda ning ajasin vastu, et ime oma tikku oma socceri jutuga. Siis küsis, et ma nimetaks paar footbaali teami, see küsimus oli mulle liiast ning et ei jääks lolli olukorda leidsin kiirelt huvitava käe pastesin talle ja ütlesin "diskuss" ning sujuvalt läkski teema üle käe peale :)

Oh neid lolle fishe.
                        Ma olin ameerikas siis küsisin ikka nende käest, et miks teil football ja meil soccer - siis mulle vähemalt vastati, et imelik jah - me pole sellepeale mõelnud miks see nii on kuna footballis pole footiga eriti midagi pistmist.

Comment

• marguzz22
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1458

mina läheks londonisse jooks ennast täis, näpiks klubis koledaid inglise naisi ja tuleks tagasi

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

Algselt postitas lenC

6max siis eksole

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Algselt postitas CTXrix
                              Ammune unistus kord Engerlandis mõnda Premier League-i mängu vaadata.... Õnnitlused, raisk! :)

Gambleri poodi? Im kinda new...aadressi vms saad anda?
                              Taanis on olemas selline pood nagu The Gambler store ;D
                              Eelmine aasta kui käisin Harrington vol1 ostmas, siis oli mingi sõbralik müüja ja rääkis igast asju, rääkis ka, et neil on plaan Eestisse laieneda, aga seda ei tea, kas teostatud on :)

Müüakse seal siis igasuguseid Chipsi kaste ja kaarte ja pokkerilaudu ja asju, aga kõige parem on see, et enamus tähtsamad raamatud istusid seal riiulitel. Või õigemini kõik tähtsamad olid olemas ja igasuguseid vähem tuntumaid oli ka väga laias valikus.

Comment

• CTXrix
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 689

Algselt postitas RudiTurbo
                                Taanis on olemas selline pood nagu The Gambler store ;D
                                Eelmine aasta kui käisin Harrington vol1 ostmas, siis oli mingi sõbralik müüja ja rääkis igast asju, rääkis ka, et neil on plaan Eestisse laieneda, aga seda ei tea, kas teostatud on :)

Müüakse seal siis igasuguseid Chipsi kaste ja kaarte ja pokkerilaudu ja asju, aga kõige parem on see, et enamus tähtsamad raamatud istusid seal riiulitel. Või õigemini kõik tähtsamad olid olemas ja igasuguseid vähem tuntumaid oli ka väga laias valikus.
                                Aaaa...no siis ta on natuke kaugel :D

Comment

Working...