Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Relamz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1467

Re: Filmid ja sarjad

Sai hiljuti vaadatud sellist ägedat filmi nagu Midnight in Paris. Mulle täitsa meeldis .

Midnight In Paris Movie Trailer Official (HD)
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• reggie
      Pokkerihai
      • Jun 2009
      • 1705

Ja ongi kõik, järgmist GoTi osa peab aasta otsa ootama?!

Comment

• taavi
        Grinder
        • Oct 2008
        • 684

Last edited by taavi; 04.06.12, 20:18. Põhjus: :)

Comment

• reggie
          Pokkerihai
          • Jun 2009
          • 1705

Olen juba kahjuks näinud 2 korda:)

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
            yeah, hea valik plastiliin. imo parim hetkel teles jooksvatest sarjadest. annab boardwalk empirele, breaking badile ja kõigele muule silmad ette.
            this. just lõpetasin uue osa vaatamise.

Comment

• fyte
              Pokkerihai
              • Jun 2010
              • 3378

Jep, GoT selleks korraks siis läbi. Tõesti kahju, et rohkem episoode ühes hooajas pole, kuid imestada ei saa ka, kuna eelarve neil meeletu.. Keegi kes raamatuid lugenud, oskab kommenteerida (ilma spoileriteta), et kui palju tegevusliine jms raamatust selle seasoniga kajastamata jäid?

Comment

• Fabulous
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 2674

Seletage keegi mulle konkreetselt ära, miks GoT vaatamist väärt on, ning nii palju haipi saab? Ma pole mitte kunagi ühtegi episoodi näinud ega raamatut lugenud (mitte, et ma kivi all elaks ja sellest kuulnud poleks, aga ma olen vahetevahel üsna hipster sääraste asjade suhtes) ning "vaakumis" küll mingi fantasy-teema ei tõmba.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                  Seletage keegi mulle konkreetselt ära, miks GoT vaatamist väärt on, ning nii palju haipi saab? Ma pole mitte kunagi ühtegi episoodi näinud ega raamatut lugenud (mitte, et ma kivi all elaks ja sellest kuulnud poleks, aga ma olen vahetevahel üsna hipster sääraste asjade suhtes) ning "vaakumis" küll mingi fantasy-teema ei tõmba.
                  Mulle meeldib GoT põhiliselt kahe asja pärast. Esiteks ülisuur ja võimad production value - võttepaigad, kohad, stseenid, näitlejad - kõik on nii tasemel kui võimalik. Teiseks on sari (või siis algmaterjal, mida ma uurinud pole) näidanud ennast alati üllatavana ning kunagi ei tea, kuhu otsustatakse edasi minna. Ka on palju suurepärast dialoogi, erinevaid karaktereid, kelledel igalühel omad põhjused tegevuseks ning seega pole ka otseselt nö. halbu tegelasi. (mõned üksikud lipsavad sisse, aga need üldiselt kaua ei ela)
                  Fantasy element antud hetkel seal ikka suhteliselt olematu. Mina samas ei saa neid fantasy´t vältivatest inimestest ka aru, sest seriaali või filmi teevad heaks muud elemendid, olenemata sellest kas toimumiskohaks 200 aastat tulevik, 500 aastat minevik või mõni väljamõeldud maailm.

Comment

• udikaz
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1946

Inimestelt, kes seda vaadanud on ei ole ma saanud ühtegi negatiivset vastustukaja selle sarja kohta. va mu naine, kes vihkab vägivaldseid filme, kuid isegi tema kuulas dialooge ja vahel isegi piilus, sest see on tõesti huvitav ja kvaliteetne sari.
                    Last edited by udikaz; 05.06.12, 00:09. Põhjus: sari

Comment

• rohelinekonn
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 3808

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                      Keegi kes raamatuid lugenud, oskab kommenteerida (ilma spoileriteta), et kui palju tegevusliine jms raamatust selle seasoniga kajastamata jäid?
                      sari on kiirülevaade. Sama nagu põhikoolis et lugesid 100lk raamatu ja siis kirjutasid 4 lk kokkuvõtte.

Comment

• Poke
                        Grinder
                        • Mar 2010
                        • 995

Longmire

wtf meeldib

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                          Jep, GoT selleks korraks siis läbi. Tõesti kahju, et rohkem episoode ühes hooajas pole, kuid imestada ei saa ka, kuna eelarve neil meeletu.. Keegi kes raamatuid lugenud, oskab kommenteerida (ilma spoileriteta), et kui palju tegevusliine jms raamatust selle seasoniga kajastamata jäid?
                          Kõrvalekaldeid leidub, osad huvitavad/tähtsad tegelased (Jorjen, Meera) on täiesti välja jäetud jne. Seriaal annab ainult kerge ülevaate sellest, mida raamatus kirjutatud on.

Üldiselt kipubki olema, et raamatu põhjal tehtud filmid/seriaalid kahjuks ei küündi raamatu tasemele.

Comment

• adam_q
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1453

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                            Kõrvalekaldeid leidub, osad huvitavad/tähtsad tegelased (Jorjen, Meera) on täiesti välja jäetud jne. Seriaal annab ainult kerge ülevaate sellest, mida raamatus kirjutatud on.

Üldiselt kipubki olema, et raamatu põhjal tehtud filmid/seriaalid kahjuks ei küündi raamatu tasemele.
                            see on vast sel põhjusel, et film ja raamat on oma struktuurilt erinevad ning tihtipeale tuleb raamatust palju välja visata, et ekraanile jõuaks oluliseim - seetõttu on lollus fännide hala, kes raamatut 1:1-le võrdlevad selle põhjal tehtud filmiga

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
                              see on vast sel põhjusel, et film ja raamat on oma struktuurilt erinevad ning tihtipeale tuleb raamatust palju välja visata, et ekraanile jõuaks oluliseim - seetõttu on lollus fännide hala, kes raamatut 1:1-le võrdlevad selle põhjal tehtud filmiga
                              Võetaksegi osa sisust välja ning seetõttu ongi raamatud paremad. DUCY?

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

tra nyyd pole vapsjee enam midgai vaadtaa, BB tuleb vist alles suvel .. too teine sari ka vist hakkab sygisel kus mereväelased oldi pommi mehed vms?

Comment

Working...