Päiksepaistelisega saab kõige parema aja teha. Kiirus oli vist 40 kandis, teised võrdselt.
Aga ma muudan koguaeg neid.
E: Parandasin veidi oma aega suuskadega 30/32/38
Help.
Ma saan aru, et tegu on võistlusega, aga keegi võiks sellele vaatamata ikka tutvustada kõiki nippe.
Tühiku nuppu tuleb pressida hüppamisel? Kas siis enne hüpet juba tuleb seda pressida? Ja hüppe ajal lasen nupu lahti või siis või hoian kuni hüppe lõpuni. Endal selline tunne, et hoopis kiirus läheb alla, kui tühikuga mässan.
Mis settinguga tegid oma viimase aja?
Kellelgi veel viskab programmist välja iga kolmas kord, kui sünkroniseerib enne starti? Mul pidevalt eile, kui proovisin.
Tühikut tuleb vajutada enne hüpet, et ta tasandaks hüppe(lendaks võimalikult vähe), ja ma hoian all kuni maandumiseni.
Samas alati ei tule tühiku vajutamine kasuks. Paremate ghostidelt näeb ära kas on vaja üldse. Enamasti on.
Tühikust on kasu ka pööramisel. Mitu korda vajutades pidurdab hoo maha, aga keerab hästi.
Raskematel radadel läks vist isegi tagasi noolt vajutada vaja. Sellel rajal pole vast vaja.
Ebareaalne, enam ei viitsi pokkerit üldse mängida:D
ma pole ka 2 päevajuba mänginud.
samas see mäng ikka räme tilditekitaja ka. see kõige pikema hüppe koht. kus tuleb kiirelt vasakule keerata ja siis omakorda tuleb 180 kraadi paremale. vot see kurv on kõige nussim koht. vahepeal ei saa nagu gripi. maandub, siis nagu hästi väheke tõuseb korraks õhku ja alles siis saad kontrollida.
Kui vaadata esimeste meeste ghoste siis seal kasutavad ikka kõvasti rajalt väljast ala et kõik sirgeks saaks sõidetud. Kahju , et treeningu ajal seda tracki ees ei saaa kuvada et harjutada selle järgi sõitmist.
Oh blää, kui seda esimese venna ghosti vaadata, siis tuleb ikka küll päris hea kass peale. Siuke tunne nagu see vend sõidab saaniga ees ja sa libised kelguga järele.
Comment