*** Arvutimängud ***
Collapse
X
-
Re: *** Arvutimängud ***
kogu mängijate arvust pluss streami vaatajate arvust.
E: http://www.twitch.tv/ ilmekas näide vaatajate arvust.
Comment
-
wc3 dotat mängitakse ka
ja et dota2 mängida pead enne key sebima
vahet pole anyway,
on väga wrongEhk siis põhimõtteliselt, üks on NL Holdem ja teine on PL Omaha.
Üks on mainstream ja lihtsam, teine on hipsteritele ja raskem.
Comment
-
+1Algselt postitas udikaz Vaata postitustei ütlegi, et see väide hea või tõene on. lihtsalt kui skilli rohkem hindad siis dota is the way to go.
Aga see LoL vs DoTa vs HoN on sama vana teema nagu Apple vs Samsung jne.
Comment
-
HoN 3.0 ka väljas nüüd mõned nädalad juba väljas olnud. muljeid? graafika poole pealt ikka väga sarnaseks DotA ja LoLiga tehtud.
Comment
-
Ma olen aru saanud et tiim pannakse kokku niimoodi et keskmine level oleks enamvähem samasse aukku.Algselt postitas inward Vaata postitustMis leveli vahemiku järgi süsteem konstrueerib PvP mänge ?
Mis championitega ise mängite ja keda ostnud olete/keda osta tasub jne ?
Ma ise juba päris pikalt mänginud (ca 650 mängu vist tuleb ära juba). Ostnud olen ka palju, aga endale sobivad kõige rohkem Vayne,Irelia,Ryze. Champione tasub valida pigem vastavalt oma stiilile ja kui algaja oled siis mõned herod on üsna lihtsalt mängitavad. Kui championi peale vajutada siis näitab isegi raskusastme ära. Ei saa eriti öelda et üks champ oleks teisest parem, sest igale championile on niinimetatud counter, ehk mõned tegelased, kes teda totaalselt crushivad.
Ise ostan champione juurde põhiliselt selle järgi, kus mul kõige rohkem puudu on. Üritan nii palju erinevaid kokku ajada kui võimalik. Rank mängudes on päris mõnus vastaste vastu counter picke teha siis.
Comment
-
True solo player nagu näha. Vastavalt tiimile ikka tegelt.Algselt postitas ristik Vaata postitustMa olen aru saanud et tiim pannakse kokku niimoodi et keskmine level oleks enamvähem samasse aukku.
Ma ise juba päris pikalt mänginud (ca 650 mängu vist tuleb ära juba). Ostnud olen ka palju, aga endale sobivad kõige rohkem Vayne,Irelia,Ryze. Champione tasub valida pigem vastavalt oma stiilile ja kui algaja oled siis mõned herod on üsna lihtsalt mängitavad. Kui championi peale vajutada siis näitab isegi raskusastme ära. Ei saa eriti öelda et üks champ oleks teisest parem, sest igale championile on niinimetatud counter, ehk mõned tegelased, kes teda totaalselt crushivad.
Ise ostan champione juurde põhiliselt selle järgi, kus mul kõige rohkem puudu on. Üritan nii palju erinevaid kokku ajada kui võimalik. Rank mängudes on päris mõnus vastaste vastu counter picke teha siis.
Comment
-
Ma ei saa aru mis inimesed need on, kellel LoL-i raskusest väheks jääb? Ma mingi 200h+ selle mängu alla pannud ja sain just level 30, tavamänge biidin hästi aga draft/ranked ei ole mõtet proovidagi, täiesti saamatu. Ma olen üsna kõva nolifer ja LoL-i pmselt quittisin sellepärast ära, et liiga palju aega läheb, et heaks saada ja ei raatsi mingi arvutimängu peale niipalju kulutada. Mis aega see Dota siis veel nõuab?Algselt postitas udikaz Vaata postitustLoL is more accessible, while DotA 2 is more punishing, but also more rewarding. LoL is easier to learn, DotA 2 is a deeper and more complex experience.
kes skilli rohkem hindavad siis soovitaks ikkagi dota-t.
Comment
-
200h pole mitte midagiAlgselt postitas Codecci Vaata postitustMa ei saa aru mis inimesed need on, kellel LoL-i raskusest väheks jääb? Ma mingi 200h+ selle mängu alla pannud ja sain just level 30, tavamänge biidin hästi aga draft/ranked ei ole mõtet proovidagi, täiesti saamatu. Ma olen üsna kõva nolifer ja LoL-i pmselt quittisin sellepärast ära, et liiga palju aega läheb, et heaks saada ja ei raatsi mingi arvutimängu peale niipalju kulutada. Mis aega see Dota siis veel nõuab?
võta näiteks pokker, kui keegi ütleb "ma 200h pokkeri alla pannud, ikka saan durrilt hu-s pähe" siis see on lihtsalt lol onju
sama on kõik competitive arvutimängud, see aeg mis sinna pannakse on meeletu top teamide poolt
Comment
-
Ma olen viimase kuu aja jooksul, kui dota2 mängima hakkasin 250h selle alla pannud. Lisaks väga mitmed aastad dota ühte ning umbes kuu HONi.
200h on väga pisike number, mille sees ei pruugi kõiki herosidki läbi jõuda mängida.
Comment
-
eks seda tüüpi mängud (dota, lol, hon) ongi tegelt väga keerulised uutele mängijatele (võrreldes nt fpsidega jne)Algselt postitas Codecci Vaata postitustJup, see mu point ongi, et inimesed kiidavad Dota-t, et see raskem. Tavainimese jaoks on imo see just miinus, mida lihtsam seda parem, sest isegi "lihtsa" LoL-i puhul pole 200h mitte midagi.
nii palju herosid, itemeid jne tuleb õppida, et 200h ilmselgelt vähe
Comment
-
LoL jah casual playerile lihtsam. Surmaga ei kaota raha, denymist pole. Need kaks suurimat erinevust.Algselt postitas Codecci Vaata postitustJup, see mu point ongi, et inimesed kiidavad Dota-t, et see raskem. Tavainimese jaoks on imo see just miinus, mida lihtsam seda parem, sest isegi "lihtsa" LoL-i puhul pole 200h mitte midagi.
Comment
Comment