nagu seal taipoksi võsitlustel, kui me rankaga juttu rääkisime, ikka pokkerist, ja ma läksin sooja tegema, siis mingid põnnid ranka kõrval, et sa mängid pokkerit vä, et mis limitit. Peale ranka vastust et nl200-1000 vist oli vastus, jäid lihtsalt vait, sest ilmselt polnud sellise kaliibriga grinderit oma silmaga näinud. Vist oli see lugu nii, kui õigesti rankast aru sain
Sain TrioBet'ilt kirja, et detsembris reload boonus ootamas mind aga reload boonuse summast ega tingimustest ei olnud juttugi... :D
Sain isegi kirja, aga meilil sinna reaload boonuse bännerile vajutades viskab ilusti Trio kodulehele.
Up to 100Euri 100%.
25Eurot, 500RH
50Eurot,1000RH
75Eurot,1500RH
100Eurot,2000RH
Selle ma välja lugesin ja nedd raked handid, siis vabastamiseks, kuigi see raha peaks kohe topelt tulema vast? Lihtsalt enne väljamakset mängi läbi nagu enne olnud.
reload boonust tasub ju võtta igal juhul eks ? Kas sul roll 10 euri või 10 000. See ju pmst tasuta papp kui oled võitev? On mul õigus?
Ma igatahes kannan dets. 1700 eeki siis üle :)
Russki Rasmer. 2 päeva pohmelli. No obvious, enne oli gin + smirnoff ice'i ka all, aga...rsk..vene viin on kõiges süüdi:P...
Russki Razmer on näiteks Venemaal parmuviin (umbes nagu Eestis lauakas). Edukamad inimesed (eriti nn. "uusvenelased") ei joo elu sees sellist kraami, norm viinapudeli hind (poolik) on vähemalt 500 rubla. Ja pohmell on siis hommikul tõesti minimaalne.
Tundub imelik, sest Eestis reklaamitakse RR kvaliteetviinana...aga täpselt niimoodi mulle selgeks tehti, kui mõned aastad tagasi ühel sõbral Venemaal külas käisin.
Comment