Ametlik Sochi olümpia teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Steven Murd
    Julm Donk
    • Sep 2012
    • 53

Re: Ametlik Sochi olümpia teema

Ma ei ole suur curlingu fänn, aga Kanada - Rootsi mängu oli huvitav vaadata ning üks kommentaatoritest oli top notch, selgitas curlingu strateegiaid jne, mis oli mulle, kui curlingu absoluutsele võhikule vägagi edukatiivne, samas põnev.

Kaks panust Kanada (1) - USA (2) mängule, 1 võit (kaasarvatud lisaaeg ja penalisteerija) ja under 5.5. I kakskümmend minutit mängitud, ma olin kindel, et Kanada kaotab, aga under 5.5 tuleb koju. 100% fireworks oli viimased paar-kolm minutit ja lisaaeg. Väga kõva jäähokielamuse andsid daamid. Homme meeste poolfinaalid ja pühapäeval finaal, mida kindlasti vaatan.

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Venelased: '' Soomes elab 8 miljonit inimest. Meil Venemaal 140 miljonit. Viisteitkorda rohkem lapsi mängib hokit. Kus nad kõik on??? '' :D

Sibulad ikka päris ekstaasis.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

üle tüki aja üks olümpia, mille olümpialaul on vähemalt meeldejääv ja kena

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Romka
          Pokkerihai
          • Mar 2009
          • 1544

Semi-related :D

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Krt need pussy riot liikmed vist mingid haiged tegelased. Ilmselgelt mingi vaimse hälbega eneseeksponeerijad, et neid ikka nähtaks ja pildil ollakse! Ei ole naljakas ega cool imho

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Krt need pussy riot liikmed vist mingid haiged tegelased. Ilmselgelt mingi vaimse hälbega eneseeksponeerijad, et neid ikka nähtaks ja pildil ollakse! Ei ole naljakas ega cool imho
              asi on väga lihtne - sa lihtsalt ei saa asjast aru.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

kui sa elad nii per**es riigis nagu venemaa, kus avalik arvamus on suukorvistatud, kus sõltumatud uurivad ajakirjanikud lihtsalt "kõrvaldatakse", kus on võimul diktaator, varas ja valetaja - siis ei ole palju variante, kuidas karjuda ja öelda, et ma ei taha, et mu kodumaa on selline. natuke tausta sulle:

http://www.telegraph.co.uk/culture/b...ew-e-book.html

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas oma Twitteri kontol irooniliselt, et nõiajahid jumalateotajatele kuulusid 13. sajandi Euroopa tsivilisatsiooni. Võttes arvesse presidendi varasemat avaliku poolehoiu näitamist Pussy Riotile, pidas riigipea selle lausega ilmselt silmas tänast Moskva kohtu otsust.

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  asi on väga lihtne - sa lihtsalt ei saa asjast aru.
                  +1

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Mul see laul 2h juba replay peal

Comment

• Pythagoras
                      Grinder
                      • Apr 2012
                      • 589

kõik kes te Eesti koondislasi turistideks kutsute, lugege ja andke tuld http://olympia.postimees.ee/2704974/...ortlase-needus

sellesmõttes olen Sauega täiesti nõus, et lambist ei ole keegi sinna olümpiale saanud, normid on igal alal paigas, need on üldjuhul ikkagi välja teenitud kohad ja nüüd turistiks kedagi tembeldada, no ma ei tea, tehke järgi parem

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                        kõik kes te Eesti koondislasi turistideks kutsute, lugege ja andke tuld http://olympia.postimees.ee/2704974/...ortlase-needus

sellesmõttes olen Sauega täiesti nõus, et lambist ei ole keegi sinna olümpiale saanud, normid on igal alal paigas, need on üldjuhul ikkagi välja teenitud kohad ja nüüd turistiks kedagi tembeldada, no ma ei tea, tehke järgi parem
                        Meelevalden on siiski arvata, et sellise esituse eest kiitust saavad.

Comment

• Pythagoras
                          Grinder
                          • Apr 2012
                          • 589

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                          Meelevalden on siiski arvata, et sellise esituse eest kiitust saavad.
                          polegi seda väitnud, lihtsalt valimatult turistideks sõimata on ka asjakohatu, kui tase ongi 60s koht, siis ongi nii, Eestlastest parim ja olümpiakoha väljateeninud, siis austa seda, mitte ära vala sitaga üle

kui arvad, et ise parem oled, siis mine rajale ja näita seda

kui sportlane terve hooaeg 60s olnud ja praegu sõidab sama koha välja, siis tegi ju oma tasemel vastava tulemuse ära, sa ei pea kiitma, aga kui keegi kiidab, et hästi, tegi oma ära, siis see pole ka vale ju? igatahes normaalsem suhtumine kui kohe sitaga pritsimine

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

isiklikult ei laida kedagi, andku tuld. lihtsalt ma ei vaata alasid, mis ei huvita ja kus pole lootust a la top10 hittida vms, ühesõnaga pole pinget jälgida extra selle pärast, et eestlane võistleb(noh, teeb kaasa siis pigem).

kui arvad, et ise parem oled, siis mine rajale ja näita seda
                            see on klassikaline lol statement.

Comment

• Pythagoras
                              Grinder
                              • Apr 2012
                              • 589

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                              isiklikult ei laida kedagi, andku tuld. lihtsalt ma ei vaata alasid, mis ei huvita ja kus pole lootust a la top10 hittida vms, ühesõnaga pole pinget jälgida extra selle pärast, et eestlane võistleb(noh, teeb kaasa siis pigem).

see on klassikaline lol statement.
                              ok, see kulunud väljend tõesti, aga ei lihtsalt ei mõista neid, kes ainult kritiseerivad ja kohati mõnitavad sportlasi, saaks aru, kui oleks taodeldud wild kaarti ja kuidagi sahkerdatud sportlased olümpiale, aga ei ole ju, normid on ammu kõigi jaoks teada ja need on ka täidetud, mida te vingute, meie rahvaarvu juures on see ikka suur ime ja juhuste kokku langemine, kui keegi maailma tippu kuulub

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

No padrunid võiks ikka teinekord salve laadida enne võistlust. Tase võiks seda ikka lubada. Ja kui mäest suuska alla ka ei julge sõita.. no ma ei tea. Suhteliselt ükskõik mis tulemus tuleb, aga anna vähemalt endast parim. No ja muidugi intervjuule vastamist võiks ka vähemalt peegli ees harjutada, et päris lolli juttu ei ajaks kaamera ees.
                                Last edited by Oliverk; 21.02.14, 11:54.

Comment

Working...