Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • macroTilt
    seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
    • May 2010
    • 629

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Vot see paar posti tagasi mainitud "naised/70kg" on aga big LOL.
    Mul mitmeid tuttavaid, kes aastaid taimetoitlased. Ntx naaber, 56a India mees, elukutseline ex s6javaelane (taimetoitlane terve elu). Piima joob c 2liitrit per paev. Silma jargi ytleks, et kuskil 90kg ja kindlasti paremas vormis kui seda on any 20a noormees. Enda ex elukaaslane oli samuti taimetoitlane. Tema puhul oli tegemist elustiiliga, olles ise jooga professor (fyysiline/vaimne vorm rohkem kui suureparane).

Konsensust siit teemast ei leia ega saagi kunagi leidma, mis on igati normaalne, eks :)
    Pigem saab iga teemast huvitatu (eel)infot erinevate toitumisharjumuste kohta.
    Sygavama huvi korral puurib igamees teemat enda j6ududega edasi ja kyllap leiab just temale sobivaima lahenduse. Eelinfona on antud teema kindlasti SUPER!

Tofu on p6nev, proovige! Ok, s66n grillvorsti edasi :)
    Last edited by macroTilt; 09.07.10, 03:58.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
      Toitumisest tulenevad haigused/probleemid on enamus põhjustatud liigsest tärklise- ja jahutoodangute tarbimisest, mitte liigsest lihast ja piimast. Millegagi liialdamine ei ole obv hea. Äkki näed järgmine kord natuke rohkem vaeva ja kontrollid üle, mis põhjustab su väljatoodud haigusi.
      Selle ma olen omal nahal ära katsetanud ja nõustun 100%, jahutoodete menüüst väljajätmine muutis tervise järsult paremaks. Kui 3 kuud hiljem jälle saia-leiba-makaroni sööma hakkasin, oli jällegi väga järsk langus, kehakaalu kiire tõus, põletikud, liigesevalud. teravili on mürk, vähemalt selles vormis, mis ta siin poes saadaval on. Aga ma usun ka, et see on individuaalne, kõigile ta kindlasti niimoodi ei mõju.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
        I call BS.

Mina söön liha, sina mitte.

Väidad, et oled parema tervise juures.

Kuidas/millega mõõdame?

Ja kui sa võtad vabaduse mind ignorandiks kutsuda, siis mulle meenutad sa hobust, kel klapid ees.
        Kas Erplander on öeldnud sulle, et söö taimetoitu ei ole ta on lihtsalt selgitanud oma teadmisi ja ootaks natuke viisakust, sest teda ei huvita mida sina sööd ja meid ei huvita mida sina sööd, sest meid kedagi ei koti sinu söömised ja tervis.

Hakkame mõõtma, kes on parema tervise juures on ka väga lahe lähenemine

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Usk on võimas asi ja taimetoitlastel seda juba jagub.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Ma ei saa yhest aru .. k taimetoitlased loobusid lihast .. kanad, kalkunid, veised, sead jne .. aga mis **** moodi te suudate loobuda mereandidest .. vähid, kalmaarid, krevetid .. forllid, lõhed .... need kyll mingit "pahad" ei ole ju ..

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas macroTilt Vaata postitust
              Vot see paar posti tagasi mainitud "naised/70kg" on aga big LOL.
              Mul mitmeid tuttavaid, kes aastaid taimetoitlased. Ntx naaber, 56a India mees, elukutseline ex s6javaelane (taimetoitlane terve elu). Piima joob c 2liitrit per paev. Silma jargi ytleks, et kuskil 90kg ja kindlasti paremas vormis kui seda on any 20a noormees. Enda ex elukaaslane oli samuti taimetoitlane. Tema puhul oli tegemist elustiiliga, olles ise jooga professor (fyysiline/vaimne vorm rohkem kui suureparane).

Konsensust siit teemast ei leia ega saagi kunagi leidma, mis on igati normaalne, eks :)
              Pigem saab iga teemast huvitatu (eel)infot erinevate toitumisharjumuste kohta.
              Sygavama huvi korral puurib igamees teemat enda j6ududega edasi ja kyllap leiab just temale sobivaima lahenduse. Eelinfona on antud teema kindlasti SUPER!

Tofu on p6nev, proovige! Ok, s66n grillvorsti edasi :)
              See postitus võtab kogu teema kokku, konsensust ei leita, inimene sööb edasi mis talle meeldib ja on harjunud läbi eluetappide sööma ning sügavama huvi korral saab igaüks uurida lähemalt ja leiab just igaüks omale sobivaima toitumise.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Muide, kas keegi teab mõnda taimetoitlasest tippsportlast ?

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                  Muide, kas keegi teab mõnda taimetoitlasest tippsportlast ?
                  Carl Lewis (9 olümpiakulda kergejõustikus, 8-kordne maailmameister kergejõustikus)

Vaata seda linki näiteks, ise ka imestasin kui palju neid on:
                  Web hosting and free web hosting from Bravenet.com. Build your website with our easy webpage builder, web tools, web services, and free website content.

Comment

• g00000se
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1047

Soovitaks lugeda Hr. Fred Antsoni artikleid

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                      Carl Lewis (9 olümpiakulda kergejõustikus, 8-kordne maailmameister kergejõustikus)

Vaata seda linki näiteks, ise ka imestasin kui palju neid on:
                      http://malediv10island.bravehost.com/vegan3.html

Carl Lewis on nüüd küll väga vale näide ja üldse kogu see nimekiri tekitab minus tõsiseid kahlusi. Lihtsalt osade nimekirjas olevate isikute välimus ei sobi minu arust absoluutselt kokku taimetoitlase välimusega.

Mida rohkem ma seda teema veebist uurin ja vaatan, seda rohkem näen ma otseseid seoseid suvalisse ususekti kuulumisega. Usk iseenesest on hea aga selle äärmuslikud variandid on juba ohtlikud.
                      Last edited by Potsataja; 09.07.10, 07:10.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Carl Lewis on nüüd küll väga vale näide ja üldse kogu see nimekiri tekitab minus tõsiseid kahlusi. Lihtsalt osade nimekirjas olevate isikute välimus ei sobi minu arust absoluutselt kokku taimetoitlase välimusega.
                        Ma ise ka ei usuks aga mis mõttes välimus, taime toitlasel saab olla ju sama välimus nagu lihasööjal?

Comment

• g00000se
                          Vana Tegija
                          • Apr 2010
                          • 1047

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                          Ma ise ka ei usuks aga mis mõttes välimus, taime toitlasel saab olla ju sama välimus nagu lihasööjal?
                          ei saa :)

E: ja taimetoitlastele, kes peale suruvad oma meetoid, siis pole mõtet. Ei ole mingeid eeliseid segatoitluse ees ja pealegi, et saada oma kaloraaž kätte, peab sööma suht korralikult seda silo, mis omakorda koormab soolestikku päris korralikult, mis omakorda suurendab soolevähkkasvaja teket. (See siis kehtib täisvegidele, kes piimatooteid ka ei söö)
                          Last edited by g00000se; 09.07.10, 07:19.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas g00000se Vaata postitust
                            ei saa :)
                            Jep need rasvunud ja tsellus beibed rannas, selliseks vist tõesti võimatu

Jubedus ikka mida nende ilmadega randa kohale tuuakse

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Tegelikult on sul õigus, taimetoitlane, kes tarbib narkootikume ja joob üsna kõvasti võib tõesti välja näha nagu lihasööja

Toon välja mõned minu jaoks üllatavad nimed: Pamela Anderson, Danny DeVito, Steven Seagal, Ozzy Osburone, Whitney Houstun, Michael Jackson jne.

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Tegelikult on sul õigus, taimetoitlane, kes tarbib narkootikume ja joob üsna kõvasti võib tõesti välja näha nagu lihasööja

Toon välja mõned minu jaoks üllatavad nimed: Pamela Anderson, Danny DeVito, Steven Seagal, Ozzy Osburone, Whitney Houstun, Michael Jackson jne.
                                Jep, ise ka imestasin, kui leidsin nimekirjast pamela jne, milleks neil veel see taimetoit, ise joovad tõmbavad ninast sisse kõike ehk mingi moe pärast vist

Comment

Working...