*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: *** Arvutimängud ***

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
    nope. lol ikka populaarsem.
    kust võtad?

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

kogu mängijate arvust pluss streami vaatajate arvust.

E: http://www.twitch.tv/ ilmekas näide vaatajate arvust.

Comment

• q_q
        • Jan 2011
        • 6303

wc3 dotat mängitakse ka

ja et dota2 mängida pead enne key sebima

vahet pole anyway,
        Ehk siis põhimõtteliselt, üks on NL Holdem ja teine on PL Omaha.
        Üks on mainstream ja lihtsam, teine on hipsteritele ja raskem.
        on väga wrong

Comment

• udikaz
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1946

ei ütlegi, et see väide hea või tõene on. lihtsalt kui skilli rohkem hindad siis dota is the way to go.

Comment

• Romka
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1544

ei ütlegi, et see väide hea või tõene on. lihtsalt kui skilli rohkem hindad siis dota is the way to go.
            +1

Aga see LoL vs DoTa vs HoN on sama vana teema nagu Apple vs Samsung jne.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

dota sucks .. solitare ftw

Comment

• kardaanirist
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 3675

HoN 3.0 ka väljas nüüd mõned nädalad juba väljas olnud. muljeid? graafika poole pealt ikka väga sarnaseks DotA ja LoLiga tehtud.

Comment

• ristik
                  Grinder
                  • May 2010
                  • 903

Algselt postitas inward Vaata postitust
                  Mis leveli vahemiku järgi süsteem konstrueerib PvP mänge ?

Mis championitega ise mängite ja keda ostnud olete/keda osta tasub jne ?
                  Ma olen aru saanud et tiim pannakse kokku niimoodi et keskmine level oleks enamvähem samasse aukku.

Ma ise juba päris pikalt mänginud (ca 650 mängu vist tuleb ära juba). Ostnud olen ka palju, aga endale sobivad kõige rohkem Vayne,Irelia,Ryze. Champione tasub valida pigem vastavalt oma stiilile ja kui algaja oled siis mõned herod on üsna lihtsalt mängitavad. Kui championi peale vajutada siis näitab isegi raskusastme ära. Ei saa eriti öelda et üks champ oleks teisest parem, sest igale championile on niinimetatud counter, ehk mõned tegelased, kes teda totaalselt crushivad.

Ise ostan champione juurde põhiliselt selle järgi, kus mul kõige rohkem puudu on. Üritan nii palju erinevaid kokku ajada kui võimalik. Rank mängudes on päris mõnus vastaste vastu counter picke teha siis.

Comment

• Romka
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1544

Algselt postitas ristik Vaata postitust
                    Ma olen aru saanud et tiim pannakse kokku niimoodi et keskmine level oleks enamvähem samasse aukku.

Ma ise juba päris pikalt mänginud (ca 650 mängu vist tuleb ära juba). Ostnud olen ka palju, aga endale sobivad kõige rohkem Vayne,Irelia,Ryze. Champione tasub valida pigem vastavalt oma stiilile ja kui algaja oled siis mõned herod on üsna lihtsalt mängitavad. Kui championi peale vajutada siis näitab isegi raskusastme ära. Ei saa eriti öelda et üks champ oleks teisest parem, sest igale championile on niinimetatud counter, ehk mõned tegelased, kes teda totaalselt crushivad.

Ise ostan champione juurde põhiliselt selle järgi, kus mul kõige rohkem puudu on. Üritan nii palju erinevaid kokku ajada kui võimalik. Rank mängudes on päris mõnus vastaste vastu counter picke teha siis.
                    True solo player nagu näha. Vastavalt tiimile ikka tegelt.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

LoL is more accessible, while DotA 2 is more punishing, but also more rewarding. LoL is easier to learn, DotA 2 is a deeper and more complex experience.

kes skilli rohkem hindavad siis soovitaks ikkagi dota-t.
                      Ma ei saa aru mis inimesed need on, kellel LoL-i raskusest väheks jääb? Ma mingi 200h+ selle mängu alla pannud ja sain just level 30, tavamänge biidin hästi aga draft/ranked ei ole mõtet proovidagi, täiesti saamatu. Ma olen üsna kõva nolifer ja LoL-i pmselt quittisin sellepärast ära, et liiga palju aega läheb, et heaks saada ja ei raatsi mingi arvutimängu peale niipalju kulutada. Mis aega see Dota siis veel nõuab?

Comment

• q_q
                        • Jan 2011
                        • 6303

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        Ma ei saa aru mis inimesed need on, kellel LoL-i raskusest väheks jääb? Ma mingi 200h+ selle mängu alla pannud ja sain just level 30, tavamänge biidin hästi aga draft/ranked ei ole mõtet proovidagi, täiesti saamatu. Ma olen üsna kõva nolifer ja LoL-i pmselt quittisin sellepärast ära, et liiga palju aega läheb, et heaks saada ja ei raatsi mingi arvutimängu peale niipalju kulutada. Mis aega see Dota siis veel nõuab?
                        200h pole mitte midagi

võta näiteks pokker, kui keegi ütleb "ma 200h pokkeri alla pannud, ikka saan durrilt hu-s pähe" siis see on lihtsalt lol onju

sama on kõik competitive arvutimängud, see aeg mis sinna pannakse on meeletu top teamide poolt

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Ma olen viimase kuu aja jooksul, kui dota2 mängima hakkasin 250h selle alla pannud. Lisaks väga mitmed aastad dota ühte ning umbes kuu HONi.
                          200h on väga pisike number, mille sees ei pruugi kõiki herosidki läbi jõuda mängida.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Jup, see mu point ongi, et inimesed kiidavad Dota-t, et see raskem. Tavainimese jaoks on imo see just miinus, mida lihtsam seda parem, sest isegi "lihtsa" LoL-i puhul pole 200h mitte midagi.

Comment

• q_q
                              • Jan 2011
                              • 6303

Jup, see mu point ongi, et inimesed kiidavad Dota-t, et see raskem. Tavainimese jaoks on imo see just miinus, mida lihtsam seda parem, sest isegi "lihtsa" LoL-i puhul pole 200h mitte midagi.
                              eks seda tüüpi mängud (dota, lol, hon) ongi tegelt väga keerulised uutele mängijatele (võrreldes nt fpsidega jne)

nii palju herosid, itemeid jne tuleb õppida, et 200h ilmselgelt vähe

Comment

• camu
                                Super Moderaator
                                • Jan 2009
                                • 3411

LoL jah casual playerile lihtsam. Surmaga ei kaota raha, denymist pole. Need kaks suurimat erinevust.

Comment

Working...