Sügise offtopic 2016
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Sügise offtopic 2016
Nice post laas (Y) (Y).
Quitisin isegi pokkeri juba mõnda aega tagasi. Tegelt sain koguaeg aru, et ma olengi taoline fish, kes mängibki pmst sisetunde järgi ja väga ei viitsi areneda kuhugi. Ei viitsi lugeda raamatuid, vaadata videosid, analüüüsida käsi, isegi HEM oli vaja ära crackida ja sealgi väga peale VPIP ja mis see teine näitaja oli lugeda ei osanud :D Reaalsus vist jõudis kohale siis kui sharkscope vaatasin ja avastasin et viimased 2 aastat ma olengi BE lasknud. ( Tsiteerides madist omal ajal: Samas iga kuu kandsin kilosid välja seega mai tea kuidas ma saan miinuses olla, wtf )
Tunnistan, et elu on 100x parem kui ei mängi ja on töö mis meeldib ja toidab. Mõlemat tegelt ei jõuakski ilmselt.
Cheers. Musi püksi.
Comment
-
-
-
Algselt postitas Potsataja Vaata postitustKrt, nüüd tahaks ka Kanadasse kolida.
Eeldatavasti naljaga pooleks seostati seda nördinud USA kodanikega, kes pärast vabariiklase Donald Trumpi võidu kindlustamist kohe naaberriiki emigreeruda soovisid.
Vaata riigikogu infotundi laivis
Comment
-
TV3 reporter küsis ühe suvalise Trumpi toetaja käest, miks too Trumpi poolt hääletas.Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustVähemalt igav ei hakka
Vastus: "Viimase 16 kuu jooksul on nii palju nalja saanud - sellepärast hääletasingi."
Comment
-
No ega seal valida polnud , halb või halbAlgselt postitas fl0p Vaata postitustTV3 reporter küsis ühe suvalise Trumpi toetaja käest, miks too Trumpi poolt hääletas.
Vastus: "Viimase 16 kuu jooksul on nii palju nalja saanud - sellepärast hääletasingi."
Comment
-
Algselt postitas Potsataja Vaata postitustKas Trump on üks põhjustest, miks meie Taavi ei oska jalga puhata ja aega maha võtta? Endal lõpurase naine kodus, aga tema oleks nagu ajakirjanikega abielus.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Ma olen neid trikke küll ja küll teinud ja seega on Kristjani ebaõnnestumine minu jaoks parimal juhul naljakas.Algselt postitas fl0p Vaata postitust+1
See postitus Kristjani poolt on siiras ja ebaeestlaslik. Enamus häbeneb selliseid peatükke oma elus. Ja minuarust on selliseid lugusid just rohkem vaja - mõni võib-olla sarnases olukorras olev saab tuge.
On hea näha, et meil on niivõrd tublisid inimesi, et sellisest seisust võitjana välja tulla. GL ja respect!
Ja Potsataja kommentaar, et nii kehvi rihmu tehakse - on pehmelt öeldes kohatu antud tõsise teema puhul. Pidin ütlema lihtsalt.
Comment
-
Kohe alguses ei julgenud liituda aga 14 oktoober 2008 tegin selle äraAlgselt postitas Potsataja Vaata postitustLiitus Sep 2008
Kellelgi elavatest peale ranka veel selline liitumisaeg on? Esialgsel partneril peaks kindlasti olema, aga ma ei mäleta enam isegi ta kasutajanime, pärisnimest rääkimata.
Hetk peale eelmise lause kirjutamist tuli meelde, tigrano?
Comment
-
Algselt postitas Ibis Vaata postitustKäin ise praegu sama teed nagu Potsataja ja Kristjan käisid:S
Köis/rihm, nuga või ravimid?
Comment
Comment