*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: *** Arvutimängud ***

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
    Alati on võimalik PS3/Xbox360 osta, mäng läbi teha ning seejärel nii konsool kui mäng kellelegi maha lükata. Vähemalt ma ise plaanin nii teha, sest ma kahtlen, et mängu ja konsooli hind umbes kuu aja jooksul nii palju langeb, et ma palju kahjumisse jääksin.
    kahtlane värk, poest välja viid on juba 20% hinnast läinud. ei ole imo eriti hea mõte, kahjum garanteeritud, ja väga väike kahjum pole.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Järelturul on suht head hinnad uue konsooli ootuses ma usun... Ühe mängu pärast võid ju kasutatud konsooli osta, või üldse mõne sõbra käest laenata.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
        Ootan GTA V, kuid olen kõhkleval seisukohal kas tasub selle generatsiooni konsoolide lõpuajal endale uuesti konsool osta. Kui PC release väga kaua peaks edasi lükkuma, siis ootan pigem PS4 ära ja ostan sellele GTA V.
        Kus see kirjas on üldse, et uuele generatsioonile tuleb?

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas camu Vaata postitust
          Kus see kirjas on üldse, et uuele generatsioonile tuleb?
          Hea tähelepanek. Tegelikult ei olegi kirjas kuskil, on ainult kuulujutud, millekohaselt peaks PS4-jale tulema aastalõpus. Arvatakse ka, et kui tõesti nii ruttu, siis midagi head see endast ei kujuta. Umbes sama nagu oli GTAIV-ga alguses.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
            Hea tähelepanek. Tegelikult ei olegi kirjas kuskil, on ainult kuulujutud, millekohaselt peaks PS4-jale tulema aastalõpus. Arvatakse ka, et kui tõesti nii ruttu, siis midagi head see endast ei kujuta. Umbes sama nagu oli GTAIV-ga alguses.
            Arendusplatform on niikuinii ju praegused konsoolid, seega mingit erilist graafilist edasiminekut uute konsoolide peal niikuinii oodata pole.

Comment

• Kloonike
              Grinder
              • Nov 2008
              • 898

Ma miskipärast eeldasin, et tuleb, sest tegemist on konsooliga ja kui nad releasevad konsoolile esimesena, et läbimüüki suurendada, siis miks nad ei võiks 2x launchida sama aasta sees (minu poolt väga optimistlik mõtlemine obv)? Nad ei pruugi seda lihtsalt announceda enne kui selle generatsiooni launch on ära olnud ja rekordid purustatud.

http://www.thesixthaxis.com/2013/06/...4-ad-and-gtav/

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
                Ma miskipärast eeldasin, et tuleb, sest tegemist on konsooliga ja kui nad releasevad konsoolile esimesena, et läbimüüki suurendada, siis miks nad ei võiks 2x launchida sama aasta sees (minu poolt väga optimistlik mõtlemine obv)? Nad ei pruugi seda lihtsalt announceda enne kui selle generatsiooni launch on ära olnud ja rekordid purustatud.

http://www.thesixthaxis.com/2013/06/...4-ad-and-gtav/
                Jah, aga kindlasti mitte ei juhtu see uue generatsiooni väljatuleku ajal. Kui siis, vb kevadel 2014. Muidu tehaks nagu mänguga "Watch Dogs" mis tuleb kõikjale ühel ajal.

Comment

• elrosmeero
                  FPP Pro
                  • Jan 2011
                  • 239

GTA IV
                  PlayStation 3, Xbox 360
                  29. Aprill 2008
                  Microsoft Windows
                  2. Detsember 2008
                  3. Detsember 2008
                  Ju läheb umbes samapalju aega, et PC-le tuleks.

Comment

• Teemant
                    Räme Fish
                    • Jul 2013
                    • 18

Kui kellegil tavalisest GTA 4-st villand ning soovib vaheldust siis soovitaks sellist modi nagu Criminal Russia. Olen vahel ajaviiteks pelanud peale pokkerisessi ja peab tõdema, et kindlasti üks parematest moddidest ever. Team on päris korraliku mapiga välja tulnud.
                    This mod is a part of the GTA Criminal Russia Rage project. Liberty City is a huge one but ain't you tired of it ? We would like to offer you a piece of russian reality with a high poly models, uniq russian architecture styles and incredible city planning...

Sealt peaks saama tirida.

Comment

• vennike
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1958

Peale beta lõppu ja täiesti tasuta DOTA2 launchi on mängud ikka üpris perses, rigged fucking matchmaking, ma pidevalt mängus mingi 9 vennaga, kellel on 7 võitu lol, nagu üldse ei saa pub lasta. Või mulle ainult tundub ?

Comment

• Fabulous
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 2674

Keegi teab mingit saiti soovitada kust võimalikult odavalt Diablo 3 key on võimalik osta?

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Leiaks mingi pundi kellega party racesid PoE-s lasta. See mäng jätab iga päevaga mulle ühe sügavama mulje! Tõeline meistriteos IMO.

Comment

• udikaz
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 1946

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                            Peale beta lõppu ja täiesti tasuta DOTA2 launchi on mängud ikka üpris perses, rigged fucking matchmaking, ma pidevalt mängus mingi 9 vennaga, kellel on 7 võitu lol, nagu üldse ei saa pub lasta. Või mulle ainult tundub ?
                            Ju siis on su tase vastav, ega skilli bracketid siis võtude või mängude arvu järgi ei panda.

Comment

• vennike
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1958

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                              Ju siis on su tase vastav, ega skilli bracketid siis võtude või mängude arvu järgi ei panda.
                              ah sa mait kus nüüd ütles. Lao oma 80-20 ratio letti, et siin loudmouthid krdi maun.

Comment

• udikaz
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1946

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                                ah sa mait kus nüüd ütles. Lao oma 80-20 ratio letti, et siin loudmouthid krdi maun.
                                pole sellist ratiot kahjuks ning ratio on ka seal väikse kaaluga. tõin lihtsalt välja ühe põhjuse miks sa võid sellised vennad teami saada. asi ei ole mm-s. minul on matchmaking küll fine.

Comment

Working...