"Tippimine" ehk jootraha

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: "Tippimine" ehk jootraha

Algselt postitas privador
    Luuleta vähem. Kasiinotöötjatel(mõtlen just diilereid) on rangelt keelatud igasugune klientidega väljaspool suhtlemine. Isegi kui diiler on pm nõus siis ta kindlasti ei ole nii loll, et teeb seda kaamerate(turvameeskonna) valvsa pilgu all.

Äkki ta lihtsalt ei tahtnud sinuga välja minna ja keeldus "peenelt" :P

Comment

• tolmuahv
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 2502

Algselt postitas vsiu100
      tln antakse tipi vahest harva, kuid reeglina regularid ei anna. rohkem väljamaalaste rida.
      selle teenindusega seoses tuli meelde 1 hiljutine seik. olin unustanud juba, aga nüüd tuli meelde.
      olukord ise. olen just turniirilt välja lennanud(biidiga obv :) ) ja istun cashi maha, 25/25 texas. satun utg kohale ja tahan sisse vahetada 3k. käsi on just lõppenud ja diiler küsib kas tahan kohe mängida? vastan, et jah. võtab raha, vahetab chipideks. kuna märkan, et olen utg, siis ütlen, et ootan ühe ringi. selle peale saab diiler vihaseks ja käratab:"ma ju küsisin, kas sa tahad kohe mängida!? miks sa viidad siin niimoodi aega!??" . mul jäi karp lahti. mõne sekundi pärast ütlesin, et sry et ma su aega viidan. üli tilti ajas ja sain miski 10-15 min oma BI-st lahti. järgi jäi miski 30-40eek(10 chipistes, kuna need "ei mängi", on rake maksmiseks). seda sellele ahvile tipiks ei jätnud vaid panin moodamineva ettekandjale kandiku peale. fk, sellele olukorrale mõtlemine ajab uuesti närvi. peaks priidule kirjutama.
      Mul tuleb ka tilt peale kohe kui Parki naisdiileritele mõtlen (obv kõik pole seal vist lambad, aga ma ei käi nii tihti, et nimesid teaks). Ma võib-olla olen kusagil seda juba maininud, aga ükskord üks ajas konkreetselt purjus norrakate laua laiali, sest tal polnud split poti või rake vms jaoks peenikest. Kõik seletasid talle, et võta rohkem või anna ebavõrdselt, kõik on nõus. Ei. Ta ootab 15 minutit, et oma 10-kroonised chipid kätte saada. Laud läkski laiali. Kuradi fucking tainas.

Comment

• Kloonike
        Grinder
        • Nov 2008
        • 898

Üldiselt tagant järele tunnustus (baarid, pubid, restod jms), vahel ette antav altkäemaks (klubides, eriti kui on nn "jooksupoisid", enne kui jook otsas tullakse juba uut pakkuma).

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Alati kui olen tippi andnud, on see olnud iseenesestmõistetav olukord. Kui olen andmata jätnud, on seegi olnud iseenesestmõistetav olukord.

Comment

• Cash87
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1402

Algselt postitas alaska
            Alati kui olen tippi andnud, on see olnud iseenesestmõistetav olukord. Kui olen andmata jätnud, on seegi olnud iseenesestmõistetav olukord.
            Heheee :D

+1

Comment

Working...