Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Arvutit käivitades lööb lahti kaks notepadi faili järgmise tekstiga. Mida tuleb teha, et neist lahti saada ?

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

start->all programs->startup

vaata et sul seal kataloogis midagi ebavajalikku ei ole.. mina laseksin ka igasugu officed ja adobe readerid sealt nahhui

Comment

• wrongrabbit
        Räme Fish
        • Aug 2009
        • 1

kui inglise keel häirivaks faktoriks ei ole, saad siit abi

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas wrongrabbit
          kui inglise keel häirivaks faktoriks ei ole, saad siit abi
          See käib siis Imricu probleemi kohta

Comment

• LuuK
            Vana Tegija
            • Dec 2008
            • 1138

Mul mingi müstika.
            Point siis selles, et windows laeb ilusti kuni selle hetkeni kui peaks welcome screen ette tulema. Selle asemel kaob pilt ära ja monitor teatab et no signal, kõvaketas ragistab ilusti edasi natuke aega nagu tavaliselt, et kõik peaks nagu okk olema, ainult pilti pole.
            Safe modes loeb ilusti welcome ette ja läheb desktopile ja kõik oleks nagu korras.

OSi olen puhtalt peale pannud 2 korda, XP home ja proffessional kasu ei midagi.

Comment

• Tylos
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 340

Algselt postitas LuuK
              Mul mingi müstika.
              Point siis selles, et windows laeb ilusti kuni selle hetkeni kui peaks welcome screen ette tulema. Selle asemel kaob pilt ära ja monitor teatab et no signal, kõvaketas ragistab ilusti edasi natuke aega nagu tavaliselt, et kõik peaks nagu okk olema, ainult pilti pole.
              Safe modes loeb ilusti welcome ette ja läheb desktopile ja kõik oleks nagu korras.

Pmst,kas on monitori reso kaardi jaoks liiga k6rge v6i pead video driverid uninstallima ja uuesti peale t6mbama.

Comment

• koer55
                Julm Donk
                • Mar 2009
                • 48

Algselt postitas LuuK
                Mul mingi müstika.

Tambi käivitamise ajal F8-t ja vali "Enable vga-mode", kas tuleb pilt? Siis saad proovida, mis resoga ta pildi ära viskab eest. See võib ka monitori viga olla, olen näinud korduvalt ekraane, mis muidu töötavad, aga vähegi kõrgemat resolutsiooni enam kuvada ei suuda.

Comment

• LuuK
                  Vana Tegija
                  • Dec 2008
                  • 1138

Algselt postitas koer55
                  Tambi käivitamise ajal F8-t ja vali "Enable vga-mode", kas tuleb pilt? Siis saad proovida, mis resoga ta pildi ära viskab eest. See võib ka monitori viga olla, olen näinud korduvalt ekraane, mis muidu töötavad, aga vähegi kõrgemat resolutsiooni enam kuvada ei suuda.
                  Tänan. Võttis pildi ette. Vahetasin resosid ja ei leidnud ühtki mis ei töötaks ka monitori native reso. Monitor BenQ G2400WD 1920X1200.

Siis tegin restardi ja pilt kaob nagu enne. Uuesti vga-mode, pilt ees. Seekord jätsin selle madala reso, restart, pilti pole. Ja ongi nii, ainult seda vga-mode pannes saab pildi ette.

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Mul on soov kõvaketast jagada, millise progega ma seda teha saaksin ? Mingit proget ükskord kasutasin aga selle trial lasi teha ainult 8MB suuruse ''kõvaketta'' tekitada.

Comment

• koer55
                      Julm Donk
                      • Mar 2009
                      • 48

Partitsioone saab luua ja hallata ka Windowsi enda Disk Management vidina abil, aga kui tahad süsteemiketast, millel andmed peal parasjagu, jupitada, on lugu veidi keerukam, kuid tehtav samuti. Ma tasuta softe pole kasutanud ise, aga Paragon või Partition Magic näiteks on saanud väga edukalt hakkama. Samas siin näiteks on üks suvaliselt välja googeldatud progejupike, proovi järgi.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas leho57
                        ega ma itimees pole. aga tean, et koer55 on ning mind korduvalt hädast päästnud :D
                        pluss ühe siinse foorumikaaslase arvutigi korda teinud kui ei eksi...
                        Tahtsin samuti tänada vinget arvutispetsi meie foorumist (koer55) kes minu läpaka korda putitas. Mõtlesin et on prügikasti pill juba

Comment

• koer55
                          Julm Donk
                          • Mar 2009
                          • 48

Aga palun, aitan ikka kui häda käes

Comment

• K2snakas
                            Pokkerihai
                            • Feb 2009
                            • 2388

pmts selline mure, et üksp2ev panin läppari öösel ilusti kinni! Ja siis j2rgmine hommiq windowsit välja ei loe vmt nq laeb ära, aga kui peaks tulema see koht et paned oma passi ja logid siise, siis selleasemel tuleb must pilt ette ainult, aga safe modega saan sees olla!

viiruseid täis v6i wtf?

ja system restori kh ei lase teha või ei oska õieti teha!

ty!

Comment

• koer55
                              Julm Donk
                              • Mar 2009
                              • 48

Raske muidugi öelda ilma nägemata, aga võib olla viirustes asi küll. Safe-mode's saad skännida, tee ära, saad selgust. Tõrjeprogrammi definitsioonid peavad enne seda kindlasti uuendatud olema.
                              Samas sääraste tundemärkidega võib ka riistvaraline viga olla, et täpselt teada saada, tuleks testida.

Comment

• K2snakas
                                Pokkerihai
                                • Feb 2009
                                • 2388

Algselt postitas koer55
                                Raske muidugi öelda ilma nägemata, aga võib olla viirustes asi küll. Safe-mode's saad skännida, tee ära, saad selgust. Tõrjeprogrammi definitsioonid peavad enne seda kindlasti uuendatud olema.
                                Samas sääraste tundemärkidega võib ka riistvaraline viga olla, et täpselt teada saada, tuleks testida.

mure selles kh, et viiruset6rje oli mingi trial versioon ostes vmt, et see sain mingi aeg l2bi ja sellega enam scannida ei saa...uut viirusetõrjet save modega installida ei lase...windows defenderiga scanisin küll, aga see vist viiruseid ei leia, aga tulemus oli et "running normaly"...

aga täna annan arvuti targema venna kätte ülevaadata, kui tema kh jagu ei saa siis arvatavasti viin poodi tagasi, et nood seal korda teeksid, kuna backup diske kh mul millegi p2rast teha ei lasknud...esimese plaadi kirjutas ilusti ära ja teise plaadi juures viskas mingi errori ette:S

Comment

Working...