Tõmbasin ka diablole koti pähe ära, lähen uuele ringile :D Act 3 oli parim imo kui neljakeisi pundis. Ropp ja rõve nonstop action.
Kõik poolused nii erinevad diablos. ilmselt tuleb kõikidega läbi teha, et saaks joone alla tõmmata. kas diablo3-s on ka hardcore võimalus? imo kui arvuti mänge mängida siis tuleb kõik mängud ika hardcore tasemega läbi teha
Kõik poolused nii erinevad diablos. ilmselt tuleb kõikidega läbi teha, et saaks joone alla tõmmata. kas diablo3-s on ka hardcore võimalus? imo kui arvuti mänge mängida siis tuleb kõik mängud ika hardcore tasemega läbi teha
On küll d3 guest passid olemas aga mitte mul. Ostsin blizzardi lehelt virtuaalse koopia, seega ei saa aidata. Aga kindlasti on see mäng. seda raha väärt.
Vennike, mis arvad, kas D3-ga on võimalik ka taskuraha teenida asju müües või see lihtsalt selline lõbus lisa neile, kes tahavad gearbase mängus kiiresti tugevaks saada.
kulla müük käib juba aktiivselt lol, 100k - $9, sellise hinnaga võin juba varsti ise müüa :D
ma pigem ei hakka spekuleerima sellel teemal, kuna viimase aja sellistes MMOdes kogemus puudub. Kindlasti burgeriraha ajad kokku.
Kõrgemate leveli ja hea geariga witch doctor tundub üsna imba, proovin kindlasti ära.
krt peaksid proovima ikka hardcore variandi ära. kuna reisil olles D3 mängimise võimalus puudub, siis tegin soojenduseks diablo2 läbi hardcore-ga ja no kuidagi way too easy tundus. Kas kuskilt mujalt kuidagi saab ka raskuse levelit muuta? mulle meeldib kui mängu läbi tegemiseks tuleks ikka vaeva ka näha. ma olen muidugi palju mänginud ka vb sellepärast tundub see mulle lihtne.
Comment