Re: *** Augusti offtopic - Lõikuskuu toob suuremad kasumid ***
2p2-s oli arutelu sellest, et kas on võimalik isegi kriminaalkaristus neile määrata, kes seda rematch buttoni bugi ära kasutasid ja üle lasid starsi.
Algselt postitas -andres-
Ise väga 2p2 ei loe, seega huvitab tõesti mis nende võitjatega tehti :O.
Algselt postitas Dogers
nemad ei ole süüdi starsi buugides :D
Algselt postitas ranka
Küll aga bug abusingus. Ma hetkel ei viitsi PokerStarsi TOS'is kolada aga ma olen päris kindel, et seal on kirjas midagi taolist: "Vigadest tuleb teavitada PokerStarsi koheselt, ära kasutamise eest on karistus (tõenäoliselt konto kinni)".
Algselt postitas ranka
Selle selgitab välja uurimine, kas mängija A kasutas ära viga oma kasuks või ta ei olnud sellest teadlik ning oli kogematta ohver. See kas raha võetakse talt ära või mitte, seda mina ei tea.
Algselt postitas Tarmonator
noh juuras on olemas sihuke mõiste nagu alusetu rikastumine. ja imo see starsi jamps läheb selle alla küll. isegi kui regular nö "ei teadnud" asjast midagi.
ega kui pank sulle kogemata paar milli arvele kannab, siis sa ju ka seda omale jätta ei saa. ja kui kiirelt välja cashid, siis lähed kohtusse.
from 2p2 :
Burly child molester: "What are you in for? I rape little kids."
Pasty white online poker kid: "I abused the rematch button on PokerStars."
Burly child molester: "Oh."
Pasty white online poker kid: "Yea... Sucks."
Burly child molester: "So... do you know how to toss salads or do I have to teach you?"
Algselt postitas Friiko
Kas Unibetil rakebacki polegi? ???
Meil Unibetile kahjuks RB diili ei ole aga kui kellegil on huvi, siis saame pakkuda diili ühel teisel prima skinnil, kus flat rakeback on 38%. PM mulle kui vajate rohkem infot.
Algselt postitas Lahekutt
Ma isegi viitsiks, aga kas ainult siis täna kuni 00.00? Hea meelega mängiks öösel ka.
Teeks täna kella 16.00'st hommikul kella 10.00'ni ajavahemiku? Muidu võiks väiksema ajavahemiku teha ,aga ma olen suht haige ja ei tea kuidas vastu pean:/
Algselt postitas Ghost0
Keegi täna 5K kätt chalanget ei viitsi minuga teha NL25 FR'is? Paneks sümboolsed $25 vahele, et kes rohkem $$$ teenib.
Mul vaja õhtul 10-15k teha, nii et olen käpp. Alustada saan ~21.00. Kasumit võin vaadata nt. esimese 5k käe pealt, edasised sinu suhtes ei loeks. 25$ vahele sobib.
Quote mu post kui deal.
Mul vaja õhtul 10-15k teha, nii et olen käpp. Alustada saan ~21.00. Kasumit võin vaadata nt. esimese 5k käe pealt, edasised sinu suhtes ei loeks. 25$ vahele sobib.
Quote mu post kui deal.
Algselt postitas Ghost0
Teeks täna kella 16.00'st hommikul kella 10.00'ni ajavahemiku? Muidu võiks väiksema ajavahemiku teha ,aga ma olen suht haige ja ei tea kuidas vastu pean:/
Quote mu post kui deal.
Deal, ma mängin arvatavasti eelmainitud ajavahemikus, aga siiski loodan öösel valmis saada. Eks näis kuidas tervis vastu peab.
Rohkem actionit ei võta seekord, oleks terve siis veel....
Et siis $25 "-andres-"ga ja $25 "Lahekutt"ga.
Võiks mingi 1500 käe tagant update ka teha. Siia teemasse ,uut teema pole vist mõtet eriti teha või mis?
Comment