Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tylos
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 340

Re: Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Algselt postitas dabljuu
    Mul selline mure seoses arvutiga, et kui ma läptopile lisamonitori ( Flatron LG1954TQ ) taha ühendan, tekivad sellised väiksed triibud ja kerge virvendus monitoris. Ühendus on Vga -> D-SUB, nagu ma aru saan. Huvitav on see, et kui läpakal elektritoide lahti ühendada , virvendus ja triibud kaovad. Aga akuga kaua vastu ei pea, et mida teha annaks?

probably mingi elektriline asjapuu(mobla,ventikas,elektriline kyyslaugupress) mis liiga ligidal monitorile tekitab seda.Mul oli ventikaga sama jama.Ligemale kui pool meetrit t6sta ei kannatanud,ekraan hakkas virvendama.aga v6ib ka mingi raskem juhus olla.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Äkki kellegil on mingi suur monitor üle? Plaanis soetada nii 19+tolline monitor aga võin osta ka kasutataud kujul

Comment

• Tarmonator
        Lingiparandaja
        • Oct 2008
        • 3274

Samsung Syncmaster 931BW, 19"...paku hinda

Comment

• PokerDevil
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1177

Probleem kuvariga "Samsung Syncmaster T240 HDMI" reso siis 1920x1200, kui täna lampi tuli ekraani keskele mingi triip(roheline). See on hästi peenike, ma arvan, et 1 piksel lai äkki ja täpselt ülevalt alla.
          Kui see juhtus, lülitasin kuvari välja korra ning paari seki pärast tagasi ning kõik oli korras. Umbes 2h hiljem tuli jälle täpselt sama triip ning enam ära ei kao ka umbes peale 1 tundi kuvari kinni olemist.

PILT 1

PILT 2

Kuvar vana ca. pool aastat.

Mis edasi?

Comment

• Aristotep
            Grinder
            • Oct 2008
            • 605

Samsungi paneeli ostmine on loterii.

Comment

• kivisaba
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2514

panin endal läpakale teise monitori taha ja nüüd kaovad vahepeal starsi turkad teisele monitorile kuigi see pole taga abi pls

Comment

• Oliverk
                Moderaator
                • Nov 2008
                • 3016

Algselt postitas PokerDevil
                Probleem kuvariga "Samsung Syncmaster T240 HDMI" reso siis 1920x1200, kui täna lampi tuli ekraani keskele mingi triip(roheline). See on hästi peenike, ma arvan, et 1 piksel lai äkki ja täpselt ülevalt alla.
                Kui see juhtus, lülitasin kuvari välja korra ning paari seki pärast tagasi ning kõik oli korras. Umbes 2h hiljem tuli jälle täpselt sama triip ning enam ära ei kao ka umbes peale 1 tundi kuvari kinni olemist.

PILT 1

PILT 2

Kuvar vana ca. pool aastat.

Mis edasi?
                Proovi teise arvuti taha. Kui triip alles siis garantiilaks. Kui pole ega tule siis monitor korras ja eelmsie kasti videokaart õhtal.

Comment

• koer55
                  Julm Donk
                  • Mar 2009
                  • 48

Algselt postitas PokerDevil
                  Mis edasi?
                  Suht kindlalt paneel vigane, edasi võtad garantiitalongi kaasa ja molu kaenlasse ning lähed Fujitsu Services AS-i., kui viid otse sinna ise, saad kiiremini ilmselt korda kui poe kaudu asja ajades.
                  Algselt postitas kivisaba
                  panin endal läpakale teise monitori taha ja nüüd kaovad vahepeal starsi turkad teisele monitorile kuigi see pole taga abi pls
                  Display settingute alt otsi võimalust panna seadistus "single display" peale tagasi.

Comment

• leho57
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 664

Mul selline mure seoses arvutiga, et kui ma läptopile lisamonitori ( Flatron LG1954TQ ) taha ühendan, tekivad sellised väiksed triibud ja kerge virvendus monitoris. Ühendus on Vga -> D-SUB, nagu ma aru saan. Huvitav on see, et kui läpakal elektritoide lahti ühendada , virvendus ja triibud kaovad. Aga akuga kaua vastu ei pea, et mida teha annaks?
                    see on jah maanduse teema. mul oli sama jama kui kunagi s-video out'i kasutasin pildi telekasse saamiseks. voolujuhe oli taga siis käis kerge virvendus läbi. üldiselt võid lapaka voolujuhtme katki lõigata (enne toiteplokki jõudmise osa) ning maanduse lahti ühendada... kaovad igasugu sirinad ära ja midagi ei muutu :)
                    ning kui tekib mingil põhjusel ikkagi isu tagasi seda panna siis neid juhtmeid müüakse poes mingi max 50.- tükk :D

Comment

• Provoker
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 3067

Kirjeldan siis muret. Täna käis tööl mei it spetsialist ja tegeles arvuti hooldusega mis sisaldas enamasti temp failide ja mingite muude sarnaste asjade kustutamist ja registri puhastamist. Peale seda muutus arvuti palju kiiremaks. Mul jama nüüd selles, et ma ei küsinud mida ta teeb ja kustkohast ta neid asju teeb. Tahaks kodus enda läpakale sama asja teha, aga ei oska. Aega läks tal mingi 3 tundi selleks. Kui keegi oskab detailselt kirjeldada mismoodi saaks arvuti saastast puhtaks oleks väga tänulik.

Comment

• TaaviK
                        FPP Pro
                        • Nov 2008
                        • 248

Kas juhuslikult on kellelgi vedelemas Logitechi MX Revolution hiire USB receiver? P/N hiire all peab olema 810-000422. Tavaliselt ma nii lootusetut asja siin ei küsiks, aga kuna pokkerimängijad on tuntud oma lõhkuva iseloomu pärast, siis on vist isegi lootust, et kellelgi võiks katkiläinud hiirest usb pulk alles olla. Hea meelega omandaks selle jupi sümboolse tasu eest. Või ehk annab isegi vahetada mõne mu pokkeriraamatu vastu?

Comment

• masterpuppet
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2094

Algselt postitas Provoker
                          Kirjeldan siis muret. Täna käis tööl mei it spetsialist ja tegeles arvuti hooldusega mis sisaldas enamasti temp failide ja mingite muude sarnaste asjade kustutamist ja registri puhastamist. Peale seda muutus arvuti palju kiiremaks. Mul jama nüüd selles, et ma ei küsinud mida ta teeb ja kustkohast ta neid asju teeb. Tahaks kodus enda läpakale sama asja teha, aga ei oska. Aega läks tal mingi 3 tundi selleks. Kui keegi oskab detailselt kirjeldada mismoodi saaks arvuti saastast puhtaks oleks väga tänulik.
                          Mis OS sul on, seega annan ka rohtu?

Comment

• Provoker
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 3067

XP on

Comment

• masterpuppet
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2094

sealt siis start ->all programs->accessories->system tools->clean up drive
                              või
                              start->run->cleanmgr.exe

Sealt saad siis mitte vajalikud asjad ära kustutada lihtsalt, temp failid ja muu mittevajalik värk.
                              Registri puhastamiseks kasuta juba mõnda programmi. Neid peaks google kaudu sadu leidma.

Comment

• Provoker
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 3067

Ty

1,5 Gb vaba ruumi kohe juures kettal

Comment

Working...