*** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: *** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
    Mina ütlesin nii, et kui mulle on makstud ja codecci on nõus (ehk siis omavahel mingi kokkulepe saavutatud, postitasin ka teemasse selle), võin teema sulgeda. Aga seda tegi Spewmonkey juba minu eest, ilma küsimata. Samas mina sain raha kätte ja minu poolest võib asi nii jääda, codecci saab uue teema teha. See, et siin mõnda inimest teisele eelistatakse, pole mingi uudis obv.
    Minu pärast võib ka teema sulgeda, aga siiski teema hoiatuseks ja informeerimiseks võiks alles jääda, et selline asi on aset leidnud. Las siis iga inimene ise otsustab kas tahab inwardiga kunagi tulevikus mingeid asju ajada või mitte.

See ei ole minu arust selle koha pealt eriti oluline faktor, et ta maksis virukunnile ära (ja kui ka mulle nt maksaks) survestatud olukorras - huvitava loogikaga härraks jääb ta sellegipoolest ja 'stay the f*ck away' soovitust jagaks endiselt kui keegi küsiks, et kas tasub temaga mingeid bette vms teha.

Edit:
    Teine asi kui PokkeriProdel oleks poliitika, et need kes asjad korda ajanud, nende teemad kustutatakse - siis oleks ok kustutada imo.
    Last edited by Codecci; 06.08.14, 19:10.

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Mind häiris konkreetselt see asjaolu, et minu täisnimi topiti rahulikult teemasse mitme kasutaja poolt ja, et google sellele teist vastet annab Pettuste ja Petturite teemas: Annan igaksjuhuks siin teada, et kasutaja inward a.ka Lauri H.-i kätte ilmselt mingit isiklikku vara usaldada ei tasu - paneb jooksu sellega.

Kogu selle vaidluse raames selline teema ja selline lõik on üsna ülekohtune.
      Tööandja ei hakka isegi seda teemat avama ja lugema, nähes googles sellist teksti ja teemat. Võtab kohe endale negatiivse hoiaku.

Teiseks ja kõige olulisem on kohatu mind asetada petturite teemasse mingi alkobeti mitte maksmise pärast. Antud situatsiooni puhul pole mingit kelmuse/pettuse koosseisu. Ma ei lasknud ju kedagi üle, ei varastanud, ei võtnud võlgu jättes maksmata jne. Ma lihtsalt ei viitsinud maksta võõrale inimesele raha kihlveo eest, kus lõpuks ma lisaks kahtlustasin, et raudselt ise pani ka sellel ajal jooki. Kahtlane ja teema hääbus lihtsalt.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Minu pärast võib ka teema sulgeda, aga siiski teema hoiatuseks ja informeerimiseks võiks alles jääda, et selline asi on aset leidnud. Las siis iga inimene ise otsustab kas tahab inwardiga kunagi tulevikus mingeid asju ajada või mitte.

See ei ole minu arust selle koha pealt eriti oluline faktor, et ta maksis virukunnile ära (ja kui ka mulle nt maksaks) survestatud olukorras - huvitava loogikaga härraks jääb ta sellegipoolest ja 'stay the f*ck away' soovitust jagaks endiselt kui keegi küsiks, et kas tasub temaga mingeid bette vms teha.

Edit:
        Teine asi kui PokkeriProdel oleks poliitika, et need kes asjad korda ajanud, nende teemad kustutatakse - siis oleks ok kustutada imo.
        ma nt leia, et mingi hapuks läinud alkobett on see, millest tulenevalt peaks inimesele kogu eluks märk külge jääma. Või peaks inward nüüd tiit ja teet kääpa kombel nime vahetama, et googles ei oleks esimene vastus mingi muruntau verbaalne köhulahtisus sõltlaste (suure enamuse jaosk) foorumis?

virukunn sai oma võla, pokkerikommuun teab, et inward võib nahka teha, inwardil mark täis. Täiesti piisav imo.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas inward Vaata postitust
          Teiseks ja kõige olulisem on kohatu mind asetada petturite teemasse mingi alkobeti mitte maksmise pärast. Antud situatsiooni puhul pole mingit kelmuse/pettuse koosseisu. Ma ei lasknud ju kedagi üle, ei varastanud, ei võtnud võlgu jättes maksmata jne. Ma lihtsalt ei viitsinud maksta võõrale inimesele raha kihlveo eest, kus lõpuks ma lisaks kahtlustasin, et raudselt ise pani ka sellel ajal jooki. Kahtlane ja teema hääbus lihtsalt.
          The f*ck sa üldse võõra inimesega beti tegid kui ei usaldanud? Sellist asja nimetatakse freerollimiseks.
          Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
          ma nt leia, et mingi hapuks läinud alkobett on see, millest tulenevalt peaks inimesele kogu eluks märk külge jääma. Või peaks inward nüüd tiit ja teet kääpa kombel nime vahetama, et googles ei oleks esimene vastus mingi muruntau verbaalne köhulahtisus sõltlaste (suure enamuse jaosk) foorumis?

virukunn sai oma võla, pokkerikommuun teab, et inward võib nahka teha, inwardil mark täis. Täiesti piisav imo.
          Jep, olen nõus, et kui siis jääks ainult kasutajanimega ja kui üldine poliitika on, et kes korda ajab siis teema kustutamisele olen ka nõus. Lihtsalt kui teistel, kes probleemide küüsis on olnud jäetakse teema alles siis ei näe siinkohal põhjust erandit teha. Ja gämblerite kommuunis ülelastud bet pole küll kuskiltotsast vähem olulisem kui katteta võlgu võtta.

Comment

• tiigrikutsu
            Grinder
            • Oct 2011
            • 522

Codecciga nõus, katteta bet on sama mis katteta võlg.

Comment

• virukunn
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 2036

Lihtsalt naljakas
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                Lihtsalt naljakas
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                Reaktsioon oli tingitud sellest, et mul oli räägitud eelnevalt, et täisnimi eemaldatakse ja antud inimene naeris selle teema üleüldse välja. Paraku googlesse vaste juba jõudis tulla, seetõttu said raha kätte. Ole õnnelik, ise olin loll, et kihlveo sõlmin suvaliste inimestega. Või üldse kihlvedu.

Comment

• tiigrikutsu
                  Grinder
                  • Oct 2011
                  • 522

Milles kihlvedu süüdi on, et sa jooma hakkasid? :(

Comment

• WeThePeople
                    Vana Tegija
                    • Mar 2010
                    • 1163

Ole õnnelik
                    :)

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Reaktsioon oli tingitud sellest, et mul oli räägitud eelnevalt, et täisnimi eemaldatakse ja antud inimene naeris selle teema üleüldse välja. Paraku googlesse vaste juba jõudis tulla, seetõttu said raha kätte. Ole õnnelik, ise olin loll, et kihlveo sõlmin suvaliste inimestega. Või üldse kihlvedu.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Kurb, et KlaasProl taaskord lappama läinud nende rahaasjadega. Poleks oodanud. Ennustan et paari kuu pärast klaaritud aga no nimi taaskord määritud.

Comment

• donkament
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1945

Ehk siis öeldi konkreetselt, kui nime poleks googlest näha olnud, siis oleks pohui olnud. Sellist suhtumist on raske aktsepteerida.

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                            Ja gämblerite kommuunis ülelastud bet pole küll kuskiltotsast vähem olulisem kui katteta võlgu võtta.
                            Gämblerite foorumis on absoluutselt igaüks potentsiaalne pettur jms. Küsimus on lihtsalt selles, kas ja millal õnn ning oskused otsa saavad.

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

karupoja viimane lõik päris tabav nagu ta paljud postid.
                              Lauri tundus skypes ikka üle keskmise iq-ga inimene olevat, aga nüüd uhab järjest suht douche poste järjest. please stop juba.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                                Gämblerite foorumis on absoluutselt igaüks potentsiaalne pettur jms. Küsimus on lihtsalt selles, kas ja millal õnn ning oskused otsa saavad.

Comment

Working...