The Well: ESTpätrik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

The Well: ESTpätrik

Aegajalt ma vaatan telekat, kuigi mul antenni ei ole ja mõtlen miks kurat ma jäätist külmkappi ei pannud ja miks kurat ma opelile sportsumpsi varem ei ostnud ja miks kurat ma olen antenni ostmisega 8 kuud venitanud ja miks kurat see sportsumps opelit kiiremini sõitma ei pane ja miks kurat ma üldse teleka ostsin ja ikkagi miks kurat jäätis külmkapis ei ole. nendele ja teistele küsimustele proovin alljärgnevas topicus võimalikult pinnapealselt vastata.

Näide: http://forumserver.twoplustwo.com/78...cgrider-93943/

Ranka soovitusel.

Paluks siis küsimustega mitte idiootseks minna
  • masterpuppet
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2094

Re: The Well: ESTpätrik

Kus su Opel tavaliselt Tartus pargib? Tahaks talle pai teha. :)

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

Algselt postitas masterpuppet
      Kus su Opel tavaliselt Tartus pargib? Tahaks talle pai teha. :)
      tänaval, üldiselt ma teda tuppa ei lase

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Alustame algusest ja baasikust ning paneme teema käima:

1. Pokkerilugu - kuidas, miks ja millal pokkeriga algust tegid?
        2. Lifetime graafik (oi mulle meeldib see:P)
        3. Suurim võidetud ja kaotatud pot
        4. Nimeta oma suurim leak või puudujääk peale mille likvideerimist muutusid paremaks.
        5. Lemmikkäsi

Comment

• leits

Lemmik asutus ?

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Algselt postitas leits
            Lemmik asutus ?
            kõik asutused kus on häppy hour ja mis on kaua lahti

Comment

• lebovend
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2420

Mitu posti on umbes plaanis veel koguda sõnaga "unreal"?

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

mis on kõige haigem või ebameeldivam pokkerist elatumise elukutse juures?

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Algselt postitas ranka
                  Alustame algusest ja baasikust ning paneme teema käima:

2. Lifetime graafik (oi mulle meeldib see:P)
                  3. Suurim võidetud ja kaotatud pot
                  4. Nimeta oma suurim leak või puudujääk peale mille likvideerimist muutusid paremaks.
                  5. Lemmikkäsi

Millal alustasin ja kuidas?:
                  Alusatasin 2007. aastal 2. jaanuaril mängimist, saades 10$ tasuta deposiidi VC Pokeri, millest suutsin peamiselt 1-5$ SnG-d mängides teha esimese kuuga 200+$. Veebruaris sai alustatud cashi proovimisega, esimeseks kokku puuteks oli 0,02/0,04$ taseme proovimine, mis lõppes kerge plussiga, kuna olin ilmselgelt liiga passiivne. Veebruari lõpus hakkas aga PlayTech softi VC Pokerile pakkuma ja eestlastele oli seal mängimisega korras. Märtsis leidsin uue koha kus sai tasuta esimese depoka: pokkerituba.com, tegemist, siis Eesti oma saidiga kus sain 5€, mille mängisin esimese kuu lõpuks 340€ peale cashiga ainult, alustades siis 0,01/0,02 tasemest ja jõudsin kuu lõpuks ka 0,1/0,2€ taset proovida. Aprillis olin samal saidil ja jäin seni esimest ja ainsat korda kuu lõikes miinusesse, kuid see oli ka väga masendava luckboxiga kuu, sattudes mäletamist mööda 4-5x allin-s neliku ja paar korda A mastiga mastirea vastu. Igatahes mõtlesin et sait peab olema rigged ja tegin cashoudi ja kandsin 250$ välja võetud rahast Hollywoodpoker.com-i. seal alustasin Mai kuust ja eesmärk oli iga kuu bankroll duubli ajada. esimene kuu õnnestusku 0,1/0,15 mängides br duubli ajada, uuel kuul liikusin 0,15/0,25 tasemele ja jälle õnnestus peaaegu duubli saada. juulis mängisin natuke aega NL25-t kuni sain oma esimesed 1000$ kokku ja liikusn 0,25/0,5$ peale, kus esimese kahe nädalaga olin ilusti kursis duubeldamisele, kuid siis hakkasin palju HU cashi mängima ja lõpptulemusena jäi kasumiks ~500$, mis ei olnud see mida lootsin. Igatahes ei pakkunud hollikas enam pinget ja alates augustist 2007 mängin siis PokerStarsis, koht sai valitud eelkõige pokkeripoe olemasolu ja suure laudadevaliku tõttu. Seni ajani olin mänginud ainult 6maxi ja septembrist hakkasin full ringi mängima ja alates Oktoobrist 2007 mängisin NL100 Full ringi cashi ja paar kuud vahepeal mängisin PLO100 erilise winrate-ta, kuid kogemus oli hea. alates 2008 veb hakkasin multitablima 100NL ja juulist 2008 mängisin 200NL full ringi ja esimesed 400NL kokkupuuted jäävad detsembri 2008, kahjuks küll ebameeldib kogemus suuresti. praegu hakkaisn uue hooga 6maxi mängima ja olen seda 20k kätt lasknud ja ca 1-2 nädalat ja proovin järgnevad kuud enamasti sellele keskenduda koos Opelist Porscheni videoseeriaga.

2. ei eeldanud seda küsimust lolli peaga, aga sai lubatud siis tuleb panna, kogu graafikut ei ole võimalik anda, sest enne starsi liikumist on käed kadunud. niiet graafik on alates 2007 august.

700k fr neist

3. Suurim võidetud ja kaotatud pot:

raudselt 4bet bluff, pärast mida tõusis winrate ca1-2bb @100NL ja pärast seda olen selekteeritud agrot erinevates situatsioonides lisama hakanud

5. võitev käsi, kunagi oli T8 suited, kuid praegu suht savi, peaasi et võidan

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

Algselt postitas lebovend
                    Mitu posti on umbes plaanis veel koguda sõnaga "unreal"?
                    minimaalselt 50, lõppu ei näe. sõnavara täieneb igapäev

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

Algselt postitas Rage
                      mis on kõige haigem või ebameeldivam pokkerist elatumise elukutse juures?
                      Näide 1. inimesed helistavad sulle kell 15 ja imestavad et sa magad, seda on juhtunud mõned korrad

Näide 2. helistad emale ja küsid, mis päev täna on

Comment

• leits

Millal Porschet tegema hakkad? Eelmine aasta mainisid korra :)

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

Algselt postitas leits
                          Millal Porschet tegema hakkad? Eelmine aasta mainisid korra :)
                          kohe kui õige konstruktori poest leaian.

kui mõtled päris autot siis ei hakkagi, punktide eest ei ole pointi teha, pigem ostan sulas selle mõne aasta pärast loodetavasti.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

1. Foorumi postitaja, kes meeldib kõige rohkem ja kõige vähem.
                            2. Regular, keda vihkad kõige rohkem (see suht isiklik küsimus, sest ma tean neid regulare)
                            3. Eesti parim mängija
                            4. Pikim downswing - nii käte arvuliselt kui ka summaarselt.
                            5. HEM'i graafiku põhjal jooksed üle või alla EV

Comment

• Tarq666
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 814

Oma pokkerikarjääri jooksul. Kumb on suuremat rolli mänginud, kas loomulik inteligentsus või õpioskus? Ehk siis kas vähese inteligentsusega on võimalik pokkeris edu saavutada juhul kui õpihimu on suur <<<<-----ning vastupidi?

Comment

Working...