Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kilu6
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1305

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Järjekordne piimapropaganda lastele tuli just välja:)

Comment

• kilu6
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1305

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
      Juhtusin kodusoleva sojaõli pudeli pealt lugema, et õli valmistatud geneetiliselt muundatud sojaubadest. Lausa 70% sojatoodetest olla GM-sojast.
      Mida Sa arvad sellest uuringust http://www.responsibletechnology.org...objectID=4888#
      Ja sellest jutust http://www.naturalnews.com/026334_soy_Roundup_GMO.html

Tervislikkusest paistab asi väga kaugel olema.

Bump - nõuab asjatundja erp kommentaare:)

Ja küsiks veel, et sojapood.ee promob sojapiimamasinat - maksab "ainult" 1800.- . Kas sa ka kasutad seda?

(ise ma veel soja puutund pole:)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
      Last edited by kilu6; 26.07.10, 13:57.

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas erplander Vaata postitust

Ja muidugi loomulik toitumine on täistaimetoitlus, seda ei oska isegi dieediks pidada :)
        No kuidagi ei jõua pärale, kuidas täistaimetoitlus just see ainuõige loomulik toitumine on

Comment

• erplander
          ekrelander
          • Oct 2008
          • 1029

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          No kuidagi ei jõua pärale, kuidas täistaimetoitlus just see ainuõige loomulik toitumine on
          Harivat materjali sel teemal on lademes, kui huvi, siis anna ainult minna :)

http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...&postcount=736

http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...&postcount=560

http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...postcount=1087

http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...postcount=1088

http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...&postcount=531

Comment

• sm112
            Grinder
            • Jun 2009
            • 776

Sa muudkui korrutad seda, et piimatooted on kahjulikud ja siis tood ainsa "õige" alternatiivina välja taimetoitluse. Lisaks piimatoodetele on veel muide loomaliha, kala, linnuliha, munad jms, või tõmbad varrukast mõne neid maatasa tegeva uuringu ka välja? Minu jaoks kuulub taimetoitlus samasuguse vaimse kõrvalekalde valdkona nagu paduusklikkus ja homoseksualism.

Comment

• macroTilt
              seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
              • May 2010
              • 629

[QUOTE=sm112;234426]Sa muudkui korrutad seda, et piimatooted on kahjulikud ja siis tood ainsa "õige" alternatiivina välja taimetoitluse. Lisaks piimatoodetele on veel muide loomaliha, kala, linnuliha, munad jms, või tõmbad varrukast mõne neid maatasa tegeva uuringu ka välja? Minu jaoks kuulub taimetoitlus samasuguse vaimse kõrvalekalde valdkona nagu paduusklikkus ja homoseksualism.[/QUOTE]

hahahaahahahahahahahaha, see on raudselt selle aasta parim nali!

unreal storys

Comment

• ok2aa
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 1903

keegi võtab veel erplanderi juttu tõsiselt?

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                  Minu jaoks kuulub taimetoitlus samasuguse vaimse kõrvalekalde valdkona nagu paduusklikkus ja homoseksualism.
                  Erlplanderi stiilis taimetoitlus ongi paduusklikus, sest uskuda võib igasugu stuffi, mitte ainult konkreetsesse jumalusse. Homoseksualism on aga natuke teine teema, sest homoks reeglina sünnitakse, mitte ei areneta.

Erplander, ma vaatasin kiire pilguga kõik sinu antud teema postitused läbi ja SINU enda arvamust kohtasin ülivähe, ikka link siia ja sinna, tsitaat sellelt ja teiselt jne. Tood ehk välja 5-10 punkti, miks SINU arvates on taimetoitlane parem/võimekam/õigem/jne ???

PS. Jätame mängust välja sinu isikliku enesetunde jms. peale taimetoitlaseks muutumist, usk teeb imesid ja ka klaasist veest võib purju jääda.

Comment

• erplander
                    ekrelander
                    • Oct 2008
                    • 1029

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                    Sa muudkui korrutad seda, et piimatooted on kahjulikud ja siis tood ainsa "õige" alternatiivina välja taimetoitluse. Lisaks piimatoodetele on veel muide loomaliha, kala, linnuliha, munad jms, või tõmbad varrukast mõne neid maatasa tegeva uuringu ka välja? Minu jaoks kuulub taimetoitlus samasuguse vaimse kõrvalekalde valdkona nagu paduusklikkus ja homoseksualism.
                    Ma ikka olen korrutanud seda, et KÕIK loomne on kahjulik, paistab, et sa pole eriti tähelepanelikult jälginud seda teemat :)

Lisaks piimatoodetele on veel muide loomaliha, kala, linnuliha, munad jms, või tõmbad varrukast mõne neid maatasa tegeva uuringu ka välja?
                    Poleks uskunud, et mõni vajab selleks ka veel uuringuid :)
                    Suitsetamise kahjulikkuse kohta ei vaja uuringuid?

Minu jaoks kuulub taimetoitlus samasuguse vaimse kõrvalekalde valdkona nagu paduusklikkus ja homoseksualism.
                    Ja täpselt samuti on minu jaoks ülim perverssus süütute loomade pidamine totaalselt haigetes tingimustes, nende killimine nii nagu see toimub ja siis nendest roiskuvatest korjustest toidu tegemine, sickness. Omaette klass on ülirasvase ja kontsentreeritud loomaeritise ehk piima kasutamine toiduks. Ja sellest põhjustatud lugematute allergiate ja seedeprobleemide, rääkimata tõsisematest haigustest, käes vaevlemine.

Comment

• erplander
                      ekrelander
                      • Oct 2008
                      • 1029

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Erlplanderi stiilis taimetoitlus ongi paduusklikus, sest uskuda võib igasugu stuffi, mitte ainult konkreetsesse jumalusse.
                      Ja täpselt nii ongi, uskuda võib ka laibatoodete ja lehmaeritiste tarbimise vajalikkusesse, nii et oleme täpselt võrdsel tasemel :)

Erplander, ma vaatasin kiire pilguga kõik sinu antud teema postitused läbi ja SINU enda arvamust kohtasin ülivähe, ikka link siia ja sinna, tsitaat sellelt ja teiselt jne. Tood ehk välja 5-10 punkti, miks SINU arvates on taimetoitlane parem/võimekam/õigem/jne ???

PS. Jätame mängust välja sinu isikliku enesetunde jms. peale taimetoitlaseks muutumist, usk teeb imesid ja ka klaasist veest võib purju jääda.
                      Siinkohal tõingi välja eelkõige postitused välistele allikatele, et saaksid end harida, kui selleks soovi on. Oma arvamusi ja kogemusi olen ikka omajagu kirjeldanud kogu teema jooksul, selleks pead siiski kogu teema läbi vaatama, kui seda veel teinud pole.

Aga omnivoorluse usk on tõesti üks võimsamaid uske tänapäeval

Comment

• rrrr
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 904

Erp, aga garantiid ju ei ole, et ma kõigist (või vähemalt enamustest) ihuhädadest lahti saan kui sinu usku pööran? Tahaks jälle mitu korda öö jooksul põmmutada (ja sealjuures ka mõnu tunda) ning maratoni joosta...

Comment

• taipupole
                          Lõpuboss
                          • Oct 2008
                          • 2181

Ja täpselt samuti on minu jaoks ülim perverssus süütute loomade pidamine totaalselt haigetes tingimustes, nende killimine nii nagu see toimub ja siis nendest roiskuvatest korjustest toidu tegemine, sickness. Omaette klass on ülirasvase ja kontsentreeritud loomaeritise ehk piima kasutamine toiduks. Ja sellest põhjustatud lugematute allergiate ja seedeprobleemide, rääkimata tõsisematest haigustest, käes vaevlemine.
                          Ma tõesti väga loodan, et sa sööd vaid Eestis kasvatatud toitu, vastasel juhul on sinu hingel looduse tapmine, sest toit tuuakse kuskilt lennuki või autoga jne

Ehk ma pigem arvan, et liigne agarus on ogarus.

Siinkohal on õige aeg selle lingi jaoks: http://www.gq.com/food-travel/alan-r...printable=true. Kuigi selle teksti loeb lõpuni läbi umbes kolm inimest, siis kirjutatud on ikka hästi.

Comment

• g00000se
                            Vana Tegija
                            • Apr 2010
                            • 1047

Ja poelettidel roiskuvat paprikat järad kahe suu poolega jah :P Istu vaikselt edasi ja söö oma taimekesi. Ära propageeri siin lollusi, pliis noh. Meestele on liigses koguses sojavalk kahjulik. Puskle vastu, mul savi :P

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Ja täpselt samuti on minu jaoks ülim perverssus süütute loomade pidamine totaalselt haigetes tingimustes, nende killimine nii nagu see toimub ja siis nendest roiskuvatest korjustest toidu tegemine, sickness.
                              Selle osaga olen nõus, sest enamjaolt on teekond, kuidas liha meie toidulauale jõuab päris rõve.

Ja täpselt nii ongi, uskuda võib ka laibatoodete ja lehmaeritiste tarbimise vajalikkusesse, nii et oleme täpselt võrdsel tasemel :)
                              Liblikaefektist oled kuulnud ? Sinu taimetoitluse tõttu võib maailma teises otsas 10 süütut looma surra, samas lihatoidu puhul sureks ehk 10 taime

Edit: Taipupole tõi välja väga õige poindi: vastasel juhul on sinu hingel looduse tapmine, sest toit tuuakse kuskilt lennuki või autoga jne

Eestis tapetud loomaliha söömine kahjustab keskkonda lõppkokkuvõttes kordi vähem, kui välismaalt samas koguses taimetoidu importimine.
                              Last edited by Potsataja; 26.07.10, 15:18.

Comment

• taipupole
                                Lõpuboss
                                • Oct 2008
                                • 2181

Mul on tegelt erplanderile tõsised küsimus ka. Läbi aastakümnete on inimeste eluiga tõusnud ja seda süües liha ning juues piima. Isegi Eestis ja niimoodi on elatud mitmeid põlvkondi. Sinu esitletud elustiilil järgi pole sisuliselt (nokitsejaid on alati olnud) üks põlvkond veel läbivalt lõpunigi elanud, sest nii vegan kui ka taimetoitlus on pigem 20. sajandi suunad.

Sellest küsimused: kust tuleb veendumus, et niimoodi on elu parem, kui me ei saa mõjusid (veganite osakaal veel ka alla protsendi või tsipa üle USAs ja UKs) veenvalt mõõta? Mis saab siis, kui viiekümne aasta pärast selgub, et veganite eluiga on lühem kui näiteks piimajoojatel ehk miks peaks siis vegani valima?

Comment

Working...