*** Nutuse Novembri Offtopic Siia ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • marguzz22
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1458

Re: *** Nutuse Novembri Offtopic Siia ***

teeme saate ära, piloodi jaoks läheb vaja mingi 80 000 eek, ranka tõmbab oma rolli välja, kui asi käima läheb on chill, kui mitte, siis sõjavägi - aus amet:D

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas marguzz22
      teeme saate ära, piloodi jaoks läheb vaja mingi 80 000 eek, ranka tõmbab oma rolli välja, kui asi käima läheb on chill, kui mitte, siis sõjavägi - aus amet:D
      HA

Comment

• CTXrix
        Grinder
        • Oct 2008
        • 689

Algselt postitas alaska
        Ma mängisin augustis samamoodi ja nüüd on see nii halli udu sees, kui ma püüan meenutada. Oleks midagi õppida äkki. Ma mäletan ainult seda, et iga bet, mis keegi tegi, oli minu jaoks bluff ja see oli vaja üle tõsta julmalt. Lahe aeg oli. ;D
        Kas kuidagi teistmoodi saab ka mängida? ;D

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Käisin praegu koolis pausi ajal 5 dollariga NL2's PS'is , oi oi kui palju nalja sai ;D
          Kõige pealt raisesin iga käsi ja bluffisin julmalt, algul folditi palju ja stack oli juba 6.30, siis üx vend ei tahtnud enam foldida ja nati sain tagasilöögi. Aga siis käis QQ läbi ja JJ ning sain juba üle 7. Ning siis raisesin 102o, flopist top pair, turnis 2 paari, sain ühe all ini ja üle 10$ juba stack. Järgmiseks raisesin 105s ja flopist kaks paari, teisel KQ'ga Q ja sain jälle all ini ja 15$ juba stack ;D
          Siis veel üx , kellelt ma olin ta 1$'ise buy ini mitu korda ära võtnud läx vist tilti ja bluffis, kuna mul oli 2nd pair, siis ma muidugi foldida ei saanud ja võtsin talt veel ühe buy ini , lauast lahkusin 16.33$'ga :D

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

lol ma tegin ükskord koolis enne loengud 2 laual headsuppi. kaotasin kiirelt 3 buy-ini ning loengus istumise asemel kiirelt tiltti ning poolteist tundi võitsin oma raha tagasi

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

kas unibetis tulevad pokkeripunktid põhimõtteliselt sama kiiresti kui triobetis ?

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Algselt postitas hotcocacola
                kas unibetis tulevad pokkeripunktid põhimõtteliselt sama kiiresti kui triobetis ?
                See süsteem peaks hoopis teistsugune olema, micros on igatahes kergem, kõrgemal on vist raskem(unibetis punkte saada)

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Ilm on endiselt sitt

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas ESTPatrick
                    Ilm on endiselt ****
                    Hea põhjus grindimiseks ;D

Comment

• peokuningas
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 444

Kalev Rebane: olen autojuht, kelle kapotile hüppas hull

Kalev Rebase algne kirjalik verisoon toimunust (muutmata kujul):

Esiteks see inimene ei tutvustanud ennast liiklusreguleerijana. Mina sõitsin liiklusvoolus, kui mingi kiilakas hull mulle kapoti peale hüppas ja karjuma hakkas.
                      Mees oli suur, agressiivne, ja ta näol olid armid.

Ma kartsin, et saan Tema käest peksa kui autost välja tulen. Jäin siiski seisma ja palusin mehel maha tulla. Ta ei tulnud kapotilt maha. Ainult sõimas.

Mehe hullumeelne käitumine ning metsik nägu ajasid mind veel rohkem paanikasse. Kuna minu järel seisis trollibuss ja mitu teist autot, siis pidin vaikselt edasi sõitma, u 5km/h. Mõnekümne meetri järel jäin uuesti palusin mehel uuesi maha tulla, kuid mees ei teinud seda.

Kuna ka seal oli ebamugav koht seista, siis liikusin jälle edasi. Niimoodi jõudsin oma kodumaja ette, kus autost tuppa põgenesin, sest kartsin peksa saada.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Algselt postitas ranka
                        FR laud, mida ehitan ülesse. Seega enamus on räiged dongid, villain on donkide pealik - 76/3/2.4 - 37!
                        mida tähendab laua ehitamine?

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Rage
                          mida tähendab laua ehitamine?
                          Ehk istun tühja lauda maha, et teha uus laud.

Ja lol, just vaatasin, kuidas primas teevad regularid uusi laudu, täiesti standard nende puhul:

Comment

• kilu6
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1305

See pole midagi. Eelmisel aastal hüppas üks tüüp mul auto kapotile ja hakkas pussnoaga akna sisse auku raiuma. Mingi 30cm augu tegi minu ette esiklaasi, samal ajal kui ma teda maha püüdsin "raputada". Umbes pool kilti sõitsin, kurvi peal ta siis libises maha. Metallivaras, sattusin peale, võtsin nii tema kui tema auto telefoniga videosse ja lubasin politseisse anda. Tunnistas politseile üles, sai tingimisi. Elab Tallinnas, 31a vene mees, räägib hästi eesti keelt. Eelnevaid asju politseis ei olnud. Kui tänava peal vastu tuleks, siis intelligentse väljanägemisega, ei usuks, et midagi sellist suudaks teha.

Algselt postitas peokuningas
                            Kalev Rebane: olen autojuht, kelle kapotile hüppas hull

Kalev Rebase algne kirjalik verisoon toimunust (muutmata kujul):

Esiteks see inimene ei tutvustanud ennast liiklusreguleerijana. Mina sõitsin liiklusvoolus, kui mingi kiilakas hull mulle kapoti peale hüppas ja karjuma hakkas.
                            Mees oli suur, agressiivne, ja ta näol olid armid.

Ma kartsin, et saan Tema käest peksa kui autost välja tulen. Jäin siiski seisma ja palusin mehel maha tulla. Ta ei tulnud kapotilt maha. Ainult sõimas.

Mehe hullumeelne käitumine ning metsik nägu ajasid mind veel rohkem paanikasse. Kuna minu järel seisis trollibuss ja mitu teist autot, siis pidin vaikselt edasi sõitma, u 5km/h. Mõnekümne meetri järel jäin uuesti palusin mehel uuesi maha tulla, kuid mees ei teinud seda.

Kuna ka seal oli ebamugav koht seista, siis liikusin jälle edasi. Niimoodi jõudsin oma kodumaja ette, kus autost tuppa põgenesin, sest kartsin peksa saada.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Algselt postitas privador
                              Mnjah tõsi ta on,et ei saa normaalselt mängida,kui pole korralikku bankrolli accoundil.
                              Võid ju ka 10 buy iniga mängida,aga siis pead juba vaatama hakkama,kas ikka raha kontol kui fish tegi sind bustoks ja nt waiting list ootamas vms
                              Samas mina isiklikult saan 10 buy-iniga hakkama,aga ma mängin ka max 4-l laual ja praktika ikka näitab ,et -10 buy inilised downswingid tulevad väga harva.
                              Aga jah sellest saaks kõva filmilõigu.Nt naxer koos oma õpilasega saab ranka,imre ja savikoti jt passwordid.Rankapoja helistab,et kas Ranka on hulluks läinud ja mängib high stakesi.Ranka ärkab ülesse ja polltardunult vaatab,kuda keegi mängib tema accoundi alt high stakesi.Kõrvale vaade Naxeri eufoorias näoga high stakesi mängimas ja samalajal pitsi viina kõmmutamas.Samuti elab Naxerile kaasa koomas joomaseltskond ,kes millestki aru ei saa.Kannatajad pommitavad supporte,et mis toimub.Support nagu tavaliselt ei reageeri.Kasutatakse savikoti TONYG tutvusi(Lee on TonyG sõber) ja lõpuks hakkab midagi hargnema.Üllataval kombel Naxer teeb isegi plussi rämedalt staare outdrawides ja irwitades,et näe mu laual 50-ne waitinglist .Lõpuks kaob väsimusest magama.Hommikul üles ärgates hirmsa pohmakaga,selgub ,et lohhgambler on siiski poole maha mänginud ja poole Timile myynud.Aru saades,et seljatagune võib tuliseks minna ,kiire reageering ja mõlemal kiire sõit Taisse.
                              Järgmine osa võiks olla midagi sellist kannanute kandid otsivad naxerit ja lohhgamblerit Tais taga...

Oi kui minust saaks rezissöör...
                              A++++++++++

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Moneybookersis on ikka tegijad. Sõber kandis Towerist välja 5000$ ning Moneybookersisse jõudis 4773$. Seega lihtsalt kursi vahetamise tasu 2%. Kui suuri summasi liigutada pidevalt ega meeldiv ei ole >:(

Comment

Working...