The Well: ESTpätrik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: The Well: ESTpätrik

Algselt postitas privador
    Saan aru,et teed mag-i tööd.Minule jääb kohati arusaamatuks,et kas sa oled mingi imelaps või TÜ on mingid leak-d?.Kuda on see võimalik,et see töö tehakse 2 nädalaga valmis,kuskilt midagi copydes vms.Lisaks nagu aru saan sul on veel aineid teha.
    Olen ikka aru saanud,et inimesed teevad mag töid aastaid suuremahuliste projektidena:P
    Ja 4lk päevas hmmz saab ainult nii teha,kui sa puhtalt midagi maha kirjutad.Enda mõtted analüüisid tuleb max 1lk päevas...(vähemalt mul)
    Äkki siis teed ka doktori ära ca 2 aastaga:)
    olen geenius. tööd ei tee 2 nädalaga valmis, mul on materjalid varem kogutud, nüüd ainult tõlkimine, õige asja selekteerimine jne. teiseks töö on pokkerist - oluliselt lihtsam kui asjast, mida ei jaga. ära üle pinguta, magistri töö on venitatud baka töö kui sa ei vali just mingit uurimust, tänapäeva haridussüsteem on nii sassis, et keegi ei tea mis seal vaja on, lihtsalt kui baka on enamasti referaat, siis magistritöös tahetakse näha enda panust (pool tööd on teooria, kus sisuliselt refereerid ja teine pool praktika, kus annad enda panuse), näiteks mingi hüpoteesi paika pidavust või nii, mina näiteks proovin leida seost investeerimisportfelli ja pokkeriportfelli juhtimise vahel, kui peab paika siis tõestan, et pokkeri teadmistega, juurde õppides on lihtsam hakata investeerimisportfelli juhtima jne, töö valmis saan siis oskan seletada lähemalt.

2 ainet võtan jah, mõlemad arvestusained, ühest kukkusin eelmine aasta läbi, kuna magasin 2x sisse eksamile sisuliselt. teist pole kunagi võtnud.

Doktori ma küll ei lähe.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Kas mängid pokkerit kui ei ole korralikult maganud või pohmakaga?

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

Algselt postitas Codecci
        Kas mängid pokkerit kui ei ole korralikult maganud või pohmakaga?
        online mitte kunagi

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

kas pokker on kopa ette visanud?
          kas vahepeal mängid meelelahutuseks live pokkerit?
          näiteks sõpradega 50kr SNG vms.

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Algselt postitas variatsioon
            1) kas pokker on kopa ette visanud?
            2) kas vahepeal mängid meelelahutuseks live pokkerit?
            3) näiteks sõpradega 50kr SNG vms.
            1) ikka viskab aegajalt, sellepärast ongi jumal puhkused välja mõelnud
            2-3) muidugi mängin, Triobet Live turnal osalesin veebruaris ja jaanuaris Eesti meistrivõistlustel. Cashi mängin kursavendade lutzky, Rometi ja Raavoga korra kuus või natukene harvem. Aegajalt käin ka kodukohas mängimas, aga seda pole ammu juhtnud.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Kui sa nüüd paberi kätte saad on sul plaanis ka magusale erialasele tööle minna?ala panka kuskile
              pinsaklipslaseks ja kontorirotiks?
              Kui sa pokkeris peaks võitma nt 100k$,kas sa investeeriks selle kuskile ala nt väärtpaberitesse?Või kasutaks seda raha enda tarbeks?

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Kumb on sulle tähtsam kas: tunnitasu või winrate suurus?

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Kui sa nüüd paberi kätte saad on sul plaanis ka magusale erialasele tööle minna?ala panka kuskile
                  pinsaklipslaseks ja kontorirotiks?
                  Kui sa pokkeris peaks võitma nt 100k$,kas sa investeeriks selle kuskile ala nt väärtpaberitesse?Või kasutaks seda raha enda tarbeks?
                  eestis ei ole magusat töökohta, mida mulle pakutaks. ei ole hommikune inimene, seega kell 8 IGA PÄEV ärkamine ei ole eesmärgiks. seni kuni teenin pokkeris kordades rohkem ei näe nagu üldse pointi, kui siis ainult sotsiaalsel eesmärgil, kuid siis võtaks mingi pingevaba töökoha.

kui ma võidaks selle 100k$ turnaga, siis ilmselt kannaks suures osas välja ja teeks midagi pikaajalist, aga cashis seda raha kuuga veel ei teeni ja seetõttu ma hoiaks mingis summas bankrolliks et kõrgemaid limiite pingevabamalt mängida. obv mingi numbri paneks mõne puhkuse peale - raha endale ei kuluta, siis ei tunne et seda omaks.

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

Algselt postitas ranka
                    Kumb on sulle tähtsam kas: tunnitasu või winrate suurus?
                    pigem tunnihind, winrate võiksin 4 lauda mängides taga ajada. miski elementaarne winrate peaks ikka säilima, alla 3bb/100 on ikka suht mõttetu mängida, siis parem mängida vähem laudu.

eesmärk on mängida alati optimaalse laudade arvuga ehk winrate/laudade arv maksimeeriks tulusid tunnis.

Comment

• Lutzky
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1829

Algselt postitas ESTPatrick
                      olen geenius. tööd ei tee 2 nädalaga valmis, mul on materjalid varem kogutud, nüüd ainult tõlkimine, õige asja selekteerimine jne. teiseks töö on pokkerist - oluliselt lihtsam kui asjast, mida ei jaga. ära üle pinguta, magistri töö on venitatud baka töö kui sa ei vali just mingit uurimust, tänapäeva haridussüsteem on nii sassis, et keegi ei tea mis seal vaja on, lihtsalt kui baka on enamasti referaat, siis magistritöös tahetakse näha enda panust (pool tööd on teooria, kus sisuliselt refereerid ja teine pool praktika, kus annad enda panuse), näiteks mingi hüpoteesi paika pidavust või nii, mina näiteks proovin leida seost investeerimisportfelli ja pokkeriportfelli juhtimise vahel, kui peab paika siis tõestan, et pokkeri teadmistega, juurde õppides on lihtsam hakata investeerimisportfelli juhtima jne, töö valmis saan siis oskan seletada lähemalt.
                      kinnitan. referaadi kirjutamisoskus on magistriõppes olulisim!!!!!!!!!!!

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Ma imestan ka ,et see referaadi teema on Eesti ülikoolides popp teema.Ma ei tea kas doktorikraad läbi läheb,aga mag kraad ilmselt tõesti.Üks mu tuttav(kes dokt kraadi omandanud nii tty-s kui cambridges) nt ytles,et nt TTy majandus on täielik BS alustades bakalaurusega lõpetades doktoriga
                        Mida sa soovitaksid mule edasi minna õppima.Mul on 3 varianti
                        1)sama eriala-ei huvita,aga plussiks see,et palju asju tehtud ja saaks suht kergelt läbi(seega veel piinlemist ca aasta- 2)
                        2)mingi finantsharidus.Aga kui nad hakkavad mingit paska rääkima,siis mul on rahast ja ajast kahju
                        3)psühholoogia,sest 2 ainet,mis ma olen läbinud on jätnud pos-mulje.
                        Seega tahaks suhelda,diskuteerida actionit loengus,seminarides.Mitte nn magada loengus ja nn semestri lõpus midagi visata,õppejõud teeb silma ja linnuke jälle käes.

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

Ma imestan ka ,et see referaadi teema on Eesti ülikoolides popp teema.Ma ei tea kas doktorikraad läbi läheb,aga mag kraad ilmselt tõesti.Üks mu tuttav(kes dokt kraadi omandanud nii tty-s kui cambridges) nt ytles,et nt TTy majandus on täielik BS alustades bakalaurusega lõpetades doktoriga
                          Mida sa soovitaksid mule edasi minna õppima.Mul on 3 varianti
                          1)sama eriala-ei huvita,aga plussiks see,et palju asju tehtud ja saaks suht kergelt läbi(seega veel piinlemist ca aasta- 2)
                          2)mingi finantsharidus.Aga kui nad hakkavad mingit paska rääkima,siis mul on rahast ja ajast kahju
                          3)psühholoogia,sest 2 ainet,mis ma olen läbinud on jätnud pos-mulje.
                          Seega tahaks suhelda,diskuteerida actionit loengus,seminarides.Mitte nn magada loengus ja nn semestri lõpus midagi visata,õppejõud teeb silma ja linnuke jälle käes.
                          midagi ei soovita edasi õppima minna kui huvi ei ole.

Comment

• leits

õpi pimpiks ... raha tohhuja ja naisi ka ;D

Comment

• kurikael
                              Räme Fish
                              • Apr 2009
                              • 4

Kelle kiilas pea on kõige ilusam kogu Universes?

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

Algselt postitas kurikael
                                Kelle kiilas pea on kõige ilusam kogu Universes?
                                minu onupoja

Comment

Working...