Ametlik Sochi olümpia teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Ametlik Sochi olümpia teema

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
    ma ei tea, uks tundub lahti, mõtlesin et astun sisse..
    :D

point taken.

Aga oma kaitseks: ma arvan, et ükski inimene siit seda varem ei teadnud. Nende jutt on aga sarnane võistluselt võistlusele. Ja õnneks ma ei pea olema neist parem. Nemad peavad olema minust paremad.

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

Mina teadsin.

Comment

• rasmer
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1306

Oshie on kunn.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

alati olen mõelnud, et see hoki alagruppide süsteem on ikka väga gay. jalgpalli tiitlivõistlustel ikka alagruppides juba ninast veri väljas andmine käib.

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

Kõva mäng oli

Comment

• tafka31
              Grinder
              • Dec 2009
              • 853

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
              alati olen mõelnud, et see hoki alagruppide süsteem on ikka väga gay. jalgpalli tiitlivõistlustel ikka alagruppides juba ninast veri väljas andmine käib.
              Mis süsteem nende alagruppidega on?

Comment

• q_q
                • Jan 2011
                • 6303

Algselt postitas tafka31 Vaata postitust
                Mis süsteem nende alagruppidega on?

Just hea minu arust, annab aega kohaneda ja nt kui mingi tiim alguses saab pähe täiega siis võimalik comeback teha, mis teeb võidu dramaatilisemaks.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                  http://www.iihf.com/home-of-hockey/c.../olympics.html

Just hea minu arust, annab aega kohaneda ja nt kui mingi tiim alguses saab pähe täiega siis võimalik comeback teha, mis teeb võidu dramaatilisemaks.
                  sisuliselt on need alagrupikad pool-sõprusmängud, asetuste saamiseks (mis oluline, aga mitte niivõrd, kui võiks). mu meelest just su loogikale vastupidine effekt on miinuskoht - oled alagrupis tublisti rassinud ja head mängu teinud, aga üks playoff nullib automaatselt kõik. loogilisem on see, et alagruppides hea tulemus tagab playoffide koha, mis oleks juba omaette saavutus (kõik ei saa playoffi). hoki süsteem tihti loob olukorra, mis alaväärtustab paljude satside hea turniiri ja enamik mängud

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

Kui palju sa hokit jälgid? Ega rahvusvahelises enam väga rohkem verd ei näegi, ise pole näinud küll, et keegi väga vabalt võtaks asja(va ehk Venemaa-Sloveenia mäng).
                    sisuliselt on need alagrupikad pool-sõprusmängud, asetuste saamiseks (mis oluline, aga mitte niivõrd, kui võiks). mu meelest just su loogikale vastupidine effekt on miinuskoht - oled alagrupis tublisti rassinud ja head mängu teinud, aga üks playoff nullib automaatselt kõik. loogilisem on see, et alagruppides hea tulemus tagab playoffide koha, mis oleks juba omaette saavutus (kõik ei saa playoffi). hoki süsteem tihti loob olukorra, mis alaväärtustab paljude satside hea turniiri ja enamik mängud
                    Aga mõtle nii, et playoff algabki allest teisest ringist, kuhu 3 grupivõitjat ja parim teine koht automaatselt pääsevad. Minu meelest nad isegi reklaamivad seda nii - esimese ringi nimi on "Qualification playoffs". Asetus on VÄGA oluline ja fakt, et parim teine koht saab automaatselt passi ja väravate vahega jaotatakse üsna mitu kohta tähendab, et iga mäng on oluline ja on isegi vahe, kas sa võidad Norrat 4:0 või 7:0(imo hea, aga mõistan, kui keegi arvab teisiti - olympic spirit ja whatnot). Mulle meeldib ka see, et ma saan 4 ekstramängu vaadata võrreldes sinu pakutud süsteemiga.

Lõpuks on ikka kellele ema, kellele tütar.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

ma ei ole hoki jälgija ja nüansse ei tea. ainult suurturniire pisteliselt ja mu arvamus ongi hoki osas tädi maali oma :P. lisaks veel see, et kui ülekande jooksul mitu korda kommentaator ka ütleb "et sellest mängust suurt veel õnneks ei loe" jms, siis väga pinget ei teki just (viimase vene - usa kohta ei käi obv).

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                          kuuse on iseenesest mõnus. Selline nostalgialaks ka juures, aga tiisler on selles kontekstis tema täielik koopia. Toogu kasvõi kurat meelis aasmäe kommenteerima, toda oleks vähemalt huvitav kuulata, kuidas alpimajas kadri lehtla lihaseid masseerib ja milline siis treeningmetoodika on 60. kohale platseeruvatel sportlastel. Pärast kuulad eurospordist juurde kuidas päriselt tehakse.
                          HAhaaaa, epic ajaloo tund eilne meeste teate sõit.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

tuli ära lõpuks

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Steven Murd Vaata postitust
                              +1. Postimehe kommentaariumist paar-kolm parimat pala:

Trenni saab kodus kah teha. Mida te seal raha kulutate? Tobreluts raagib, et pole voimalik suurriikidega vordset varustust omada. Siis yks proua unustab padrunid maha. Siis yks on haige ja teine kukub ja kolmas kardab maest alla lasta jne jne. Ja hurraa, ei jaanud viimaseks kuna yks venelane ei oska suusatada. Toesti tore.

Eestlaste parimal laskjal ei olnud padruneid kaasas.

Mingid padrunid, köki-möki - püssi võttis ju ikkagi kaasa!

:D

Homme 14:30 OM 2014 OTSE Sotši OM 2014: Jäähoki. Meeste alagrupimäng USA - Venemaa. #gettinrdy
                              Seepärast tulebki ema raja äärde kaasa võtta. Saab öelda kuldse lause: ema anna padruneid.

Comment

• q_q
                                • Jan 2011
                                • 6303

Ega ema ei tohi sulle padruneid anda, tuleb kohtunik kutsuda.

Ja üleüldse ma ei usu, et emal padruneid kaasas oleks.

Comment

Working...