BALLIN OUTTA CONTROL!!! (pics incl)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • masterpuppet
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2094

Re: BALLIN OUTTA CONTROL!!! (pics incl)

7,2 oli. Vist, kui järgi vaatasin.
    Aga põmst arvan, et legend jahab accordiga ühte põhja ning jupid samad. Või eksin?

Comment

• krayzie
      Grinder
      • Oct 2008
      • 706

ei ostnud müümiseks seega hinna hoidmisest ei tea midagi, 2008a mudel on muidu.

paberite järgi on 0-100km/h kiirendus 7.3s

juhtima ei hakka peale minu eriti keegi, võibolla naine saab ringi kimada mõned korrad.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas krayzie
        ei ostnud müümiseks seega hinna hoidmisest ei tea midagi, 2008a mudel on muidu.

paberite järgi on 0-100km/h kiirendus 7.3s

juhtima ei hakka peale minu eriti keegi, võibolla naine saab ringi kimada mõned korrad.
        Ära naisele jumala eest autot usalda ;D

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

Algselt postitas TIGRANO
          Ära naisele jumala eest autot usalda ;D
          Haha, sul kurvad kogemused Tigrano :D?

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas -andres-
            Ta teeb 3 aastat juba lube, nüüd on veel koolieksam õnneks. Samas ta ütles, et nii või naa minu künaga ei sõida, et alla S klassi mersu ta sisse ei istu. Pean suvel probleemi lahendama ;D

Vahel sõidab ilma lubadeta, kui häda käes. Viimanekord oli, kui autos paha hakkas ja kiirabiga haigla viidi, siis kimas ise koju lastega ;D

Comment

• kilu6
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1305

Algselt postitas -andres-
              Minu kogumused näitavad, et tuleb lasta tihemini sõita (sh pimedaga ja vihmase ilmaga). Annab tunde kätte ja mingit jama ei juhtu. Aga korra aastas ikka mõne kiviseina vastu natuke stange ära kriibib vms.

Comment

• Maheaatom
                Grinder
                • Oct 2008
                • 958

Algselt postitas leits
                kuda tal hinna hodimine on? tavaliselt japside probleem on, et hind kukub rõvedalt ikka .. see küll pole esmatähtis, kuid kui kunagi müüa, siis kopikate eest on ka kehva 'ära anda
                Japid hoiavad just ünsa hästi hinda. Kolinal kukuvad uued Saksa tippmudelid: igast 7-sed bemmida, S-klassi mersud, A8-d jms, rääkimata Lõuna-Euroopa parsadest nagu renoo, pesoo jms.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas kilu6
                  Minu kogumused näitavad, et tuleb lasta tihemini sõita (sh pimedaga ja vihmase ilmaga). Annab tunde kätte ja mingit jama ei juhtu. Aga korra aastas ikka mõne kiviseina vastu natuke stange ära kriibib vms.
                  Elus on olnud 3 matsu mul ;D Üks tln laki tänaval, kus auto läks maha kandmisele, siis kui väike panin tagurpidi vastu maja seina auto kolmnurkseks, ning talvel libedaga vastu maja seina, nii et vihmavee toru oli maja sees ;D

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Maheaatom
                    Japid hoiavad just ünsa hästi hinda. Kolinal kukuvad uued Saksa tippmudelid: igast 7-sed bemmida, S-klassi mersud, A8-d jms, rääkimata Lõuna-Euroopa parsadest nagu renoo, pesoo jms.
                    Samas auto ostmine müümiseks on kõige mõttetum. See ongi umbes selline liisingvendade strateegia, et võtan täna liisingusse auto, mida ma tõenäoliselt ei suuda maksta aga pohh vaatame, et mis siis saab.

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas ranka
                      Samas auto ostmine müümiseks on kõige mõttetum. See ongi umbes selline liisingvendade strateegia, et võtan täna liisingusse auto, mida ma tõenäoliselt ei suuda maksta aga pohh vaatame, et mis siis saab.
                      Eks on ka teisi variante. Mul oli lühikest aega naissoost töökaaslane, kes tööle asudes pidi mõnda aega sõitma oma autoga. Selleks oli tutikas Honda Accord. Elas ta ta muidu mehega Tabasalu korteris. Mina veel mõtlesin, et kena naine on saanud omale eduka mehe. Hiljem selgus, et mees on automaaler. Uue CR-V müüki tulekul vahetasid nad oma Accordi esimesel võimalusel CR-V vastu ja natuke hiljem otsustati ka korter ridaelamuboksi vastu välja vahetada. See oli siis aasta 2007. :D

PS. Neiu tahtis tegelikult küll Legendi aga sellest ei käinud ''jõud'' üle.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Imric
                        Eks on ka teisi variante. Mul oli lühikest aega naissoost töökaaslane, kes tööle asudes pidi mõnda aega sõitma oma autoga. Selleks oli tutikas Honda Accord. Elas ta ta muidu mehega Tabasalu korteris. Mina veel mõtlesin, et kena naine on saanud omale eduka mehe. Hiljem selgus, et mees on automaaler. Uue CR-V müüki tulekul vahetasid nad oma Accordi esimesel võimalusel CR-V vastu ja natuke hiljem otsustati ka korter ridaelamuboksi vastu välja vahetada. See oli siis aasta 2007. :D

PS. Neiu tahtis tegelikult küll Legendi aga sellest ei käinud ''jõud'' üle.
                        Ju jäi imemis kilomeetreid väheks :)

Comment

• Maheaatom
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 958

Algselt postitas ranka
                          Ma olen liisingus töötanud (küll mitte eraisikutega) ja näinud küllaga neid suuri "ärikaid", kes on oma viimased rahad matnud mingitesse imeautodesse, mille turuhind on kukkunud kiiresti allapoole jääkväärtust. Vanemad A6-d (krt, pole minu arust ka teab mis auto) olid hea näide - uuena maksis 700K, nelja aasta pärast 150-160K; seega maksid ainuüksi auto omamise eest 11,500 kuus + finantskulud + kõik püsikulud. Just selle numbriga peaks majanduslikult mõtlev inimene arvestama ning see on sama tähtis nagu pokkerimängijale bankroll management. Tulevikuga mittearvestamine (sh. autode lisiimine - olen küllalt näinud liisingutaotlusi ettevõtetelt, kelle bilanss oli väiksem kui ühe liisitava auto väärtus) oli muuseas väga oluline põhjus, miks paljud väiksemad ettevõtted majanduse langedes kiiresti pankrotti läksid - elati lihtsalt üle võimete. Fine, kui oled miljonär, lähed esindusse ja ostad puhta raha eest oma S-klassi välja, siis pole muidugi probleeme aga keskmise eestlase jaoks, kes teenib...ütleme nii 10-20K palka, on "hinna hoidmine" väga tähtis argument ning Toyotad, Hondad, Mazdad on selles osas (vähemasti ühed) parimad valikud. Seda siis teadmiseks Leitsile

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

Algselt postitas ranka
                            Ju jäi imemis kilomeetreid väheks :)
                            LOL

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

ma ostan sügisel endale uue 2006a saab 9-5 vist,selle raipe saab juba 120-150 000 ga kätte. Nahksisu, navi, viisakas ja sügiseks on autohinnad veel rohkem langenud, kuna inimesi jääb aina rohkem töötuks

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Algselt postitas marguzz22
                                ma ostan sügisel endale uue 2006a saab 9-5 vist,selle raipe saab juba 120-150 000 ga kätte. Nahksisu, navi, viisakas ja sügiseks on autohinnad veel rohkem langenud, kuna inimesi jääb aina rohkem töötuks
                                saab on cool. ma krt tiksun veel oma C4-ga 3 aastat. siis saab 4a garantii ja kasutusrent läbi. järgmise auto võtan soliidsema ja rohkem AUTO.

Comment

Working...