The Well: ESTpätrik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • UdusOlevSiil

Re: The Well: ESTpätrik

Milline on senise teema parim/halvim (või siis ebameeldivaim) küsimus, kui minu oma välja jätta?

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Lugesin sinu kohta postitusi,tundub,et oled huvitav noormees.
      Samas tundub,et oled oma eluga rahul,sul on sihid silme ees .
      Lugesin,et su eesmärk on pokkeris TV -s saada meediapurki.
      Paraku peab tunnistama,et see läheb aastalt aastasse järjest raskemaks,sest "tiitleid" tuleb nagu Vändrast sealaudu järjest juurde ja kõik see devalveerub.Vaata kasvõi durri,ta pidi ikka enne haigelt miljoneid lüpsma,kui sai nn ka nn "koorekihi" hulka.Isegi Marek on öelnud,et keegi ei mäleta millal ta UK openi võitis vms
      Samas,jälle eesti tasemel on selleks piisavaks valuläviks ehk WSOP-i ME finaallaud,sideevendi runner-up,võitja või siis ka EPT finaalalaud ehk,kui eeswti tv kanal on huvitatud selle ülekandmisest..Seega ehk tuleb sinna investeerida ehk ca hunnik buy-ine ehk nii 50+.
      Ennem sul kergem paar milli teenida ja Liis Lass käevangu võtta või siis tasuta minna nt "saatesse maamees otsib naist":)
      Samas ehk võiks vahest õlle kõrvale neid teemasid arutada.Mul endal ka lõputöö plaanis,seega ehk suvel?

Seega ma küsin ka küsimuse:Oled sa õnnelik praegu seisuga?

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

Algselt postitas UdusOlevSiil
        Milline on senise teema parim/halvim (või siis ebameeldivaim) küsimus, kui minu oma välja jätta?
        sirvisin kogu teema läbi, halba küsimust ei olnud, mida üldse vastata ei soovinud, küll oli aga kõige raskem küsimus HU turna esineliku ära arvamine ja see küsimus võttis raudselt kõige rohkem aega

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas privador
          Lugesin sinu kohta postitusi,tundub,et oled huvitav noormees.
          Samas tundub,et oled oma eluga rahul,sul on sihid silme ees .
          Lugesin,et su eesmärk on pokkeris TV -s saada meediapurki.
          Paraku peab tunnistama,et see läheb aastalt aastasse järjest raskemaks,sest "tiitleid" tuleb nagu Vändrast sealaudu järjest juurde ja kõik see devalveerub.Vaata kasvõi durri,ta pidi ikka enne haigelt miljoneid lüpsma,kui sai nn ka nn "koorekihi" hulka.Isegi Marek on öelnud,et keegi ei mäleta millal ta UK openi võitis vms
          Samas,jälle eesti tasemel on selleks piisavaks valuläviks ehk WSOP-i ME finaallaud,sideevendi runner-up,võitja või siis ka EPT finaalalaud ehk,kui eeswti tv kanal on huvitatud selle ülekandmisest..Seega ehk tuleb sinna investeerida ehk ca hunnik buy-ine ehk nii 50+.
          Ennem sul kergem paar milli teenida ja Liis Lass käevangu võtta või siis tasuta minna nt "saatesse maamees otsib naist":)
          Samas ehk võiks vahest õlle kõrvale neid teemasid arutada.Mul endal ka lõputöö plaanis,seega ehk suvel?

Seega ma küsin ka küsimuse:Oled sa õnnelik praegu seisuga?
          see telesaatesse saamine oli pool naljaga öeldud, teadvustan et sinna on suht võimatu saada eriti kui turnasid mängida ei viitsi.

Praeguse eluga olen suht rahul, kuigi kui pokkerit arvestada siis eeldasin et mängin praegusel ajal juba 2/4 kuni 3/6 standardina, mitte jälle 1/2, aga downswing võttis oma ja kuna ainuke tuluallikas on pokker, siis tuleb asja kindla peale võtta ja kuu kaks edasi asja lükata.

Life is good

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Mis sa arvad enda puhul olevat kõige suurem takistus saada edukaks high stakes mängijaks?

Comment

• surka
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 336

kuna sa aega-ajalt ka omahat oled mänginud, siis millal sa omahast video teed?

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

Algselt postitas alaska
                Mis sa arvad enda puhul olevat kõige suurem takistus saada edukaks high stakes mängijaks?
                laiskus

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Algselt postitas surka
                  kuna sa aega-ajalt ka omahat oled mänginud, siis millal sa omahast video teed?
                  ei usu et teen enne kui võtan ennast käsile ja korralikult omaha selgeks teen, praegu ei ole midagi õpetada

Comment

• leits

kuidas iseloomustad mind kui korterikaaslast:

a) teh pain in the ass, üldse ei meeldi suga elada
                    b) enam vähem ...
                    3) tip-top

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

Algselt postitas leits
                      kuidas iseloomustad mind kui korterikaaslast:

a) teh pain in the ass, üldse ei meeldi suga elada
                      b) enam vähem ...
                      3) tip-top
                      enam-vähem tip-top

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Mida arvad prostitutsioonist?Tunned neile naistele kaasa või
                        pead prostitutsiooni legaliseerimist vajalikuks?
                        Olen sa mõelnud kunagi,mismoodi oleks olla gay?
                        Kas sa suhtled oma kursakaaslastega või hoopis jälestad neid?

Comment

• virx747
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 751

Üha rohkem teki alla küsimused lähevad ;D
                          Ma tuleks ikka põhiteema juurde tagasi. Sa oled nii kohusetundlikult kõikidele lollidele ja tarkadele küsimustele vastanud, väga huvitav on lugeda.

Küsiks sellist asja: kui tihti oled tundnud sessi, päeva või mingi pikema aja jooksul, et kõik, mida Sa pokkeri laudades teed ebaõnnestub. Kõik on täpselt vastupidi sellele, nagu Sa tahaksid et oleks: tugevaid käsi kinni ei maksta, ülejäänud käed lihtsalt jäävad pidevalt alla, tõsted tõstetakse üle pidevalt seal, kus pole vaja, enamus coinflippe maanduvad valel poolel, praktiliselt mitte midagi ei hiti jne jne, ühesõnaga, kõik on p____s

Kui oled sellist asja kogenud, siis kas seda oli Sinu mängija tee alguses rohkem või tuleb nüüd ka ette.

Kuidas saad hakkama sellise perioodiga, on Sul mingid omad nipid. Huvitaks nii psüühiline pool kui mänguline pool.

Et siis lühidalt: jutt downswingist ja küsimusi neli:
                          1. Kui tihti tuleb ette?
                          2. Kui pikkade perioodide jooksul?
                          3. Kas alguses kogesid seda rohkem?
                          4. Millised on Sinu võtted sellega hakkama saamiseks, nii vaimsed kui ka tehnilised?

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

mis kell sa magama lähed?
                            edit:
                            ja mis kell ärkad?

Comment

• leits

Mida arvad prostitutsioonist?Tunned neile naistele kaasa või
                              Olen sa mõelnud kunagi,mismoodi oleks olla gay?
                              Kas sa suhtled oma kursakaaslastega või hoopis jälestad neid?
                              majandust tuleb elavdada :)

iseloomustan poissi oma sõnadega: nii hea psyyhikaga inimest ma ei ole näinud. tõsiselt poiss talub neid hästi ... ytleb vahetevahel paar sõna, kuid mäng oluliselt ei muutu ... ma ytlen et mul on temast 10000000 asja õppida ... Ma arvan, et estpatrikul on yks parim psyyhika, millega pokkerit mängida ... eelkõoige bad beatide juures rahulikuks jääda ... tunnistagem, see on väga raske :)

kui ma kunagi rankaga juua saan, siis oskan neid ehk ka võrrelda (joomise alaselt .. patrick mulle v2ga alla ei jää, arvestades pikkuse ja kaalu suhet siis thumbs up for him ;D )

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

1)Mida arvad prostitutsioonist?Tunned neile naistele kaasa või
                                2)Olen sa mõelnud kunagi,mismoodi oleks olla gay?
                                3) Kas sa suhtled oma kursakaaslastega või hoopis jälestad neid?
                                1) ei ole vastu, nagu leits ütleb majandust on vaja toetada. ei pea hädavajalikuks legaliseerimise, kuid seni kuni asi on vabatahtlik ei näe ma ka probleemi.
                                2) olen mõelnud ja see mõte ei meeldinud
                                3) meeldivad, olen 5a mõnega juba koos käinud koolis ja väga palju on nad mind aidanud ja proovin ka neid aidata alati.

Comment

Working...