ei kukkunud läbi 86 sain eelmine aasta aga siis kukkusin ühe inglisefiloloogia tudengiga jooma ja tegime beti et teeme mõlemad järgmine aasta uuesti ja see kes vähem saab teeb teisele joogi välja
kuidas see true false no information ül sinu arust loto on? vähe tähelepanelikumalt lugeda ja saab tehtud küll ju
no sellega on see probleem et neid eksameid kontrollitakse selle vastuste lehega kuid mõnes kohas on suht vaieldav kas ta on false ( ehk juurde mõeldav et on vale ) või siis pole infot n.ö
olen selliseid teinud küll aga no punkt või paar ikka kaob
Mul oli probleem ennem, et fullringi lastes Full Tildis hemi hudi kastid on liiga suured. Sass ennem midagi seletas font scalest, ma ei saanud päris täpselt aru, et kuidas ma need väiksemaks saan ???
Mul oli probleem ennem, et fullringi lastes Full Tildis hemi hudi kastid on liiga suured. Sass ennem midagi seletas font scalest, ma ei saanud päris täpselt aru, et kuidas ma need väiksemaks saan ???
HUD options-> player preferences-> appearance ja seal peaks kast olema fondi ja suurusega. A muidu seal samas teed linnukese scale fondi ette siis on standartne suurus mis muutub aluda suuremaks/väiksemaks tehes.
Mängige Eestimaad (eks oleneb kellel see on ) :D . Iga valesti vastatud küsimusega keegi joob ja kes õigesti vastab paneb teise jooma vms. Ajaloo ja kultuuri küsimused kohati päris keerulised :D
Mängige Eestimaad (eks oleneb kellel see on ) :D . Iga valesti vastatud küsimusega keegi joob ja kes õigesti vastab paneb teise jooma vms. Ajaloo ja kultuuri küsimused kohati päris keerulised :D
rofl:D Tglt mul on kingitust vaja. Ma kuskilt foorumist kunagi lugesin, et sellised spetsiaalsed joogi lauamängud on ka olemas aga ei mäleta enam rsk kust lugesin
rofl:D Tglt mul on kingitust vaja. Ma kuskilt foorumist kunagi lugesin, et sellised spetsiaalsed joogi lauamängud on ka olemas aga ei mäleta enam rsk kust lugesin
10päeva pärast ei saa enam bodogi uued liitujad rakebacki.
nii et kellel plaan kunagi sinna minna siis soovitan konto ära teha.
ja võite PMida kui tahate head rakebacki.
Comment