*** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: *** JUULI OT: lbj0hny käsul ***

tra ise sa selle vaikuse siin oled põhjustanud koos visahingega. Tahad midagi öelda, kohe mingid kaks värdjat on platsis oma debiilse maailmavaatega. Oleks kohe ära banninud teid, oleks äkki foorumist midagi järel kah.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Foorumist oleks midagi järel siis, kui selliseid oleks rohkem, mitte vastupidi.

Comment

• Junken
        Lendur Sass
        • Sep 2011
        • 1039

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        tra ise sa selle vaikuse siin oled põhjustanud koos visahingega. Tahad midagi öelda, kohe mingid kaks värdjat on platsis oma debiilse maailmavaatega. Oleks kohe ära banninud teid, oleks äkki foorumist midagi järel kah.
        mingi wanabe "ma olen MMA-s käinud" vend jälle?

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Algselt postitas Junken Vaata postitust
          too much TL:DR posts here these days... lehe pealt viitsisin 2 posti lugeda... gg pokkeriprod
          Tõsiselt debiilik, mida sa ootad sellisele postitusele vastuseks? Nagu lives istud näiteks ümber pokkerilaua ja ütled poole mängu pealt:" mõnusat igavat iba ajate siin lauas kõik, paari lauset olen viitsinud kuulata, gg see laud on ikka eriti allakäinud!" Ma ei tea, äkki sa oledki päris elus selline mees, vahet tegelikult pole.

Mul on lihtsalt kahju sellest foorumist, siin oli kunagi väga meeldiv seltskond, kui midagi postitasid, tuli normaalseid vastuseid ja käis arutelu, siis tekkisid siia paar idiooti, kellel oli vaja oma debiilne arvamus igale postitusele vastuseks panna, sekka mingeid giffe rongimängu mängivate homodega. Suurest inimesearmastusest ja tolerantsusest lasti neil siin möllata, algul oli huvitav, nüüd standard lõpp.

"Foorumist oleks midagi järel siis, kui selliseid oleks rohkem, mitte vastupidi."

Oled sa kindel? Oleks meeldiv saada sellele postile vastuseks "
          mingi wanabe "ma olen MMA-s käinud" vend jälle?" stiilis vastus?

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Tõsiselt debiilik, mida sa ootad sellisele postitusele vastuseks? Nagu lives istud näiteks ümber pokkerilaua ja ütled poole mängu pealt:" mõnusat igavat iba ajate siin lauas kõik, paari lauset olen viitsinud kuulata, gg see laud on ikka eriti allakäinud!" Ma ei tea, äkki sa oledki päris elus selline mees, vahet tegelikult pole.

Mul on lihtsalt kahju sellest foorumist, siin oli kunagi väga meeldiv seltskond, kui midagi postitasid, tuli normaalseid vastuseid ja käis arutelu, siis tekkisid siia paar idiooti, kellel oli vaja oma debiilne arvamus igale postitusele vastuseks panna, sekka mingeid giffe rongimängu mängivate homodega. Suurest inimesearmastusest ja tolerantsusest lasti neil siin möllata, algul oli huvitav, nüüd standard lõpp.

"Foorumist oleks midagi järel siis, kui selliseid oleks rohkem, mitte vastupidi."

Pokkerimängija, kes õpib, siis ta otsib abi. Kui ta saab võitjaks, siis enam ei viitsi abi anda vaid algavatele mängijate rumalate tunduvatele küsimustele vastata "LOL" või miski GIF. Netiegod.

Kuna toona olime me kõik parajad algajad, siis õppisime koos ja tegime nalja koos, siis tänasel päeval, kes oskab see mängib, kes ei oska, see otsib abi, aga viimaseid on tohutult vähemaks jäänud ning isegi ,kes natuke oskab, aga käib tööl ei viitsi ka sittagi.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Oled sa kindel? Oleks meeldiv saada sellele postile vastuseks "[/COLOR]mingi wanabe "ma olen MMA-s käinud" vend jälle?" stiilis vastus?
              Ei ole kindel. Ma lihtsalt ei eeldanud sellist reaktsiooni Junkenilt, samas tõid ju siiski sina sõna "värdjas" mängu. Vaata nüüd minu kasutajanime alla alla ja ehk siis saad aru, millal sellist sõna kasutada võiks. Obv. olen ma täis peaga üle reageerinud aga siiski.

Comment

• Cypher0
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 1512

Algselt postitas LuuK Vaata postitust
                Seal on mingid ülbed keskealised "profid" vajuvad kohale ja nõuavad et neil on eesõigus mängida :D
                Jõulumäe siiani parim mis näinud
                Otepääl on selline väga chill koht, kus muuhulgas saab discgolfi ka loopida:

Sokka Puhke- ja Vabaajakeskus on hubane majutus- ja puhkekoht Otepää lähedal. Pakume majutust, ürituste korraldamist, seminare, saunavõimalusi ning aktiivse puhkuse tegevusi nagu discgolf, paintball ja loodusmatkad. Sobib ideaalselt puhkuseks, firmapidudeks, pulmadeks ja seminarideks.

Comment

• Junken
                  Lendur Sass
                  • Sep 2011
                  • 1039

ahah...
                  okei...

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Tüüpiline Eesti kurjategija on rusikakangelane, kes jääb vahele ööklubis purjuspäi kaklemisega. Assar Paulus – karsklane ja ennast kontrolliv – on hoopis erinev. Siit ka tema liidriroll.

Uskumatu lugu. Eeskujulik pereisa, kes on karsklane, kaitseliitlane juhib bandet, kus on keevaverelised jõhkarditd
                    Mõtlen just psühholoogilist poolt. Kuidas ta neid ohjes hoiab ja autoriteeti kehtestab

Kõik see tunduks kudiagi ebaloogiline

Ainuke variant on see, et tal mingi 2-3 tugevat liitlast(ka musklivenda , kes on talle üdini lojaalsed) ja otse ta "poistega" ei suhtelgi, vaid läbi vahemeeste
                    Last edited by privador; 30.07.14, 09:50.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Kuidas pere juures korralik olemine, kaitseliitlane ja karsklane on seotud autoriteedi kehtestamisega?

Kriminaalses Venemaas ka paar sellist stoorit olnud kus grupeeringu liider on karsklane ja droogide vastane ja nõuab sama oma alluvatelt (mõni isegi ära tapetud kes vahele jäänud). Minu mäletamist mööda olid need grupeeringud üliedukad. Ega mitte joomine ei takista kere peale andmist või killimist.

Comment

• atsetoon
                        Joomas õlut Atsetooniga
                        • May 2009
                        • 1105

täisartiklit?

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Tahaks ka täisartiklit lugeda, ilma maksmata obv :D

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Minu arust turunduses see ajaleht täiega mööda pannud. Harilikult ongi ajalehes üks artikkel, mis huvitab-ülejäänud sitt
                            Teeksid nad mingi 0.5 euri stoory ja kirie makseviis, saaks nad 4x rohkem netilugejaid kui praegu

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

lol. maksad kuus 4€ ja saad lugeda igapäev päevalehte, iga nädal maalehte ja ekspressi. + kõik lehed tulevad digilehtedena ipadi, ülimugav.
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

misasja. 4 euriga kuus? wtf

Comment

Working...