Kui keegi tahab 2,5h tühja panna, siis täiesti solid ja huvitav debatt evolution vs creationism Bill Nyega.
Hea näide sellest, kuidas väidelda inimesega, kes ei ole tõendite või nende puudmise korral ka nõus vaatenurka muutma.
Hakkab kuskil 12 mingi juures peale ja nii enne 2h tõmbas eriti käima.
see minu arvamus, aga kui üldiselt võtta, siis tõeliselt head, teravat teatrit teevad eestis hetkel peamiselt kaks teatrit. no99 ja von krahl. enamikel juhtudel (viimased 5a mida näinud) teiste tükid olnud kas kuidagi ajastuvõõrad või lihtsalt igavad. võta mistahes nende kahe tükk ja üldjuhul on hea.
+1
tho teised on imo ok/fun, mitte igavad. vat teatrit soovitan ka muidu
"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Ausõna, see polnud mina :) Aga ma mõistan seda meest
(Mõeldes tagasi pultidele, televiisorile, telefonidele (arvuti)hiirele, pükstele, murdunud kämblaluule jne. jne.)
oijahh.. ma ei suuda naermist lõpetada.. liiga hull:)
esimene aeg 10. märts. siis 30 päeva tegemiseks ja muidugi tuleb uus aeg panna et kätte saada. pmst 2-3 kuud enne kui kaart pihus.
Mine kohale, väldi tööpäeva lõuna aega ja tööpäevalõppu. Pildi tegemisega kulus aega 20 min. 3-4 päeva pärast e-maili teade, et võite id-kaardile järgi tulla. See 30p ooteaeg rohkem nii igaks juhuks pandud.
Kui pass ka, siis sellega läheb veidi enam aega.
Mine kohale, väldi tööpäeva lõuna aega ja tööpäevalõppu. Pildi tegemisega kulus aega 20 min. 3-4 päeva pärast e-maili teade, et võite id-kaardile järgi tulla. See 30p ooteaeg rohkem nii igaks juhuks pandud.
Kui pass ka, siis sellega läheb veidi enam aega.
jeap, juba tehtud, 10 mintsi läks pilt+avaldus. 2 nädalaga pidi kätte saama. saal oli inimesi paksult täis, järjekorranumbriga oleks vist tunde oodanud. info mis üleval ja kohapeal toimuv on kaks eri asja..
Pigem tuleks vanale natsikütile üldse EL-i sissesõidukeeld kehtestada. Muidu rikub ta oma kinnisideedega siinkandis liikudes tervise täielikult ära.
Ei tea.. kui juba meie läbi aegade edukaim, vähim per*ekeeranud ning üle üldse +EV Eestile minister nimetas leedukaid jobudeks. Ju tahavad Rzeczpospolitad taastada!
Comment