Kas on võimalik nullist alustada?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Davy
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1341

Re: Kas on võimalik nullist alustada?

Algselt postitas ranka
    LOL. Loen su kommentaari ja asi hakkab huvitaks minema ja siis loen, et lahendust ei olegf :'( :'( Igastahes minule kohale ei jõudnud midagi, hommik ikkagi.
    Kui kõik muu jääks samaks, aga maa teeks päikesele tiiru peale praeguse ajaarvamise järgi 550 päevaga ehk üks tiir võtaks 33% rohkem aega. Aga meil on aastas ikka 365 päeva ja 12 kuud ja 31 päeva....järeldus 36 tunnised ööpäevad kus suvel saab 33% rohkem päevas rannas lesitada ja iga pidu kestab 33% kauem jne jne . Fishid on laudades 33% kehvemad ja mina ei saa aru mida ma ajan 33% ajast

Peaaegu unustasin...30 aastane tsikk ei ole enam pandav

Comment

• Marek K.
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1477

Algselt postitas olavike
      Ehh :)
      Mis see 36-tunnine ööpäev sulle ikka juurde annaks :P
      Magaksid ikkagi kolmandiku sellest ajast ju ja sel juhul oleks lihtsalt nädal 4 2/3 päeva pikk.
      Niiet kokkuvõttes ei võidaks sa ikkagi mitte midagi :D
      Ma ei maga kaugeltki kolmandikku, ca 5h magan ööpäeva peale keskmiselt :P

Comment

• runnar
        Grinder
        • Oct 2008
        • 740

Davy on umbes 20-aastane?:)

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

eelmise aasta sügisel ühe teise foorumi topicu põhjal tekkis huvi.. ja sikutasin PKRi.. ja mängisin playmoney laudades.. suutsin seal ikka omale chipe saada.. aga see on ikka midagi muud... proovisin ka freerolle 5 ja 20 taala omad, regama pidi kohe kiirelt kuna 700 kohta oli maksimum.. ja cashi kohtadele jõudsin harva ja sealt sai ka ainult sente.. kuna triobetis olid suuremad freerollid.. siis mingi aeg kolisin sinna... detsembri kuus oli seal meeletus koguses 500 taala freerolle.. seal siis kasvatasin vaikselt BRi kuni ühe teise koha eest sain 67 taala.. selle siis suurendasin cashi laudades 130 taalani.. kuni siis lõpuks mängisin nulli... põhimõte on oma raha mitte terakestki sisse panna.. ja siiani on olnud õige otsus.. see oleks muidu suht ühesuunaline traffic donk nagu ma olen... hiljem siis jälle freerollidest BRi kokku ajanud.. ja seda siis cashi laudades maha mänginud... hetkel mingi 16 euri on BR... aegajalt peksan freerolle ja kui mõistliku HUDi saan omale (Poker Officega kahjuks ei ole enda mängu saanud piisavalt analüüsida ka:-/).. siis proovin ranka manuali järgi hakata madalates laudades grindima hakata... teooriat olen veidi raamatutest lugenud (Winning Secrets Of Online Poker (Douglas W. Frye & Curtis D. Frye)), kuigi siinne foorum ja videod on ikka hoopis kõvemini liigutanud ajurakke..
          viimase kuu jooksul olen kodukandi meestega ka IRL's mänginud.. 100eeku buyin, 6-10 osalejat ja võitja võtab kõik... siiani võitnud pole, aga esikolmikus koguaeg.. tikun liiga palju vast post-flopis lammutama ja käte pealt maha tõstma inimesi.. eks järgmine laupa paistab, kas tightim stiil ka ennast õigustab, eeldusel, et sellest tight stiilist kinni suudan pidada:-D
          eesmärk pole pro'ks saada.. töökoht rahuldab sissetulekuga piisavalt ja päevane/regulaarne töö meeldib võrreldes pokkeri mängija elustiiliga ikka palju rohkem... aga miks mitte meeldiv ühendada kasulikuga ja siis ka tulevikus ehk miski kopika saada... palgatööga rikkaks ei saa:-P

Comment

• Davy
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1341

Algselt postitas runnar
            Davy on umbes 20-aastane?:)
            Ei mul lihtsalt kromosoom puudu.

Comment

Working...