Kas on võimalik nullist alustada?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • antnx
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3102

Re: Kas on võimalik nullist alustada?

esialgu mängin 4-l laual. Rohkematel laudadel tulevad lollid otsused

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Päevatöö kõrvalt on ikka suht raske mängida 2-3x päevas mitmetunniseid sesse. Kui lisaks tahad foorumites aktiivne olla ja võibolla ka miskeid artikleid/raamatuid lugeda ja videosid vaadata, siis jääb 24-st tunnist ööpäevas küll väheks.
      Aga kui suudad ja soft võimaldab, siis 6 (või rohkemal) lauas paar-kolm tundi mängides peaks 1000 kätt küll päevas tegema.
      Sisuliselt ma "tööajal" 8-5-ni ei .mängi kunagi.Ikka enamus aega näd vahtused ja õhtud.Sisuliselt saab tööinimene väge edukalt kõrvalt mängida.
      Aga siiski millagi hakkavd nad üksteist segama.Käige markantsem näide oli see,kui pidin nn Tartusse loosimsiele õõseks minema-hommikul pidin tööl olema.Siis oligi nii,et tulin 4.30-se bussiga Tartust Tallinnasse et hommikul tööle minna.Lisaks jäin veel tööle hiljaks ja sain suulise noomituse ja pidin avalduse kirjutama...

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

Nojah töö kõrvalt saab ühe ca 4h sessi teha küll. Reede õhtust saab see-eest pühapäeva õhtuni pokkrit taguda.

Comment

• gert23
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

Algselt postitas Keiss
          Nojah töö kõrvalt saab ühe ca 4h sessi teha küll. Reede õhtust saab see-eest pühapäeva õhtuni pokkrit taguda.
          jah siis kui sul muud elu pole :)
          aga endast ka siis veidi
          Pokkeriga tegin tutvust vast 2007 aasta kevadel. Toksisime sõpradega freekaid ja playmoney. Esimese deposiidi tegin 2007 dets. Muidugi see läks mutiauku nagu niuhti, sest ega rahalaud pole playmoney laud :). Just täna tööl vaatasin et olen teinud deposiite 17.5 k eest ja väljamakseid on 18,5k. mhhh isegi plussis tonn. aastaga.jama ju, aga mul on olnud vähemalt lõbus. alati kui rolli saan ülesse siis teen jälle väljamakse, kuna midagi peab juhtuma. ükskõik mida.
          a depokaid olen teinud ainult triosse.

Comment

• Andr3s
            Julm Donk
            • Nov 2008
            • 65

Nii ei saa kunagi korralikuks mängijaks, kui kogu aeg plussis olles rolli välja kannad.
            Mille pealt sa siis uuesti üles ehitad? Jälle mingi üliväike deposiit, et väga väheste
            bi-dega mikrolimiiti taguma minna? Pole ka ime, et ainult tuhandega plussis...

Kui jälle millalgi rolli üles saad, siis ürita seda kasvatada, kui just päris elus väga suuri
            rahalisi probleeme parasjagu pole...

Comment

• gert23
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas Andr3s
              Nii ei saa kunagi korralikuks mängijaks, kui kogu aeg plussis olles rolli välja kannad.
              Mille pealt sa siis uuesti üles ehitad? Jälle mingi üliväike deposiit, et väga väheste
              bi-dega mikrolimiiti taguma minna? Pole ka ime, et ainult tuhandega plussis...

Kui jälle millalgi rolli üles saad, siis ürita seda kasvatada, kui just päris elus väga suuri
              rahalisi probleeme parasjagu pole...
              täitsa nõus sinuga.
              Alguses tegin väikseid deposiite (mingi 300-500 eeki).
              Viimased 3 deposiiti olen teinud 100 euri. Viimasest deposiidist siis kuskil 3 kuud möödas.
              Nyyd cashi rolli ei ole puutunud, kuid peale 2kilose turboturna võitu, võtsin turna võidu välja. Kahetsen nüüd seda, sest oleks võinud väikse shoti PLO50-s võtta.

Comment

• Keiss
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1592

Räägi välja see saladus, kuidas turboturnasid beatida 8)

Comment

• gert23
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

keiss ma usun et sa targem kui mina. turboturnal kindlasti vaja super kaardijooksu kui kuskil 20 matsi järel. Ja siis pressida meeletult.

Comment

• Andr3s
                    Julm Donk
                    • Nov 2008
                    • 65

kui turbo on turbo? Mitu min blindid?

Mängisin millalgi (kergelt joobes) 5-käeliste blindidega 180inimese turniiri (parem bi sisse ei too)
                    Pmst oli nii, et kui sa kuskil üle 2 leveli TÄIESTI carddead oli, siis oli bye-bye ja võisid railbirdidega ühineda.
                    Nii laki turnat pole ma veel elus mängind, aga õnneks mul jooks polnud just kõige kehvem
                    ja kuna iga 10 käe jooksul sain ikka vähemalt 3 Hellmuthi (!!!) top10 handi, siis ma pidasin suht kaua vastu
                    ning sain päris suure summa raha arvestades minu toonast bankrolli.

Comment

• gert23
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

Algselt postitas Andr3s
                      kui turbo on turbo? Mitu min blindid?

Mängisin millalgi (kergelt joobes) 5-käeliste blindidega 180inimese turniiri (parem bi sisse ei too)
                      Pmst oli nii, et kui sa kuskil üle 2 leveli TÄIESTI carddead oli, siis oli bye-bye ja võisid railbirdidega ühineda.
                      Nii laki turnat pole ma veel elus mängind, aga õnneks mul jooks polnud just kõige kehvem
                      ja kuna iga 10 käe jooksul sain ikka vähemalt 3 Hellmuthi (!!!) top10 handi, siis ma pidasin suht kaua vastu
                      ning sain päris suure summa raha arvestades minu toonast bankrolli.
                      andres me keissiga räägime trio turbo turnadest, mis on 6 mintsiste levelitega vist. see, millest sa räägid, on juba extrem turbo :)

Comment

• Keiss
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1592

Algselt postitas gert23
                        keiss ma usun et sa targem kui mina. turboturnal kindlasti vaja super kaardijooksu kui kuskil 20 matsi järel. Ja siis pressida meeletult.
                        turboturnal kindlasti vaja super kaardijooksu KA SIIS kui kuskil 200 matsi järel :D

Comment

• Marek K.
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1477

Algselt postitas peokuningas

Päevatöö kõrvalt on ikka suht raske mängida 2-3x päevas mitmetunniseid sesse. Kui lisaks tahad foorumites aktiivne olla ja võibolla ka miskeid artikleid/raamatuid lugeda ja videosid vaadata, siis jääb 24-st tunnist ööpäevas küll väheks.
                          Aga kui suudad ja soft võimaldab, siis 6 (või rohkemal) lauas paar-kolm tundi mängides peaks 1000 kätt küll päevas tegema.
                          Olen ise ka viimasel ajal teinud päevatöö kõrvalt pikki sesse, ca 2-3k kätt päevas (6 lauda).. ja ütlen ausalt, et see võib päris läbi põletada ja kui nii ära kiindud pokkeri mängimisse, siis võivad paljud asjad kahjuks tegemata jätta, seepärast on plaanis nüüd teha ka break.

Aga jah, et foorumites mässata, artikelid lugeda ja vb ka raamatuid, siis jääb ööpäevast tõesti väheks. Täpselt naelapea pihta, just 1 päev mõtlesin, et võiks olla 36h-sed ööpäevad, siis jõuaks tööl käia, pokkerit mängida, lisaks õppida ja foorumites kolada + muude sotsiaalsete kohustustega tegelda :)

Comment

• olavike
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1269

Ehh :)
                            Mis see 36-tunnine ööpäev sulle ikka juurde annaks :P
                            Magaksid ikkagi kolmandiku sellest ajast ju ja sel juhul oleks lihtsalt nädal 4 2/3 päeva pikk.
                            Niiet kokkuvõttes ei võidaks sa ikkagi mitte midagi :D

Comment

• Davy
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1341

Algselt postitas olavike
                              Ehh :)
                              Mis see 36-tunnine ööpäev sulle ikka juurde annaks :P
                              Magaksid ikkagi kolmandiku sellest ajast ju ja sel juhul oleks lihtsalt nädal 4 2/3 päeva pikk.
                              Niiet kokkuvõttes ei võidaks sa ikkagi mitte midagi :D
                              Koolis olid matemaatikatunnis säravam täht kui kunstitunnis?

Või siis teeme hoopis nii.... mõtle kui maa oleks päiksest kaugemal(ceteris paribus eeldusena) ja teeks ümber päikese tiiru 550 praeguse standardpäevaga, samas oleks ajasüsteem sama (päevad, kuud, aastad)... :)

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Davy
                                Koolis olid matemaatikatunnis säravam täht kui kunstitunnis?

Või siis teeme hoopis nii.... mõtle kui maa oleks päiksest kaugemal(ceteris paribus eeldusena) ja teeks ümber päikese tiiru 550 praeguse standardpäevaga, samas oleks ajasüsteem sama (päevad, kuud, aastad)... :)
                                LOL. Loen su kommentaari ja asi hakkab huvitaks minema ja siis loen, et lahendust ei olegf :'( :'( Igastahes minule kohale ei jõudnud midagi, hommik ikkagi.

Comment

Working...