*** Juuli offtopic ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: *** Juuli offtopic ***
Vaatan erinevate mängijate graafikuid ja leian ikka täitsa ulme graafikuid.
Nagu näiteks see vend:

Ta on mänginud selle ajaga mitte väga palju, 305k kätt ja kindlasti on veel palju ulmelisemaid graafikuid, aga ma kujutan näiteks ette, et kui alguses mängid ennast suht stabiilselt 7k peale, hakkad ette kujutama, et tead juba pokkerist midagi ja beadid jne. ning siis tuled kolinal alla...
Sorry, kas kuskil oli see graafikute teema ka, aga ei leia.
Comment
-
ma nii lootsin, et seda vaadates midagi ikka valesti läheb, aga ei! Ehk siis tavaline talent:DAlgselt postitas mihke666wtf(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2PS6GBLj-jM&[/youtube]
Comment
-
irw tra vend just rääkis, et üle tee parmude urgas sai eile krimisse ja operaator filimis meie aiast, sest sealt oli keegi kallale lennanud ja kaamerat üritanud lõhkuda.
See on siin jõhke tsirkus ikka
eks näeb mis teleprki seekord jõudis
Comment
-
Comment
-
-
Vaatasin täna päris suure koguse PS NL100 regulare üle sellelt Ranka poolt vihatud saidilt ja hakkas silma päris paljudel selline asi, et ühtlaselt tõusvas graafikus tekkis selline break even platoo viimasel kuul või kahel. See võib olla seotud ka sellega, et paljud võibolla on viimasel ajal juba üritanud kõrgemaid limiite mitte väga edukalt.Algselt postitas variatsioonkas mulle tundub või 6kuud tagasi oli sitaks kergem raha teenida??
Comment
-
Olen seda ka tähele pannud Scopeis suht stabiilset minekut näidanud HU prode poolt, et lõpp on kõigil suht sama - break even. Seda siis 500$ + buy in.Algselt postitas virx747Vaatasin täna päris suure koguse PS NL100 regulare üle sellelt Ranka poolt vihatud saidilt ja hakkas silma päris paljudel selline asi, et ühtlaselt tõusvas graafikus tekkis selline break even platoo viimasel kuul või kahel. See võib olla seotud ka sellega, et paljud võibolla on viimasel ajal juba üritanud kõrgemaid limiite mitte väga edukalt.
Comment
-
Tuleb vist 2009. aasta suurim sündmus või siis üldse Eesti ajaloo suur sündmus http://www.elu24.ee/?id=138648
Comment
TC
Comment