***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]
Hakkate HU laskma?Algselt postitas ranka Vaata postitustESTPatrickuga selline bet, et kes esimesena saab 100,000 käe peale 5PT/BB
Comment
-
sellepärast tulebki ta pihta/maha lastaAlgselt postitas ranka Vaata postitustpole hannaliisa uusma fän :(
Comment
-
väike muutus tuli - kumb suuremat winrate näitab märtsi jooksul, see ostab :) seega viinad tulevad.Algselt postitas ranka Vaata postitustESTPatrickuga selline bet, et kes esimesena saab 100,000 käe peale 5PT/BB või suurema winrate ostab suvalises baaris (soovitatabv nimeta, tonic, angel vms) 50 viinashoti. Ühesõnaga teeme rahvale välja :P
Comment
-
Fun oleks ju siis kui võidab näiteks -2.05 :)
Comment
-
miks nii kuri kohe? minu arvates väga sümpaatne neiu.Algselt postitas vennike Vaata postitustsellepärast tulebki ta pihta/maha lasta
Comment
-
1 kiire küssa turna koht. Potis on 1875 chipi, BB-lt pärast BB postitamist (BB: 800) on 6000 järgi ja teil on järgi 11,000 ning Te olete SB. Folditakse teieni, käes on teil 22 ja vastane on selline tighti poolsem. Mis teete?
Minu arvamus:
a) shove on kindlasti +cEV
aga ma ei suuda mõista kas see on turnal ka +EV?
Comment
-
arvan, et kindlasti on ev+ turnal, antud situatsioonis on fold equity TOHUTU ( vastase viga ) , tema fold lisab kohe su stackile hea lisa juurde.Algselt postitas ranka Vaata postitust1 kiire küssa turna koht. Potis on 1875 chipi, BB-lt pärast BB postitamist (BB: 800) on 6000 järgi ja teil on järgi 11,000 ning Te olete SB. Folditakse teieni, käes on teil 22 ja vastane on selline tighti poolsem. Mis teete?
Minu arvamus:
Comment
-
WTF, miks ta (just turnal) ei peaks +EV olema? Obv shove, minraise on kohutavAlgselt postitas ranka Vaata postitust1 kiire küssa turna koht. Potis on 1875 chipi, BB-lt pärast BB postitamist (BB: 800) on 6000 järgi ja teil on järgi 11,000 ning Te olete SB. Folditakse teieni, käes on teil 22 ja vastane on selline tighti poolsem. Mis teete?
Minu arvamus:
Comment
-
ok, ma readisin ära, kuidas saab keegi arvata, et see võib -$ev olla. See, et 22 vs AK flipates võidavad kõik, kes käes ei osale ja flippajad kaotavad(olenemata tulemusest)? Ma saaks aru, kui sa küsiksid BB-l olles, umbes, et pede pole see, kes annab vaid see, kes saab. Point on väga lihtne, iga MTT alg/keskfaasis ainult cEV järgi mängitaksegi ja siin on shove väga profitable. See ICM mindfuck, mis ma alguses mainisin on ainult STT-des/finaallauas, kus moneybubbled on suured.
Comment
-
Pole sõnu...Last edited by sadakrooni; 01.03.10, 23:01.
Comment
-
NSFWAlgselt postitas sadakrooni Vaata postitust
Comment
Comment