Ukraina okupeerimine

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Ukraina okupeerimine

soovitan kuulata - enda arvamus narvakatest muutus palju ja tuleb tunnistada, et ikka väga vähe on see linn eestis pildil. 3 nädalat tagasi tehtud saade: http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=2254571

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

narvas vast pooled tahaks CCCPi tagasi
      ei.
      olin 2a tagasi jõhvis ja selle ümbruses ca 2 kuud tööasjus ja palju sai kohalike venelastega suhelda.
      ei kohanud ühtegi alla 45a tegelast, kes tahaks venemaa osa olla. jh, nad on nördinud ja solvunud eesti riigi peale kohati, et nendega ei arvestata(no selles eesti osas on sõnad integratsioon ja valitsuse dialoog venekeelse elanikkonnaga tõsine LOL), kuid nad saavad aru, et elu siin on parem kuna käiakse tihti venemaal ja võrdlusmoment on eredalt olemas.
      Lisaks peavad paljud ja ütlevad seda ka julgelt välja, et Eesti on nende kodumaa ning Venemaa venelane ei suhtu nendesse kui venelastesse ja oma kaasmaalastesse. Viimast olen väga tihti ja mitmetest allikatest kuulnud.
      On aeg üle saada suhtumisest "kui ei meeldi, mine venemaale" meie kohalikesse venelastesse.

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
        soovitan kuulata - enda arvamus narvakatest muutus palju ja tuleb tunnistada, et ikka väga vähe on see linn eestis pildil. 3 nädalat tagasi tehtud saade: http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=2254571
        Loe raamatut "Minu Narva". Saab ehk veelgi rohkem teada.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Meie meedia ja võim ei loo kontakti venelastega(eriti Ida-Virumaaga) ja neil ei ole muud varianti, kui saada oma info vene kanalitest.

See on meie tegemata töö.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
            ei. olin 2a tagasi jõhvis ja selle ümbruses ca 2 kuud tööasjus ja palju sai kohalike venelastega suhelda.
            siis kindlasti. krimmi ja nüüd ukrainaga impeeriumi mojo jälle nii käima tõmmatud, et kartulimardikate osakaal kindlasti tõuseb ja mitte vähe. loodetavasti mitte piisavalt. selle kohta kuskil öeldi muidugi kenasti, et venemaaga liituda soovijaid on vähe, aga piisavalt. piisavalt selleks, et vajadusel kambad narvas, tallinnas räuskama hakkaks ja head telepilti saaks toota

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

suhtlen igapäevaselt tööalaselt ja iga päev eraelus venelastega ka praegu ja see on mõtetu foobia, et meie venelased tahavad venemaaga liitumist.
              möllu saab hea organiseerimisega käima tõmmata ka helsingis.

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

kuulan seda sinu raadiosaadet ja seal räägivad kõik(kõik!) sama juttu, mida ma just kirjutasin ja mida kõik venelased mulle rääkinud on.

kus su hirm pärineb, et pooled narvakad tahaksid vene osa olla?

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                  kuulan seda sinu raadiosaadet ja seal räägivad kõik(kõik!) sama juttu, mida ma just kirjutasin ja mida kõik venelased mulle rääkinud on.

kus su hirm pärineb, et pooled narvakad tahaksid vene osa olla?
                  üks naine siiski arvas, et referendum oleks tore. aga jah - kirjutasin ka, et "vast" pooled ja hea kui see pole nii - mõtlesin just olukorras, kus peale mingeid konflikte luuakse eestist kiirelt vene propagandas vastav kuvand (ukrainas vene meedia peale maidani rääkinud ainult fashistidest kievis, banderalastest ja USA marionettidest jms - üli kiiresti käis see "arvamuse kujundamine"). pronksiöö oli selles osas hea reality check

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Iseenesest on Ukraina venelaste soov Venemaaga liituda täiesti arusaadav. Ukraina palgad on ka vene maapiirkondade omadest kõvasti maas, korruptsioon on Tallinn kuubis, iga ametnik on ennast jumalaks joonud ja varastab palju saab, korruptsioon on sellistes mõõtmetes, et ei lase majandusel areneda ja elul üheksakümnendate alguse anarhiast edasi minna. Seadused muutuvad ka nädalast nädalasse, nt Stars lõpetas Russian Poker Seriese ära, sest üks turniir sai Ukrainas normaalselt toimuda, paar nädalat hiljem lennati veidi enne finaallauda peale ja öeldi, et siin ikka hasartmänge ei peeta, wtf. Miks venelased peaksidki tahtma end samastada kohalike bandiitidega. Varastamine on seal rahvussport. Paras desperaado, Ukraina meenutab riigina rohkem Somaaliat, kus midagi keskvalitsuse taolist ei eksisteerigi kui 21. sajandi valgete inimeste maad.

Võib-olla olekski parem, et ida poolsed osad liidetakse Venemaaga, seal ei tunta end Ukrainlastena enivei. Lääne poolsed osad saaksid vast ennast kokkugi võtta.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

täitsa nõus, ukraina parlamendis pidavat kõik miljonärid olema.
                      Ukrainal pole isegi sõjaväge eriti-kõik rahad vist vasakule oligarhide taskusse läinud

Comment

• atsetoon
                        Joomas õlut Atsetooniga
                        • May 2009
                        • 1105

rääkisin ka antud teemal paari venelasega. Üks ütles, et kõik mis sealmail toimub on normalna. Ise käib Norras tööl - ütlesin, et see pull lõppeks tema jaoks kohe ära, ütles mne pohhui. vaidlesime, kuni ta lõpuks suutis öelda fuck politics. Teine inimene oli suht haritud ja tundus vägagi normaalne. Situatsiooni kohta ütles, et aga vsjo nashi. Tema arvates olekski ülinormaalne, kui Eesti oleks osa Venemaast, saaks ilma viisata Venemaal käia ja elu oleks lill. Mõlemad olid elupõlised tallinlased, ei julge mõeldagi, mis idas arvatakse. 4 kasti viina eest oleksid siin probably kordi suuremad rahutused kui pronksmehe ajal ja oleks vägagi lihtne seda kodusõjana maailmale reklaamima hakata, eriti kui mõned provokaatorid riigipiiri tagant siia tuua...Suht scary.

Comment

• Recon
                          Jube Noob
                          • Nov 2009
                          • 103

Mõlemad pooled toodavad Ukraina sündmuste kohta uudiste ja info pähe sellist sitta, nagu oleks meediakampaaniate juhid palgatud otse Põhja-Koreast.

Lühike videoülevaade seni toimunud sündmustest :

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

Enamus venelasi kellega te suhtlete muidugi ei taha cccp tagasi. Küll aga te ei suhtle puhtalt oma tööde ja suhtlusringkondade tõttu nendega, kes tahavad. Ja neid on, ei tea küll kui suur osa, aga ikka on.
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Ma ei taha teada, mida ma ise mõtleks teemast, kui venemaal näiteks keskmine palk eestist 3x suurem oleks.

Comment

• Tarq666
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 814

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                                Ma ei taha teada, mida ma ise mõtleks teemast, kui venemaal näiteks keskmine palk eestist 3x suurem oleks.
                                Ma hakkaks varakult vene kodakondsust taotlema.
                                Last edited by Tarq666; 18.04.14, 08:41.

Comment

Working...