*** Juuli offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Marek K.
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1477

Re: *** Juuli offtopic ***

rankapoeg keeras jälle sitta, anname nuga :)

Comment

• Marek K.
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1477

Algselt postitas arvamusliider

Igatahes suvatses FTPDoug lõpuks vastata ja midagi head loota ei ole. Ilmselt TAGASI VANALE softile ei minda ja ajatakse oma rada.

Mõni tund tagasi sai tehtud üks sessioon ja sellist jama on raske kommenteerida. Tulemus muidugi kajastas ka seda.
      ++++Uue laua viskas alles siis ette, kui oli aega otsustamiseks oma ~1,5sek, mis ei ole normaalne.
      ++++Lambist jooksevad lauad sit outi keset aktsiooni.
      ++++JNE. Probleemidel pole piire.

Jah, kõik on SITASTI. Nii TILTI ei ole veel miski suutnud viia - ütleme nii, et olin suutnud oma mängu viia A+ ja peale sellist jama peab vaatama, kas kunagi veel suudan B mängugi teha.
      LOL, ma valus juhm m6tsin koguaeg, et mul nett on vittus ja sellepärast kõik see kammajaa.. vaatan, et enda arust muudkui võidan aga kui graphi tsekin siis julm miinus, LOL :D

Comment

• leho57
        Grinder
        • Nov 2008
        • 664

keegi oskab öelda kuidas ma saan kindlaks teha kas mu FTP konto on läbi kellegi rakebacki regatud või ei? ma ei mäleta enam mis asjaoludel ma selle kasutaja tegin...

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas ranka
          Olen sinuga päri aga kahjuks ei oska öelda, kas teised administratsiooni liikmed on. Seega saatsin su kommentaari edasi meie administratsiooni foorumisse ja seal arutame selle põhjalikult läbi. Oleks TIGRANO online saaksin ehk vastuse anda kohe, kahjuks ei paista seda olevat.

Järgnev on minu isiklik arvamus ja räägin oma mõtetest ning see ei ole foorumi administratsiooni ametlik vastus!
          Tahaksin lisada niipalju, et meie foorumi moto on algusest peale olnud vähe vilesid, vilkuvaid bännereid, pealesurutud ja kinnimakstud promosid ning see on toonud meile suuremal või vähemalt määral edu. Kahjuks on asjalood läinud natuke teisiti ja tõsiselt on hakanud tekkima liialt palju kommertslikku paska.

Ma isiklikult leian, et rakeback site ei ole halb niikaua, kui ta seisab omaette aga kui foorumis igale promole hakatakse seda juurde lisama, et tule ja liitu, siis oleme varsti "another affiliate site". Sellele kilu6 juba ka tähelepanu juhtis.

Tõenäoliselt oli päästikuks viimase aja sündmused, mis juhtusid liiga tihedalt: rakeback site, opoker ja siis kõige lõpuks full tilt promo, kus olen nõus, et mindi liiale. Selle FTP teema ma muutsin hetkel ära ja samuti läks see puntk administratsioonile arutamisele.

Arutluste tulemustest kuuleme hiljem, siis kui on kõik peabossud kohal.
          Nii vastus olemas ja see on väga lihtne ning üheti mõistetav:
          Edaspidi affiliate lingid on ainult pokkeritubade tutvustustes ja äärmisel juhul promodes, mis on mõeldud ainult meie foorumite kasutajatele.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas ranka
            Nii vastus olemas ja see on väga lihtne ning üheti mõistetav:
            Edaspidi affiliate lingid on ainult pokkeritubade tutvustustes ja äärmisel juhul promodes, mis on mõeldud ainult meie foorumite kasutajatele.
            seega midagi ei muutu?

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas leho57
              keegi oskab öelda kuidas ma saan kindlaks teha kas mu FTP konto on läbi kellegi rakebacki regatud või ei? ma ei mäleta enam mis asjaoludel ma selle kasutaja tegin...
              proovi FTP-le kiri saata

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

tra lasin just Starsi NL10 ja siis miski silverstar ja supernova hakkasid sõimama üksteist, lähemal uurimisel tuli välja et silverstar oli donkanud supernova tüdruku vastu ja ta tühjaks teinud ning see siis tuli nüüd tagasi võitma. Ja oi kus sõimasid üksteist mul nalja kui palju seal muidugi. Täitsa lõpp kus neil on ikka viitsimist.

Supernova oli see vend muidu:

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Codecci
                  seega midagi ei muutu?
                  Mida siis muutuma peaks?

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas ranka
                    Mida siis muutuma peaks?
                    Need affiliate lingid polegi ju mujal olnud kui tutvustustes ja promodes... Või on?

Comment

• kollane
                      Pokkerihai
                      • Nov 2008
                      • 2031

Algselt postitas rohelinekonn
                      tra lasin just Starsi NL10 ja siis miski silverstar ja supernova hakkasid sõimama üksteist, lähemal uurimisel tuli välja et silverstar oli donkanud supernova tüdruku vastu ja ta tühjaks teinud ning see siis tuli nüüd tagasi võitma. Ja oi kus sõimasid üksteist mul nalja kui palju seal muidugi. Täitsa lõpp kus neil on ikka viitsimist.

LOL

Comment

• marguzz22
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1458

Tallinn City - pealinna lood, piirkonnad ja sündmused Tallinn City on pealinna uudiste- ja kogukonnaportaal, mis kirjutab Tallinna linnaosadest, asumitest, liiklusest, kultuurist, haridusest, linnaruumist, ettevõtlusest ja sündmustest. Meie eesmärk on tuua lugejani selge ülevaade sellest, mis Tallinnas päriselt toimub: millised otsused mõjutavad linnaelu, kus muutub liiklus, millised arendused kerkivad ja mida teha nädalavahetusel. Teemad Uudised

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas Codecci
                          Need affiliate lingid polegi ju mujal olnud kui tutvustustes ja promodes... Või on?
                          minu arust on see OK, las nad olla tutvustustes.. ja ma küll pokkeriprod.com pealehele kunagi ei satu, aga imo peaks seal ka olema prioriteedid pigem selles suunas, et pokkeriprod.com on eesti pokkeriprode kogunemisekoht kust saab huvitavat ja vajalikku infot ja artikleid ja foorumit lugeda ja muuhulgas pakub ka pokkeriprod.com mõningaid häid pakkumisi pokkerisaitidesse regamisel.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

IRW ;D

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Keegi Õllekal käis eile? Moby oli konkreetselt heas hoos.

Comment

• Uniquest
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 615

tra lasin just Starsi NL10 ja siis miski silverstar ja supernova hakkasid sõimama üksteist, lähemal uurimisel tuli välja et silverstar oli donkanud supernova tüdrukut. Ja oi kus sõimasid üksteist mul nalja kui palju seal muidugi. Täitsa lõpp kus neil on ikka viitsimist.

FYP

Comment

Working...