*** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***
Teoreetiline mõnuainete arve on 7k$Algselt postitas valustyng Vaata postitustvaadates seda haigla arvet, tekib huvi, millises lux palatis oldi ja mis mõnuaineid selliste summade eest manustati :)
Midagi sinnakanti.
Comment
-
Tervisetõendiga seoses..
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)On kellelgi arvutis mingit suvalist tervisetõendit? Vaja UK ülikooli tegemistes natuke pikendust. Photoshopiks veidi.. Tõsiselt räägin, oleks vaja lihtsalt, et tempel või asutuse logod jne värgid oleks blanketil. Tänud!
Comment
-
HDTaneli juurde tagasitulles.. Jälgin huvipärast ta streami. Inimene on juba viimase 15 minuti jooksul 4 korda öelnud, et palun toetage mind. Teeme nüüd kerge pausi, et te saaksite mind toetada. 3 minutit hiljem. Ma tean, et kõik soovite mind toetada seega toetage palun. 4-5 korda nii lühikese ajajooksul sama asja rahvale korrutada.
current stream:
Just selle posti kirjutamise ajal 2 korda ütles veel sama asja. Et palun SMSige ja toetage et saaks PS4 osta. :D :D '' Sms ainult võtab 1.60. Seega toetage toetage ''Last edited by VisaHing; 06.01.14, 20:34.
Comment
-
Vaatasin ka ja ütlen täitsa ausalt, et päris huvitav oli, ma muidugi olen mängudest huvitatud ja ning on eelmise põlvkonna xbox, et nt Kinecti tutvustus jms vaatasin küll huviga.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustcurrent stream:
http://www.youtube.com/watch?v=McpQxab089U
Ei saa heidist aru.
Comment
-
Algselt postitas VisaHing Vaata postitustKorralik. 55k $ ühe öö eest haiglas.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Odavam on surra.
Comment
-
Ma vaatan ka streame päris palju. NIng sattusin ka söögi kõrvale 10 minutit taneli asja vaatama. Alustas Fifa mängimist, esiteks ei suutnud leida üles bayernit, sest liigaks oli brazil, siis ei suutnud aru saada, et miks igal staadionil ei saa talvel mängida. Siis ei suutnud üles leida sprindi ja söödu nuppu. Selleks ajaks olin ma nii tiltis, et panin kiirelt kinni ära. Miks vaadata ligi 30 aastase mehe streami, kes igal minutil annetusi küsib ja lisaks on mängudes niivõrd halb. Nagu wtf.Algselt postitas taipupole Vaata postitustVaatasin ka ja ütlen täitsa ausalt, et päris huvitav oli, ma muidugi olen mängudest huvitatud ja ning on eelmise põlvkonna xbox, et nt Kinecti tutvustus jms vaatasin küll huviga.
Ei saa heidist aru.
Seal pole mittemingisugust meelelahutust, kui täiskasvanud mees iga minuti tagant "OMG" hüüab.
Comment
-
Mida HDTanel pakub mida teised kordades paremini ei tee (v.a. facepalme)?
Ainuke pluss, et prolly ainuke kes eesti keeles sellist asja ajab. See ei tähenda veel, et midagi hästi teeb ja talle selle eest maksma peaks...
Mingi aeg Vandalar oli ka ainuke (või üks vähestest), kes eestikeelsed pokkerivideod teinud oli. Standard $30 subscription oleks olnud mõistlik küsida tal? :)Last edited by Codecci; 07.01.14, 04:54.
Comment
-
Muidugi oleks ja küllap oleks keegi ka maksnud. See, et kuskil on miski parem, on sul muidugi tore teooria, kuid suhteliselt mõttetu. Umbes nagu Estonian Air, et miks peaks üldse keegi lendama, kui teised firmad on paremad. Aga lennatakse, eksole.Algselt postitas Codecci Vaata postitustMida HDTanel pakub mida teised kordades paremini ei tee (v.a. facepalme)?
Ainuke pluss, et prolly ainuke kes eesti keeles sellist asja ajab. See ei tähenda veel, et midagi hästi teeb ja talle selle eest maksma peaks...
Mingi aeg Vandalar oli ka ainuke (või üks vähestest), kes eestikeelsed pokkerivideod teinud oli. Standard $30 subscription oleks olnud mõistlik küsida tal? :)
Oluline on ka, et sina või mina polegi tema sihtrühm. Sihtrühmaks on tal just need, kes tahavad või vajavad veel eesti keeles. Kui ta on ainus, siis ta ongi parim, tahad sa või mitte.
Striimimaailma Elron.
Comment
-
Kui sinu arust oleks olnud mõistlik Vandalaril küsida $30 subscription oma videote eest, siis pole meil tõesti rohkem millegi üle arutadaAlgselt postitas taipupole Vaata postitustMuidugi oleks ja küllap oleks keegi ka maksnud. See, et kuskil on miski parem, on sul muidugi tore teooria, kuid suhteliselt mõttetu. Umbes nagu Estonian Air, et miks peaks üldse keegi lendama, kui teised firmad on paremad. Aga lennatakse, eksole.
Oluline on ka, et sina või mina polegi tema sihtrühm. Sihtrühmaks on tal just need, kes tahavad või vajavad veel eesti keeles. Kui ta on ainus, siis ta ongi parim, tahad sa või mitte.
Striimimaailma Elron.
Igaüks võib küsida mis summa ise tahab, aga samahästi võin mina kommenteerida kui debiilne ja sitt see toode on mida sellise hinnaga müüakse.
Comment

Comment