Jap, mina passisin hiljem seal kõrgel (kus bossid ikka ;D) Sain mingisuguse 7-8nda koha vist
ja lebofish, sa oled üldse suve saabudes tsükklisse läinud, sa ei vaata ega loe, mis siin toimub.
obv et iga esmaspäev on sõltlaste ravikuur @ trehv. Seekord pidi tulema 1h varem, sest dr. Chipcasel olid meiega kurjad plaanid.
ma mäletan kui pkr tuli pokkerimaailma, pakkudes vaid freeplayd ja esimesena oli seal see 3d pokker....
minuarust on see ikka täielik ajudenuss, nahui kui ma filmi tahan vaadata, siis võtan "Roundersi" lol
Mul selline mure, et soetasin omale sngwizi. Nii..kõik tore värki, lasen siin mõned sng-d läbi, pärast mõtlen, et teen siis väikse analüüsi, aga no mida ma näen, handhistorys sirab vastu ainult üks turniir, kuigi tegin neid kuus ja see üks kaob ka mõne aja pärast ära, nagu mis teema on. Üldse ei taha neid sng history faile alles jätta :-\. Keegi oskab öelda midagi?
Mul selline mure, et soetasin omale sngwizi. Nii..kõik tore värki, lasen siin mõned sng-d läbi, pärast mõtlen, et teen siis väikse analüüsi, aga no mida ma näen, handhistorys sirab vastu ainult üks turniir, kuigi tegin neid kuus ja see üks kaob ka mõne aja pärast ära, nagu mis teema on. Üldse ei taha neid sng history faile alles jätta :-\. Keegi oskab öelda midagi?
Kes teab täpselt kust ma HEMis set % flopist saaks?
HEM'i Reports TAB. Vasakul ääres roheline "+" märk. Löö seda. Uues aknas kategoorias "Flop" on statistika nimega: "Flop Set %". Tee aktiivseks, vajuta paremal nurgas olevat "Save" nuppu ja värskenda HEM'i statistika vajutades HEM'is, "Refresh" nuppu.
Comment