EDU QUITTIMISEL. See on täiesti standard pask ja selle peab suutma vastu võtta iga pokkerimängija :) Minul kui põhjakäinud grinderil karv ka ei liigu enam selliste asjade peale :P
mis siis sellest pokkeripro karjäärist sai või mille taha asi jäi pidama.. mäletan et kunagi oli see ranka stakemine siin päris suur teema..
No surnud ma veel pole, lihtsalt on olnud keerulised ajad ja muud elulist paska on vahele tulnud.. seega kulud läksid suuremaks kui tulud. Aga quittinud ma pole, lihtsalt nii öelda väikeses printsessi unes momendil :) Rakeback PRO olen momendil :P
No surnud ma veel pole, lihtsalt on olnud keerulised ajad ja muud elulist paska on vahele tulnud.. seega kulud läksid suuremaks kui tulud. Aga quittinud ma pole, lihtsalt nii öelda väikeses printsessi unes momendil :) Rakeback PRO olen momendil :P
mis limiiti mängid? 6max või FR? ja starsis mängid eksole?
Ongames mängisin ikka, seni kuni soft veel kuidagi moodi kannatas.. vahepeal ka fulltiltis jms. Hetkel on tõesti natuke vaiksem periood, muidu ikka sügan pidevalt tohutult hande läbi.. aga hetkel lapsega maal ja mängimine üliraskendatud aga vaikselt ikka huian ja ehitan miskit :P Ehk proovin lähiajal Opokerit
Comment