veebruari OT- jaanuar on läbi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: veebruari OT- jaanuar on läbi

Algselt postitas q_q Vaata postitust
    See pole oluline, et orkut või msn surid.

Orkuti asemel on google+ ja msni asemel skype. Nende kaubamärkide taga on/olid google ja microsoft.

Vaata hiljuti oli see brauserite üle vaidlus ja ma ütlesin, et kui kasutad google chrome eriti sinna sisselogituna siis google trackib iga su clicki ja koostab sinu kohta profiili. See on tõsi - mine loe google’ terms of service.

Mulle vastused tulid stiilis: mul savi, peasi, et endal mugav on.

Enamikul ongi selline suhtumine.

Ma ei vingu absoluutselt, ma ei kasuta ise neid produkte, ma lihtsalt küsisin, kas see on sinu arust okei, et google nii teeb ja inimeste andmeid müüb ja kas sa kaitsed seda, tuues argumendi, et tänu sellele on sulle kuvatud rekaalmid sulle +EV?

Wow, kas ranka kaitseb siin seda, et on ok inimesi trackida ja nende andmeid müüa?

Vaata küsimärki.
    Seda ma ütlesingi, aga vahet ei ole. Tahaks sinuga tegelt räigelt vaielda, sest sa vähesed, kes selles teemast teavad ja mul sinult räigelt õppida, aga teeme hommikul. Ei ole eriti adekvaatne.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Mine FB > Averdistment Manager > Create a New Add

Seal saad kõike valida, mis tahad. Kel on raha võtab laiali ringi ja maksab üle. Kes ei ole võtab suunatud reklaami. Efektiivsusi ei tea, aga oma kogemus ütleb, et mida täpsem on reklaam, seda parem efektiivsus.

Ehk kui sa tead, et Tõnu Õunale maitseb Peet, ja ta hobi on tugitoolide valmistamine ja sa suunad reklaami ainult teemale ning müüte peete, siis ta ka clickib su lehel ja teeb ka ostu.

Kui sa aga paned, et kõigile - siis teistele peet ei maitse, aga adsi tekst on kutsuv (näiteks: Vaata, mis sulle maitseb!), siis saab räigelt klikke aga vähe oste. Teisisõnu, maksab reklaami eest rohkem kui peaks.
      Arvan, et see video võib sind huvitada.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Enamikul ongi selline suhtumine.

Ma ei vingu absoluutselt, ma ei kasuta ise neid produkte,
        Ega reklaam ei ole ainult nii, et nüüd nägid ja käisid raha välja. Juba see, et enamus inimesi vahivad enamuse oma ärkveloleku ajast mingit väikest ruudukest, on totaalne win reklaamibusinessile. Kui sa ei osta mingi youtube aluse lingi kaudu midagi, ei näita veel midagi, kui sa muidu tarbid samamoodi nagu teised, näiteks vahetad telefone nagu sokke või toitud põhiliselt suhkrust, nisujahust ja lihasarnastest saadustest.

Comment

• q_q
          dibs esimesele naisele, kes siia satub
          • Jan 2011
          • 6303

Ole vait plz.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Ole vait plz.
            pool aastat suutsid olla umbes. sul ju mõistus peas ja intelligentsist ei tohiks puudust olla...aga...jah.. :P

Comment

• Vandalar
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3577

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Mis ma nüüd nii valesti ütlesin? Kui mõned inimesed klikivad lingil, kus nad väidetavalt on 50 000 külastaja ja võivad võita uue I-phone, siis teised naeravad nende üle, samas ise omades I-phone, siis kui suur vahe on apple jaoks neil kahel inimesel?

Comment

• q_q
                  • Jan 2011
                  • 6303

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                  Mis ma nüüd nii valesti ütlesin? Kui mõned inimesed klikivad lingil, kus nad väidetavalt on 50 000 külastaja ja võivad võita uue I-phone, siis teised naeravad nende üle, samas ise omades I-phone, siis kui suur vahe on apple jaoks neil kahel inimesel?
                  Kill me it hurts to live.

Ma ei tea millest sa räägid jälle, nii mööda kui võimalik, meie poste üldse lugesid?

Ma räägin igatahes sellest, et minule on vastuvõetamatu, et keegi trackib iga mu liigutust ja koostab minu kohta profiili ja siis müüb seda edasi, sellepärast ma ei kasuta tooteid/teenuseid, mis nii teevad (google ja fagbook eesotsas). See ei ole mingi väljamõeldis, mine loe terms of service.

Ma ei räägi sellest, et maailmas ei tohi reklaame olla.

Nüüd osadele on savi, et neid trackitakse, selle kohta ma ütlen fair enough - inimesed on erinevad.

Aga nüüd ranka (nagu ma aru sain) kirjutas enne, et see on isegi hea, et inimesi trackitakse, kuna reklaamid on siis +EV inimesele, mis oli minule täiesti unreal statement ja sellepärast tegin selle posti:

Wow, kas ranka kaitseb siin seda, et on ok inimesi trackida ja nende andmeid müüa?
                  JA MUUD MA öELDA EI TAHAGI.

See world domination jura on poolnaljaga vandenõu teooria (pastilaa vist vihjas sellele), isegi teie peaksite aru saama, et mu toon osades lausetes pole dead serious.

Comment

• rasmer
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1306

Aga nüüd ranka (nagu ma aru sain) kirjutas enne, et see on isegi hea, et inimesi trackitakse, kuna reklaamid on siis +EV .
                    Loen ka heameelega pigem neid reklaame mis mind huvitavad. Facebookist nii mõnegi huvitava lehe või saidi leidnud täna suggested postidele, mis minu huvide põhjal koostatud on. Oluliselt parem kui minu jaoks täiesti mõttetu iba vaatamine. Google tapjaroboteid, juutide maailmavallutust või reptiile ei karda.

Comment

• q_q
                      • Jan 2011
                      • 6303

Oled kindel, et sa ei proovi oma sõltuvust ratsionaliseerida?

Comment

• rasmer
                        Vana Tegija
                        • Oct 2009
                        • 1306

Oled kindel, et sa ei proovi oma sõltuvust ratsionaliseerida?
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• q_q
                          • Jan 2011
                          • 6303

No ma ei tea, su post makes no sense (eelmine).

Parem loen seda kui toda ei ole mingi argument, ma nt ei loe midagi, sest kasutan adblock addonit.

Comment

• rasmer
                            Vana Tegija
                            • Oct 2009
                            • 1306

No ma ei tea, su post makes no sense (eelmine).

Parem loen seda kui toda ei ole mingi argument, ma nt ei loe midagi, sest kasutan adblock addonit.
                            Ma ka, aga kui peab valima (adblock ei saa 100% kõike ka kätte) siis huvitavad reklaamid>mitte huvitavad.

Comment

• q_q
                              • Jan 2011
                              • 6303

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                              Ma ka, aga kui peab valima (adblock ei saa 100% kõike ka kätte) siis huvitavad reklaamid>mitte huvitavad.
                              Hmm ei tohiks lasta, kui sa kasutad adblock plus siis see laseb default settingutega mõned "mitte häirivad" reklaamid läbi, ma ei mäleta täpselt selle värgi nime.

Adblock edge on parem.

Comment

• Remokk
                                Jube Noob
                                • Nov 2011
                                • 171

tv6´st reklaamib S.H.I.E.L.D.i agente ja taustaks mängib üks laul. Oskab keegi selle laulu nime öelda? :)

Comment

Working...