The Well: ESTpätrik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: The Well: ESTpätrik

Olen ka mõelnud kasvatama hakata,aga mingi hetk on räige käia mingi poti soenguga
    Naxeril olid juba päris pikad kiharad,ma ei tea miks ta maha lõikas. 8)

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

Algselt postitas Codecci
      pics
      http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.aspx?uid=5413805622513929654&pid=2& aid=1$pid=2

peaksin siis vasakul olema, kuskil aasta kasvatasin veel, kuid ei viitsinud rohkem pilte otsida

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Algselt postitas ESTPatrick
        http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.aspx?uid=5413805622513929654&pid=2& aid=1$pid=2

peaksin siis vasakul olema, kuskil aasta kasvatasin veel, kuid ei viitsinud rohkem pilte otsida
        kõrval on leits? :)

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas lenC
          kõrval on leits? :)
          ega ei ole, klassivend

Comment

• Tarq666
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 814

Filmi "Revolver" oled näinud?

Comment

• ESTPatrick
              Olümpsi Mägi Aivar
              • Nov 2008
              • 5572

Algselt postitas Tarq666
              Filmi "Revolver" oled näinud?
              pilte vaadates tundub et olen seda filmi näinud, kuid tundub et vajab kordamist, kuna midagi silme ette ei tulnud

Comment

• Tarq666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 814

Algselt postitas ESTPatrick
                pilte vaadates tundub et olen seda filmi näinud, kuid tundub et vajab kordamist, kuna midagi silme ette ei tulnud
                Panen nüüd oma teksti ja filmist ajendatud teooriat ja küsin lihtsalt Su arvamust.

Teooria: Inimeses on kaks mina. Üks on ta tõeline mina ja teine on mina(edaspidi nimetatud Mr.Gold või Ego) kes kontrollib õiget mina. Õige mina laseb ennast kontrollida, kuna ta on juba eneseteadvuse hetkest saati harjunud sellega. Ego kontrollib tundeid. Ta ütleb millal Sa kardad, ta ütleb millal Sa kahetsed, ta ütleb millal Sa tunned valu, ta ütleb millal peab tegema teistele halba. Tema ütleb ja Sina teed, sest Sa pead teda oma sõbraks. Ta on Sind uskuma pannud, et tema oledki tegelik Sina. Tiltamine ja Bad beatide talumine on ka Egoga seotud.

1. Mida sellest teooriast arvad?
                2. Mida üldse mõtled inimese enda sisemisest psühholoogiast?
                3. Sinu tugevaimad psühholoogilised oskused?
                4. Kui suurt rolli mängib psühholoogia Sinu pokkerimängus?

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Algselt postitas Tarq666
                  Panen nüüd oma teksti ja filmist ajendatud teooriat ja küsin lihtsalt Su arvamust.

Teooria: Inimeses on kaks mina. Üks on ta tõeline mina ja teine on mina(edaspidi nimetatud Mr.Gold või Ego) kes kontrollib õiget mina. Õige mina laseb ennast kontrollida, kuna ta on juba eneseteadvuse hetkest saati harjunud sellega. Ego kontrollib tundeid. Ta ütleb millal Sa kardad, ta ütleb millal Sa kahetsed, ta ütleb millal Sa tunned valu, ta ütleb millal peab tegema teistele halba. Tema ütleb ja Sina teed, sest Sa pead teda oma sõbraks. Ta on Sind uskuma pannud, et tema oledki tegelik Sina. Tiltamine ja Bad beatide talumine on ka Egoga seotud.

1. Mida sellest teooriast arvad?
                  2. Mida üldse mõtled inimese enda sisemisest psühholoogiast?
                  3. Sinu tugevaimad psühholoogilised oskused?
                  4. Kui suurt rolli mängib psühholoogia Sinu pokkerimängus?
                  1) liiga keeruline, et tõsi olla. mul ei ole erilist tiltamise probleemi, seega ma olen üks`?
                  2) tuleb rahul olla kes sa oled ja kui ei ole siis parandada mida parandada annab, aga suuri lootusi ei maksa panna.
                  3) no tilt, tugev püsivus js distsipliin, kui ma midagi väga väga tahan siis ma saan sellega hakkama, jama on et neid asju on üliharva.
                  4) sitaks, olen ikkagi suht loose aegajalt ja seetõttu pean omama eelist teistes asjades kui kaardid, kuna loogiline on et tüüp kes mängib 2x vähem kaarte kui mina omaba keskmiselt ka paremaid kaarte. proovin suht inimest mängida ja kõige olulisem on selle juures kogemus minumeelest, kuna olen igat stiili mingi hetk oma karjääri jooksul mänginud siis tean suht hästi mida sel ajal mingis situatsioonis mõtlesin ja nüüd ongi küsimus selle ära kasutamises sarnaste vastaste vastu.

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

Kuidas sa ise mängiks enda vastu fullringis ning kuidas HeadsUpis? Mul võib-olla vaja teada, kui aasta pärast NL400s maadleme.

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

Algselt postitas lebovend
                      Kuidas sa ise mängiks enda vastu fullringis ning kuidas HeadsUpis? Mul võib-olla vaja teada, kui aasta pärast NL400s maadleme.
                      aasta pärast on uued ajad. mulle meeldib Devilfishi ütlus: kui lauas on Bullie, siis üks meist lahkub ilma püksteta.
                      teine variant on lauast lahkuda kui positsioon sellise mängija vastu ei ole hea. ning kui on siis ju standard mäng, mängid positsiooni jne.

aasta pärast ma olen pettunud kui ma 5/10 ei mängi

Comment

• Tarq666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 814

Kui oleksid sunnitud ilma trackerita ja note´idetta mängima online NL200 (vastased samuti), siis millise strateegia valiksid?

<<<--- Sama olukord. Kui mängikisid ainult kaartide järgi, siis mainisid ühes videos, et mängiksid väga tightilt või mõtleksid mingi muu strateegia välja?

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

Algselt postitas Tarq666
                          Kui oleksid sunnitud ilma trackerita ja note´idetta mängima online NL200 (vastased samuti), siis millise strateegia valiksid?

<<<--- Sama olukord. Kui mängikisid ainult kaartide järgi, siis mainisid ühes videos, et mängiksid väga tightilt või mõtleksid mingi muu strateegia välja?
                          1) hakkaksin note paberile kirjutama. mängiks suht sarnaselt nagu paregu kuni readid on heaks saanud ja siis vastavalt nendele. POSITSIOON, POSITSIOON, POSITSIOON, valuebet.

2) ei saa küsimusest päris hästi aru, kaarte mängiksin ainult siis kui vastas on maniakid ja neid on palju. sisuliselt low limit mäng võiks selline olla suurel määral, kindel variatsioonivaba raha.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Mis sa arvad,kas pikkade juustega on kergem naisi sebida kui kiilkatel?

Comment

• Valts
                              Bännitud
                              • Oct 2008
                              • 143

Algselt postitas privador
                              APPI!

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

Algselt postitas privador
                                sinul kindlasti

Comment

Working...