*** SEPTEMBRI OFFTOPIC - tERE kOOL! ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • virukunn
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 2036

Re: *** SEPTEMBRI OFFTOPIC - tERE kOOL! ***

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
    Küll aga ei mõista neid inimesi, kes mõtlematult postitavad, et ema ja kasuisa tuleks metsa viia ja piinata samamoodi jne.
    Kahju küll, aga täpselt samasugused mõtted tekivad endal ka. Muidu jumala rahulik inimene, aga sellise juhtumi korral ilmselt snapiksin. Uskumatut tilti tekitavad need detailid mida te siia panete.

Comment

• ninasarvik
      Jube Noob
      • May 2011
      • 124

Möödunud aasta lõpul tekitas kohalikul kirjandusemaastikul palju elevust endise kinnise eliitklubi Shah omaniku Alan Adojaani humoorikas debüütromaan „On nagu pole“. Hullumeelseid seiklusi ja põnevaid karaktereid on raamatus lausa kamaluga. Oma järgmist teost silmas pidades on mees lennanud Indoneesiasse inspiratsiooni hankima. Just Bali saarelt Nelli teataja ta kinni nabiski.

Kas too vana on ka tegelikult Börsil miljoneid võitnud/kaotanud või ajab lihtsalt möla?

"Üldiselt ei ole vaja palju raha, et börsil seda suureks puhuda. Võimendustega oskad mängida ja distsipliin on tugev, siis tuhat-paartuhat eurot on juba hea algkapital."

Comment

• Kahololani
        Julm Donk
        • Mar 2013
        • 32

Küll aga ei mõista neid inimesi, kes mõtlematult postitavad, et ema ja kasuisa tuleks metsa viia ja piinata samamoodi jne. Elame siiski 21 sajandil ja küll siuksed saavad oma teenitud karistuse ühel heal päeval nagunii.
        Sa räägid nagu meil 21. sajandil määrataks igale kuriteole sobiv karistus kohtu poolt või mõtled hoopis karmat?
        Kui need toredad inimesed saavad mingi hädise paariaastase karistuse, siis minu arvates see pole piisav! Mulle meeldiks, kui sellised eided kunagi enam lapsi ei saaks. Samamoodi nagu loomapiinajatele määratakse loomapidamiskeeld võiks olla seadus, mis piiraks sellistel retsidel tulevasi järglasi teha!
        Kuna pole sellist seadust ega hakka tulema ning karistused on peamiselt pigem naeruväärsed, siis minu poolest veetagu nad pealegi metsa!

Comment

• EestiAA
          Vana Tegija
          • Nov 2010
          • 1132

Elame siiski 21 sajandil ja küll siuksed saavad oma teenitud karistuse ühel heal päeval nagunii.
          Elamine 21 sajandis ei garanteeri õiglast karistust.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas Kahololani Vaata postitust
            Sa räägid nagu meil 21. sajandil määrataks igale kuriteole sobiv karistus kohtu poolt või mõtled hoopis karmat?
            Kui need toredad inimesed saavad mingi hädise paariaastase karistuse, siis minu arvates see pole piisav! Mulle meeldiks, kui sellised eided kunagi enam lapsi ei saaks. Samamoodi nagu loomapiinajatele määratakse loomapidamiskeeld võiks olla seadus, mis piiraks sellistel retsidel tulevasi järglasi teha!
            Kuna pole sellist seadust ega hakka tulema ning karistused on peamiselt pigem naeruväärsed, siis minu poolest veetagu nad pealegi metsa!
            Kirjutasin suht pika posti ja kustutasin ära. K lühidalt, et loomulikult tuleks karistada selliseid karmilt ja halastamatult. Kuid suht kindel, et vanglakaristus on kõige leebem karistamisvorm sellistele. Õige karistus tuleb siis, kui ta ühel heal päeval vabadusse naaseb ja avastab, et tal pole enam ühtegi inimest tema elus. Sõbrad, tuttavad jne. Tööle ei võeta kuhugi . Terve elu peab elama teadmisega, et tappis enda tütre.
            Sisuliselt tõmbas kriipus peale enda elule. Selles mu posti mõte oligi, et õiglase karistuse saavad sellised varem või hiljem. Tänaval peab hakkama seljatagust jälgima kuna kõik soovivad teda maha lüüa jne.

// Minu arvamus asjast. Nagu vanasõnagi. Arvamus on nagu pe**eauk, igal ühel on oma.
            Last edited by VisaHing; 21.09.14, 16:59.

Comment

• Kahololani
              Julm Donk
              • Mar 2013
              • 32

Kirjutasin suht pika posti ja kustutasin ära. K lühidalt, et loomulikult tuleks karistada selliseid karmilt ja halastamatult. Kuid suht kindel, et vanglakaristus on kõige leebem karistamisvorm sellistele. Õige karistus tuleb siis, kui ta ühel heal päeval vabadusse naaseb ja avastab, et tal pole enam ühtegi inimest tema elus. Sõbrad, tuttavad jne. Tööle ei võeta kuhugi . Terve elu peab elama teadmisega, et tappis enda tütre.
              Sisuliselt tõmbas kriipus peale enda elule. Selles mu posti mõte oligi, et õiglase karistuse saavad sellised varem või hiljem. Tänaval peab hakkama seljatagust jälgima kuna kõik soovivad teda maha lüüa jne.

// Minu arvamus asjast. Nagu vanasõnagi. Arvamus on nagu pe**eauk, igal ühel on oma.
              1. Sellist ilmselt väga ei heiduta teadmine, et oma lapsele miskit tegi. Peksis lapse teadvusetuks ja läks rahus magama ju (või jooma)... No ei näe suurt südametunnistust siin.
              2. Mõni aasta kongis ja see lugu on unustatud. Vbl mitte väikeses kohas ja mitte lähedaste poolt, aga kolida saab ka! Vajadusel kasvõi teise riiki. Sõbrad leiab uued, vbl ka uue mehe, teeb uue lapse. Kõik on võimalik. Polekski pointi siia jääda, egas piirid kinni ole.

Ma ei usu, et ta ülejäänud elu kodus nelja seina vahel istub ja nutab. Alati saab kuskil uuesti alustada.

Comment

• redddman10
                Grinder
                • Aug 2010
                • 703

Kust osta pileteid manchester unitedi mängudele pileteid ja ka ööbimist sinnajuurde.ande linke vms.tänks :)

Comment

• Fabulous
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 2674

Seda ei juhtu tihti, aga ma nõustun VisaHinge esimese postitusega (#224). Igasugune "need tüübid tuleks metsa viia" stiilis omakohtu jutt jätab äärmiselt ütlejast eriti madalalaubalise ja rumala mulje (lisaks KarS pg. 120 alusel ebaseaduslik). Miks peaks vägivallale vägivallaga vastama? Kui sellises olukorras kellegi ära taod pole sa ise kuidagi oma tegevusega õilsam. Las kohtusüsteem tegeleb selle asjaga ja nad saavad täpselt sellise karistuse nagu KarS ette näeb. Sotsiaalmeedias millegi jagamine või oma pahameele avaldamine ei muuda koosseisu mingil imekombel tõsisemaks.

Comment

• phenomenon
                    Jube Noob
                    • Nov 2011
                    • 196

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                    Seda ei juhtu tihti, aga ma nõustun VisaHinge esimese postitusega (#224). Igasugune "need tüübid tuleks metsa viia" stiilis omakohtu jutt jätab äärmiselt ütlejast eriti madalalaubalise ja rumala mulje (lisaks KarS pg. 120 alusel ebaseaduslik). Miks peaks vägivallale vägivallaga vastama? Kui sellises olukorras kellegi ära taod pole sa ise kuidagi oma tegevusega õilsam. Las kohtusüsteem tegeleb selle asjaga ja nad saavad täpselt sellise karistuse nagu KarS ette näeb. Sotsiaalmeedias millegi jagamine või oma pahameele avaldamine ei muuda koosseisu mingil imekombel tõsisemaks.
                    Kui sul oma laps niimoodi ara retsitaks oleksid ikka sama meelt? 6iglane karistus seadusliku karistuse naol oleks ju tore aga meie riigis seda kahjuks ei eksisteeri.Mingi 5 aastane reaalne vangistus on lihtsalt nakku irvitamine ohvri normaalsele vanemale.

Comment

• Fabulous
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 2674

Algselt postitas phenomenon Vaata postitust
                      Kui sul oma laps niimoodi ara retsitaks oleksid ikka sama meelt? 6iglane karistus seadusliku karistuse naol oleks ju tore aga meie riigis seda kahjuks ei eksisteeri.Mingi 5 aastane reaalne vangistus on lihtsalt nakku irvitamine ohvri normaalsele vanemale.
                      Jah. Ma valetaksin kui ütleksin, et ma EV õigussüsteemist vaimustuses olen ja erinevatele koosseisudele vastavad sanktsioonid "õiglased" on, aga seda teed pidi asju ajada oleks kindlasti kõige mõistlikum. Lisaks proovides panna ennast selle lapsevanema kingadesse, siis mis loogika põhjal oleks see minu ja lapse heaolu arvestades positiivne kui ma füüsilise kallaletungi ja mille iganes eest veel kriminaalasja kaela saan? Vabandust kui ma kedagi solvan, aga ma leian ausalt, et selline füüsiliste lahenduste otsimine on omane mingitele straight out of "Tulnukas" võtteplats nitro-ossidele kes elus mingit suuremat pilti ja oma tegude võimalikke tagajärgi ette näha ei oska ning seetõttu tundub nende jaoks ka "lähme peksame ära" stiilis mõtlemine täiesti legit.

Minu täpsed tunded võtab antud olukorra suhtes üsna hästi kokku see tsitaat Community-st:
                      Pierce: So what's the deal Jeff, you leave your stones in your other suit? Why didn't you rap that guy in the face?
                      Jeff: For the same reason I floss, have a bed frame, and keep my guitar in its case. I'm over 23.

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Juristidele küsimus
                        Kui ettevõte on asutatud neti kaudu kiirkorras ilma osakapitali sisse maksmata, siis kas mul on õigus seda sisse maksta ka mitterahalise sissemaksena ilma, et ma põhikirja muutma peaksin? Ainus punkt põhikirjas osakapitali sissemakse kohta on selline 1.5 Osaühingu osade eest tasutakse osakapitali suurendamisel üksnes rahaliste sissemaksetega.
                        Aga kuna tegemist ei ole osakapitali suurendamisega, vaid esmase sissemaksega ning põhikirjas ei ole öeldud, et võib maksta ka mitterahaliste vahenditega, siis mis värk on? Seadus lubab ju maksta mõlemal viisil.

Comment

• BeatmyWife
                          Räme Fish
                          • Sep 2014
                          • 7

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          shokk. Peal suured vigastused...ilmselt võimalik ajukhjustus kui elama jääb...
                          Huvitav kuidas see laps arstini jõudis? Ema kutsus ise kiirabi?

Keiti ise kutsus kiirabi

Comment

• EestiAA
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1132

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                            Vabandust kui ma kedagi solvan, aga ma leian ausalt, et selline füüsiliste lahenduste otsimine on omane mingitele straight out of "Tulnukas" võtteplats nitro-ossidele kes elus mingit suuremat pilti ja oma tegude võimalikke tagajärgi ette näha ei oska ning seetõttu tundub nende jaoks ka "lähme peksame ära" stiilis mõtlemine täiesti legit.
                            "lähme peksame ära" mindset vb tõesti labane, aga vahest on see õige lahendus.(ei ütle et selles juhtumis õige lahendus peaks olema )

Tean juhtumit kus vägistaja suhtes tehti omakohust kuna kohus otsustas, tingimis vangistus on täiesti piisav.
                            Tuttavad sellega ei nõustund ja pärast aeti punt kokku ja tehti härrale enda karistus.
                            (härra oli 40ndates, ohver oli 19)

See ei ole ainulaadne juhtum kus kohus annab debiilse karistuse.
                            Vägistajad, pedofiilid, mõrvarid, piinajad, jne saavad idiootselt nõrkasid karistusi, ja ütleme ohver on keegi sinu lähedane ?
                            Mis on õige teha antud olukorras ???

Olen suht kindel ega selleski juhtumist midagi õiglast kohtu kaudu välja ei saada.

Comment

• DaBeat
                              Õpihimuline Mängur
                              • Feb 2010
                              • 404

Ainuke variant ongi ära kolida, et ennetada neid juhtumeid. Sellega läheb veel mitukümmend aastat enne kui meie kohtusüsteem muutub...
                              Omakohut tehes võid oma elu ära rikkuda, seda ei soovitaks kellegile.

Comment

• Dnbftw
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 1808

Pealegi ei mõtle kättemaksuhimus olev inimene kõige kainemalt, soov on ainult tagasi teha ja hullemalt, kordades hullemalt. Üks on eetilisus ja teine on seadusandlus, paraku need ei käi väga käsikäes Eestis.

Comment

Working...