Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]
Collapse
X
-
-
Re: Filmid ja sarjad
SoA on ikka epic sari"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
SoA on jh epic paar kuud tagasi vaatasin selle algusest - lõpuni läbi, siis kui mõtlesid, et ok 1 osa vaatan veel siis tänaseks aitab vaatasid ikka veel 3-4 osa ära:D
vaatasin paar osa pastilaa soovitusest Eastbound and Down ja esialgu tundub ka väga hea ja omamoodi sari, eks näis kuidas edaspidi läheb:P
Vähemalt mul jälle nimekiri mis sarjasi vahtida, niiet tänud teile!
Comment
-
kas keegi veel girlsi vaatab, imo sitaks hea, vb natuke liiga naistekas,aga mulle meeldib + üks korralik eye candy ka sarjas Allison Williamsi näol, metacritic hindas seda sarja koos homelandiga kaheks parimaks uueks sarjaks
Comment
-
King of Queens :)Algselt postitas JohannesJ Vaata postitustSoovitage mingit head vähem tuntud komöödiasarja st. siis mitte pakkuda TBBT, How i met your mother, 2.5 meest, sõbrad jne.
Või siis midagi SOA sarnast :P
Comment
-
see ja homeland, parimad asjad.Algselt postitas nikitheone Vaata postitustSoA on ikka epic sari
aussidel ka oma lühisari : Brothers in Arms - Bikiewars. 6 osa, mille oleks rahulikult saanud edasi anda kahe osaga. Muidu ok, tõepõhi ka asjal all.
Prometheus 3D oli ka suht talutav.
Comment
-
hea, et meelde tuletasid, olin 1. seasoni reg aga arvamus pole just parim, ei meeldi liiga ülepingutatud peategelased nagu sel puhul mingi epic mälumahtAlgselt postitas Madis_89 Vaata postitustSuits hakkab homme taaskord :)
vaatan siiski
Comment
-
Cool story, bro.Algselt postitas Jeebus Vaata postitusthea, et meelde tuletasid, olin 1. seasoni reg aga arvamus pole just parim, ei meeldi liiga ülepingutatud peategelased nagu sel puhul mingi epic mälumaht
vaatan siiski
Comment
-
-
kellega täpsemalt? John? Harold? Carter? Fusco? ...?Algselt postitas Potsataja Vaata postitustJärele mõeldes on Person of Interesti suurim võlu minu jaoks väga tugev emotsionaalne side karakteritega, sama kehtis ka The Wire puhul. Näiteks GoT´i puhul sellist sidet pole, kuid tegu on siiski hea sarjaga.
tahaks - väga - teada, mida tähendab ´tugev emotsionaalne side karakteritega´?
Comment
-
+1Algselt postitas Fabulous Vaata postitustCommunity.
kuigi kas esimese hooaja lõpp või teise algus käis maha - aga nüüd hoog sees ja absurdihuumorit on üksjagu.
Comment
-
Johni pärast ei pea muretsema, mis on hea, aga mul isiklikult oli päris mitu osa liiga kurb vaadata, kui Fusco HR-i uuesti läks undercover worki tegema.Algselt postitas Cashmer Vaata postitustkellega täpsemalt? John? Harold? Carter? Fusco? ...?
tahaks - väga - teada, mida tähendab ´tugev emotsionaalne side karakteritega´?
Comment

Comment