nutitelefonid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • yolpa
    Pokkerihai
    • Jun 2009
    • 2669

Re: nutitelefonid

siinmaal on veel üks hea variant- solar power usb charger. siin klemmidel ümberingi kõigil ja toimib väga hästi, muidugi kandis kus ma elan on viimase kahe aasta jooksul võibolla 4 nädalat vihma olnd

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Ma ei saa aru, kuidas teil aku nii vähe kestab. Telefon oli hommikul kell 10 täiesti täis 100%. 3G on kogu aeg töötanud ning hetkel kontrollisin (22:13 ehk 12h hiljem) on järgi jäänud 87% akust. Seega tunnis 1% ning 100 tundi peaks täis aku "oote seisnudis" vastu pidama ehk üle kolme päeva.

Wifi tarbib akut veel vähem ning kestaks veel kauem. Lisaks kui võtaks üldse Wifi maha ning kasutan telefoni igapäeva rääkimiseks siis olen saanud 4-6 päeva ning aku pannud laadima 20-40% juures.

Vaadake oma apid üle, mis teil pidevalt tagataustal töötavad. Samuti GPS, Bluetooth ja muu. Suurt osa appe ei olegi vaja. Lihtsalt, et see on nii cool feature, mida kasutad aastas korra, ei tee cooliks.

Täis akuga, kui olen kogu aeg 3G-ga skypes ja surfan, siis saan. hakkama ca. päeva.

E: S3 siis

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

wifi võtab rohkem akut kui 3g, skype on üks akuraiskajamaid rakendusi mida ma näinud olen.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          wifi võtab rohkem akut kui 3g, skype on üks akuraiskajamaid rakendusi mida ma näinud olen.
          Suht kindel, et siin eksid.

EDIT: http://androidforums.com/motorola-dr...ess-power.html

Comment

• Yolonaator
            Julm Donk
            • Feb 2013
            • 81

Kas keegi on teinud oma telefonile rootingut ? Osad appid nagu näiteks aku elu pikendamise app (mitte need tavalised battery life omad jne. See mis reaalselt tapab kõik üleliigsed tausta appid jne, kui neid ei kasutata, et akust max välja pigistada) hakkavad tööle ainult rootitud telodel.

Comment

• ropka11
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1008

Lastele praegu tõesti hea app tasuta
              Don’t miss out on this must-have kids app — it’s only our Free App of the Week for one more day. http://facebook.appstore.com/fWq

Comment

• Strawberry
                Varasemalt kasutaja "romeo"
                • Aug 2012
                • 1229

Algselt postitas Yolonaator Vaata postitust
                Kas keegi on teinud oma telefonile rootingut ? Osad appid nagu näiteks aku elu pikendamise app (mitte need tavalised battery life omad jne. See mis reaalselt tapab kõik üleliigsed tausta appid jne, kui neid ei kasutata, et akust max välja pigistada) hakkavad tööle ainult rootitud telodel.
                Windows Phone 8 telefonidel on OS-l endal battery saver menüü kust saab kõik taustaproged ära keelata.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

jah mul telefon rootitud ja igatepidi hackitud, juhendada ei oska kuna iga telefoni ja mudeli jaoks omad proged ja värk.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

htc one'ga on kogemusi akupidavusel? need neti testid tunduvad lamp, pigem mõtlen reaalselt kulu. tellin vist selle starsi pakutava variandi ära, tundub odav vs emt netipood

Comment

• Romka
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1544

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ma ei saa aru, kuidas teil aku nii vähe kestab. Telefon oli hommikul kell 10 täiesti täis 100%. 3G on kogu aeg töötanud ning hetkel kontrollisin (22:13 ehk 12h hiljem) on järgi jäänud 87% akust. Seega tunnis 1% ning 100 tundi peaks täis aku "oote seisnudis" vastu pidama ehk üle kolme päeva.

Wifi tarbib akut veel vähem ning kestaks veel kauem. Lisaks kui võtaks üldse Wifi maha ning kasutan telefoni igapäeva rääkimiseks siis olen saanud 4-6 päeva ning aku pannud laadima 20-40% juures.

Vaadake oma apid üle, mis teil pidevalt tagataustal töötavad. Samuti GPS, Bluetooth ja muu. Suurt osa appe ei olegi vaja. Lihtsalt, et see on nii cool feature, mida kasutad aastas korra, ei tee cooliks.

Täis akuga, kui olen kogu aeg 3G-ga skypes ja surfan, siis saan. hakkama ca. päeva.

E: S3 siis
                      Kau sul S3 olnud on? Mul veits üle aasta ja alguses pidas ka samamoodi vastu, nüüd järsku on aku vastupidavus nagu öö ja päev, vaevu veab päeva õhtusse ära.

Mingit uut appi pole tirinud mis taustal jookseks nii, et selles asi olla ei saa.

Comment

• ziimukaz
                        Grinder
                        • Jan 2010
                        • 741

Algselt postitas leits Vaata postitust
                        htc one'ga on kogemusi akupidavusel? need neti testid tunduvad lamp, pigem mõtlen reaalselt kulu. tellin vist selle starsi pakutava variandi ära, tundub odav vs emt netipood.
                        iPhone laadisin igal ööl, One'i panen üleöö laadima, kuigi peaks ka 3 päeva vastu.
                        Last edited by ziimukaz; 14.11.13, 17:51.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                          Kau sul S3 olnud on? Mul veits üle aasta ja alguses pidas ka samamoodi vastu, nüüd järsku on aku vastupidavus nagu öö ja päev, vaevu veab päeva õhtusse ära.

Mingit uut appi pole tirinud mis taustal jookseks nii, et selles asi olla ei saa.
                          Jaanuarist saadik.

Comment

• Dnbftw
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1808

Minge ostke uus aku, 10-20€ ja mure lahendatud. Iga aasta-kahe tagant pole palju välja käia, nutikamad soetavad selle aja jooksul tegelikult juba uue telo.

Comment

• ninasarvik
                              Jube Noob
                              • May 2011
                              • 124

Mis võiks olla kõige odavam androidiga telefon, millega saaks ka pokestarsis mängida?

Comment

• estdonk
                                Õpihimuline Mängur
                                • Sep 2011
                                • 450

On keegi juba Starsist tellinud HTC One? Võiks siin teada anda kaua kohale tuleb ja kuidas telefon on? Tea kas Eestikeelne menüü on tal?

Comment

Working...