Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • virukunn
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 2036

Re: Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
    kui mul hetkel PC-l 2gb apacheri mälu ning ma tahan sinna juurde panna mälu mis on Kingstoni oma siis kui suure tõenäosusega nad koostööd tegema hakkavad? Mulle vajalikku mälu atf-s polnud ning sai lolli pealga esimesena ostetud selline apacher mis ei sobinud. Saatsin tagasi ja nad pakkusid nüüd mulle kingstoni oma mis vb sobib. Hetkel seesoleval mälul olid sellised tagid: P/N02GE800C5NBGC
    S/N 580950511426
    Firma on savi, pesa peab klappima. Ja muidugi ei võtaks ma aeglasemat mälu, sest see pidurdab ka teise mälu kiirust ( ühte pesasse lähevad mitme kiirusega mälud ) Ja muidugi emaplaat peab toetama seda mahtu, mida sisse plaanid panna. Kui sul hetkel nt. ddr2 sees (eeldan, et on), siis läheb sinna kõrvale teise pesasse ka iga ddr2 pulk.

Comment

• armiido
      Julm Donk
      • Nov 2010
      • 57

Tänud abi eest,hetkel restarti ei tee aga hiljem kontrollin järgi.

Comment

• armiido
        Julm Donk
        • Nov 2010
        • 57

Kahjuks antud õpetus ei aidanud.
        Ootan ikka abi:

Algselt postitas armiido Vaata postitust
        Endal ka probleem mida olen juba nii koffer.ee-sse ,kui ka arvutifoorum.ee-sse postitanud ja pole seni veel abi saanud.
        Aga proovin siis siin õnne ,äkki on kellegil kogemusi ja tead piisavalt ,et aidata.

Probleem seisneb siis selles ,et arvuti lülitab automaatselt sisse siis ,kui teda välja lülitada.
        Lähen start menüüsse vajutan "shut down"
        Siis viib vajalikud protsessid läbi,lülitab välja.Kõik on must ja vaikne 1 sekund ja siis lülitab jälle sisse.

Windowsiks on Vista 64bit ja tähtsamad riistvara andmed leiad siit: Probleem seisneb siis selles ,et arvuti lülitab automaatselt sisse siis ,kui teda välja lülitada.
        Lähen start menüüsse vajutan "shut down"
        Siis viib vajalikud protsessid läbi,lülitab välja.Kõik on must ja vaikne 1 sekund ja siis lülitab jälle sisse.

Üldised arvuti andmed: http://www.xfire.com/profile/armido110/

Comment

• virukunn
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 2036

armiido, postita hv-sse. Seal enne rahule ei jäeta kui probleem lahendatud :)

Comment

• Skyline
            Grinder
            • Dec 2008
            • 510

Algselt postitas armiido Vaata postitust
            Kahjuks antud õpetus ei aidanud.
            Ootan ikka abi:
            Said abi juba? Ma arvan, et bioses miski serveri setting peal, et automaatselt läheb masin tööle tagasi.

Comment

• K2snakas
              Pokkerihai
              • Feb 2009
              • 2388

Algselt postitas Skyline Vaata postitust
              Said abi juba? Ma arvan, et bioses miski serveri setting peal, et automaatselt läheb masin tööle tagasi.
              mul endal oli usb jagajaga taoline probleem, aga vist v2he erinev, sest mul ei teinud kohe restarti vaid mingi aja oli pilt must ja siis lampi tegi restardi ja kinni ei l2inudki kunagi ise ainult nupust...

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Kaspersky l2bi saamas .. soovitage mingi mõistliku hinnaga viirusetõrjet või peaks kasperskyga j2tkama? 31 usd pakub kaspersky v2lja mul aastaseks litsendsiks .. pira sitta 2rge soovitage need ei update end

Comment

• ristijeesus
                  Klubi Liige
                  • Oct 2009
                  • 2533

Microsoft Security Essentials. Kui üldiselt kiputakse arvama, et microsoft on sita sünonüüm, siis seekord ei pea see paika. Tegu on tõeliselt hea viirusetõrjujaga. Ja täitsa tasuta antakse.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas leits Vaata postitust
                    Kaspersky l2bi saamas .. soovitage mingi mõistliku hinnaga viirusetõrjet või peaks kasperskyga j2tkama? 31 usd pakub kaspersky v2lja mul aastaseks litsendsiks .. pira sitta 2rge soovitage need ei update end
                    Osta Starsi poest 1000fpp ainult aasta litsens, ise ostsin ja saadetakse meilile kohe serial.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                      Microsoft Security Essentials. Kui üldiselt kiputakse arvama, et microsoft on sita sünonüüm, siis seekord ei pea see paika. Tegu on tõeliselt hea viirusetõrjujaga. Ja täitsa tasuta antakse.
                      This. Kui uue läppari sain, soovitas tuttav IT pomo kaasasolev antivirus maha lasta ja MSE peale panna. Tundub super - st kõige vähem märgatavam viiruste ja muude suguhaiguste kaitsja, mida seni kohanud. Ja tasuta.

Comment

• Ski
                        Julm Donk
                        • Feb 2010
                        • 97

Arvuti ei võta pilti ette. Töötab, aga must pilt, muud ei midagi.
                        Videokaart? Emaplaat? Suht sitt kirjeldus jah, aga siin polegi muud midagi kirjeldada. Lülitad sisse, pill läheb tööle aga pilti ette ei tule.

Comment

• K2snakas
                          Pokkerihai
                          • Feb 2009
                          • 2388

monitor tuleb kah j2rgi panna või yhendada vmt...aga kui k2ima paned, kas üleliigseid piikse ei tee???

Comment

• Cypher0
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 1512

Algselt postitas Ski Vaata postitust
                            Videokaart? Emaplaat? Suht sitt kirjeldus jah, aga siin polegi muud midagi kirjeldada. Lülitad sisse, pill läheb tööle aga pilti ette ei tule.
                            Oli ka kunagi täpselt sama mure, tuli videokaart ära vahetada. Vaata üle, kas kaart on paigas korralikult, kui jah, siis pakun et on katki.

Comment

• karookas
                              Jube Noob
                              • May 2010
                              • 126

Algselt postitas Ski Vaata postitust
                              proovi teist kuvarit või topi telekale järgi

Comment

• Marek K.
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 1477

kas keegi oskab öelda, kust oleks võimalik saada "12.1" läppari lcd displeid (äkki mingi konkreetne netilink või midagi, et saab ka netist tellida), võib olla kasutatud jne. või on äkki kellegil endal üleliigne:P?

Comment

Working...