nutitelefonid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • valgelendur
    Jube Noob
    • Oct 2012
    • 121

Re: nutitelefonid

Samsung galaxy S3, gmail/viber etc ei uuenda end automaatselt (ei anna uutest kirjadest teada jne, pean manuaalselt refreshima). Olen kõik menüüd läbi lapanud, notificationid sees jms, kuid siiski ei miskit. ovb 24/7 nett on olemas, et selles asi pole. Alati unustan päeval kuskil teeninudsest läbi käia, et küsin siitk, ehk kellegil olnud sarnane mure ja oskab aidata. Google kiire otsimise peale head lahendust ei pakkunud.

Tänud

Comment

• Strawberry
      Varasemalt kasutaja "romeo"
      • Aug 2012
      • 1229

Algselt postitas valgelendur Vaata postitust
      Samsung galaxy S3, gmail/viber etc ei uuenda end automaatselt (ei anna uutest kirjadest teada jne, pean manuaalselt refreshima). Olen kõik menüüd läbi lapanud, notificationid sees jms, kuid siiski ei miskit. ovb 24/7 nett on olemas, et selles asi pole. Alati unustan päeval kuskil teeninudsest läbi käia, et küsin siitk, ehk kellegil olnud sarnane mure ja oskab aidata. Google kiire otsimise peale head lahendust ei pakkunud.

Tänud
      Settings - Data Usage - Press the Menu button - Toggle Auto Sync
      Last edited by Strawberry; 30.05.13, 06:30.

Comment

• valgelendur
        Jube Noob
        • Oct 2012
        • 121

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
        Settings - Data Usage - Press the Menu button - Toggle Auto Sync
        Ei aidanud ka see, aitad hoopis see et tellisin uued interneti setingud operaatorilt sms teel.
        nn. "vaikeseadmed" (ehk panin kaardi sisse ja ei muutnud midagi) töötasid korralikult netis käimiseks jne, aga asjad mis ise end uuendama peaks, ei töötanud, uute seadetega hakkas tööle.

Comment

• vonkartoffel
          Pokkerihai
          • May 2009
          • 1658

Mul uut telefoni vaja, praegu kasutan HTC desire Z mille klaviatuuri jumaldan, et siis suht suur ekraan vist võiks olla et saaks nendele tähtedele pihta, samas võiks väiksem olla kui see samsungi miskine tahvelarvuti/lauatelefon.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z. Sügisel tuleb vast ka uus iPhone, aga tõenäoliselt samasuure ekraaniga kui iPhone 5.

Ise ostan ka vist lähipäevil ühe neist kolmest. Kui osta EMT/Elisa/Tele2-st, siis neil operaatorilukud peal? Mul vaba vaja. IMO iPhone 4 ostsin EMT-st otse välja kliendihinnaga, siis küll aint EMT SIM-id toimisid...

Kui nii on, siis kust ma saan lukuvaba?
            Last edited by Codecci; 01.08.13, 01:09.

Comment

• MartinGarcia
              Grinder
              • Nov 2009
              • 517

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z. Sügisel tuleb vast ka uus iPhone, aga tõenäoliselt samasuure ekraaniga kui iPhone 5.

Ise ostan ka vist lähipäevil ühe neist kolmest. Kui osta EMT/Elisa/Tele2-st, siis neil operaatorilukud peal? Mul vaba vaja. IMO iPhone 4 ostsin EMT-st otse välja kliendihinnaga, siis küll aint EMT SIM-id toimisid...

Elisa

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                Mul uut telefoni vaja, praegu kasutan HTC desire Z mille klaviatuuri jumaldan, et siis suht suur ekraan vist võiks olla et saaks nendele tähtedele pihta, samas võiks väiksem olla kui see samsungi miskine tahvelarvuti/lauatelefon.
                vaata, et nexus 4 ei osta. touchscreen või mis iganes on ülimalt ebamugav. Ma mõtlen just kirjutamise ja trükkimise osa, muu on hea. Eks mul vist karu tömpsud näpud, aga no koguaeg mingi bug, küll ei saa õigele tähele pihta jne. Sõbra fööniga trükkimine oli nexus 4 kõrval täielik nauding

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

ostsin just htc desire s, täitsa rahul sellega. kes tahab odavamat ja head nutikat, soovitan
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Strawberry
                    • Aug 2012
                    • 1229

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                    vaata, et nexus 4 ei osta. touchscreen või mis iganes on ülimalt ebamugav. Ma mõtlen just kirjutamise ja trükkimise osa, muu on hea. Eks mul vist karu tömpsud näpud, aga no koguaeg mingi bug, küll ei saa õigele tähele pihta jne. Sõbra fööniga trükkimine oli nexus 4 kõrval täielik nauding
                    Rumorite järgi tuleb oktoobris Nexus 5 välja, millel on uuendatud raud ja suurem 5,2" ekraan Full HD (1920x1080p) resoga.

Comment

• Pythagoras
                      Grinder
                      • Apr 2012
                      • 589

5.2 tolli nagu palju pole telefonile? Ebamugav pole sellise lutsuga?

Comment

• Strawberry
                        • Aug 2012
                        • 1229

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                        5.2 tolli nagu palju pole telefonile? Ebamugav pole sellise lutsuga?
                        See ei ole nii palju suurem kui sa arvad.

Tasub ära mainida ka, et jutt käib puutetundliku ekraani suurusest, mitte telefoni suurusest. Uuematel telefonidel on järjest vähem ja vähem nö. tühja pinda ekraani ümber. Võrdle ntx HTC One ja Samsung Galaxy S4 antud pildi peal

Last edited by Strawberry; 01.08.13, 11:14. Põhjus: parem pilt

Comment

• ok2aa
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1903

5 tolline xperia tundubteistele suur aga ise ammu ära harjunud ja enam väiksemat ei taha

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Kusjuures pange kõrvale Nokia 5110 sellel s4-le nt. S4 ole üldse suur, igale poole ära mahutunud, arvan, et isegi note mahuks ära taskusse-esinduses proovisin. Enam väiiksemat ekraani ei tahagi

Comment

• paradigmlost
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 421

viimased paar kuud s3 ja igati rahul, telefon on siiski kerge ja õhuke, seega mahub normaalselt teksade tasku. Solid labidas.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Algselt postitas Codecci Vaata postitust

Ise küsin ise vastan - operaatorilukk on ainult iPhonedel. EMT-st tõin just HTC One, pole mingit lukku

Comment

Working...