Ski Jump Mania is an online sports game where you can live the life of a ski jumper. Play for free against other players from all over the world, break hill records and win the world cup!
Iga surmaga lähevad protestjad vihasemaks, ja tõenäoliselt hakkavad otsima vägivaldsemaid mooduseid vastupanule...antud juhul vägivald toidab vägivalda...
Võib tulla väga pikk ja verine madin....
Iga surmaga lähevad protestjad vihasemaks, ja tõenäoliselt hakkavad otsima vägivaldsemaid mooduseid vastupanule...antud juhul vägivald toidab vägivalda...
Võib tulla väga pikk ja verine madin....
loodan, et õnneks mitte - ahv astub surve all ikka tagasi ja tulevad valimised
Usun ka, et lähipäevade jooksul tuleb opositsiooni rahuldav lahendus asjale.
Ahvil ei ole tõesti muud varianti, kui tagasi astuda ja riigist põgeneda. Uus valitsus võtaks ta vastutusele toimunu eest kiirelt. Kuku raadios räägiti eile, et kutt on oma pojale suutnud kantida mõne aastaga 500M$.
Kuna mul on mingi haige komme asju vaadata neutraalselt ja emotsioonidele väga voli ei anna siis- see video. Seal kasutatakse ju kummikuule, vähemalt nendes kaadrites, kus keegi ka pihta saab? N.n. päriskuuliga tabamist ju ei näita. Seega oli käsk iga a'la 30. kuul panna päris? Kas 1:40 juures mitte nukku ei lohistata? Need on küsimused mitte minu faktid. Ühtlasi meenutan, kuidas ligemale 7 aastat tagasi näidati n.ö. idameedias Tallinnas meelt avaldanud venemeelseid samamoodi. Enne heiti lugege mu esimese lause esimest poolt.
Ukraina julgeolekujõudude võitlejad tulistavad Raadio Vabaduse avaldatud videos Kiievi Instõtutska tänava barrikaadidelt meeleavaldajaid lahingumoonaga snaipripüssidest ja Kalašnikovi automaatidest. President Viktor Janukovõtši administratsioonist kinnitatakse, et „korrakaitsjad ei ole relvastatud“.
Raske öelda, mis täpselt seal toimub, kas venelased tahavad sisse minna v on usa vennad seaotud kuidagi, et kedagi süüdi lavastada. Raske on see elu. Teoreetiliselt, kui usa ja nato trollivad neid " terroriste " idas, siis miks ei võiks Venemaa Ukrainasse rahu valvama minna?
Comment