Re: The Well: ESTpätrik
olen geenius. tööd ei tee 2 nädalaga valmis, mul on materjalid varem kogutud, nüüd ainult tõlkimine, õige asja selekteerimine jne. teiseks töö on pokkerist - oluliselt lihtsam kui asjast, mida ei jaga. ära üle pinguta, magistri töö on venitatud baka töö kui sa ei vali just mingit uurimust, tänapäeva haridussüsteem on nii sassis, et keegi ei tea mis seal vaja on, lihtsalt kui baka on enamasti referaat, siis magistritöös tahetakse näha enda panust (pool tööd on teooria, kus sisuliselt refereerid ja teine pool praktika, kus annad enda panuse), näiteks mingi hüpoteesi paika pidavust või nii, mina näiteks proovin leida seost investeerimisportfelli ja pokkeriportfelli juhtimise vahel, kui peab paika siis tõestan, et pokkeri teadmistega, juurde õppides on lihtsam hakata investeerimisportfelli juhtima jne, töö valmis saan siis oskan seletada lähemalt.
2 ainet võtan jah, mõlemad arvestusained, ühest kukkusin eelmine aasta läbi, kuna magasin 2x sisse eksamile sisuliselt. teist pole kunagi võtnud.
Doktori ma küll ei lähe.
Algselt postitas privador
2 ainet võtan jah, mõlemad arvestusained, ühest kukkusin eelmine aasta läbi, kuna magasin 2x sisse eksamile sisuliselt. teist pole kunagi võtnud.
Doktori ma küll ei lähe.
Comment