Re: MAI OFFTOPIC [ Ega jänes kaarte ei mängi.. call! ]
Osades teistes playtech tubades ei saa ja seal spetsiifiliselt välja toodud, et Eesti on blokitud nende toas. Samas mingi osa teistest kasiinodest ei ole Eestis litsentsi omavad, kuid samas ei ole eraldi välja toodud, et Eestist mängida ei tohi...
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Mis jama on, tuludeklaratsiooni esitamine kohustuslik? Tho mul 2014 oli 2 ametlikku töökohta (mitte samaaegselt minu teada), äkki selles asi? Ja kas pokkeri tuludest peaks ka midagi seal kuskil mainima/kirjutama kui mängitud Eesti litsentsiga toas ainult?
Muide, kes teist eile Magistrali arvutitargast veebikaamerat ostis? Polegi pikka aega kuulnud seda statementi kuskil lambipoes et "ma olen elukutseline pokkerimängija ja streamimiseks peab 2 veebikaamerat olema".
Muide, kes teist eile Magistrali arvutitargast veebikaamerat ostis? Polegi pikka aega kuulnud seda statementi kuskil lambipoes et "ma olen elukutseline pokkerimängija ja streamimiseks peab 2 veebikaamerat olema".
Kellel on huvi õppida turbo husngsid, siis nädal tagasi hakkasin ka twitchis striimima. Mõni eestlane on seni ka vaatama sattunud. Kui tahate teada täpsemalt millal online olen, siis klikake "follow" mu kanali alt ja võite saada emailile märguande kui online olen. Annan oma twitchi kasutaja lingi:
Aa mis siis probleem oli, et ei tahetud müüa talle 2 veebikaamerat v?
Miks sa seda teed karu, lihtsalt heast südamest või loodad twitchis teenima hakata lisaks?
Huvitab thought process asjale lähenemisel, kuna ise ei teeks siukest lüket kunagi ma usun. Tundub liiga räigelt time consuming ja enda mängude toughimaks tegemine tasuta+probably ei hakka twitchis nii peale viskama, et väärt oleks.
Kui sa seal mingi 12+ lauda korraga lased siis sa vaatajaid ei saa, keegi ei saa midagi aru mis sa seal teed. Pead 1-2 lauda pelama ja huvitavat juttu rääkima. See tõmbab ,aga sinu enda hourly ratet alla.
Miks sa seda teed karu, lihtsalt heast südamest või loodad twitchis teenima hakata lisaks?
Huvitab thought process asjale lähenemisel, kuna ise ei teeks siukest lüket kunagi ma usun. Tundub liiga räigelt time consuming ja enda mängude toughimaks tegemine tasuta+probably ei hakka twitchis nii peale viskama, et väärt oleks.
Comment