Oktoobri offtopic - "talendid ja ranka koju"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Oktoobri offtopic - "talendid ja ranka koju"

Oktoobrikuu Ärileht kirjutas, et hüpe palgatöötajast ettevõtjaks nõuab kirge ja järjekindlust. Kui kavatsed minna palgatöölt ettevõtja leivale, läheb vaja head äriplaani ja mõistlikul määral julgust. Kuid on ka rida asutusi, kes jagavad ettevõtluseks stardiraha. Ärileht annab ülevaate.

Ma ikka mõtlen, et sry mida algav ettevõtte 3-4k euriga peale hakkab(selle sees on eeldus, et luuakse 1 töökoht!)?3k on juba spetsialisti ÜHE KUU palgafond
    Või mõeldaksegi, et ostan lapaka ja hakkan äri tegema? Või kohe huvitaks missugused need ärid on, mis sellest toetusest reaalset kasu saavad?

Comment

• estdonk
      Õpihimuline Mängur
      • Sep 2011
      • 450

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
      Halp pls?
      Ses suhtes ma tean igakord kui püüan hiire mikronuppe sättida siis lõpuks need tõprad ei tööta enam üleüldse.
      Endal teeb ka 1 hiir topeltklikke. Mingi aeg viskas emaplaat vedru aga hiir ikka klikib topelt. Teine hiir nii ei tee.

Comment

• Majandaja
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 2133

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
        Endal teeb ka 1 hiir topeltklikke. Mingi aeg viskas emaplaat vedru aga hiir ikka klikib topelt. Teine hiir nii ei tee.
        Endal tegi ka hiir topeltklõpse. Suht tilti ajas, kui läbi ühe laua alumisel laual min5betis jne. Asi kindlasti antud hiires. Ülejäänud hiirtega jama pole olnud.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

Algselt postitas privador Vaata postitust
          http://arileht.delfi.ee/news/tarbija....d?id=66898133

Ma ikka mõtlen, et sry mida algav ettevõtte 3-4k euriga peale hakkab(selle sees on eeldus, et luuakse 1 töökoht!)?3k on juba spetsialisti ÜHE KUU palgafond
          Või mõeldaksegi, et ostan lapaka ja hakkan äri tegema? Või kohe huvitaks missugused need ärid on, mis sellest toetusest reaalset kasu saavad?
          töökoht ei pea olema kohe täistöökoht ja ei pea kohe spetsialisti palkama. Nt hakkad pakkuma turundusalast nõu, st müüma teenus. alguses on vaja projektijuhti, palgakulu ühes kuus 1,5k€ täiskohaga. kaks kuud ja selle aja jooksul leiad tööd endale.
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Re: Oktoobri offtopic - &quot;talendid ja ranka koju&quot;

HDTaneli ülekutse annetusteks:

Toodzi vastus:

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

mm.. latt päris madalal kui FB's siin rõõmustas 400 € üle, et mitu kuud nüüd kulud kaetud..

Comment

• MartinGarcia
                Grinder
                • Nov 2009
                • 517

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
                Endal tegi ka hiir topeltklõpse. Suht tilti ajas, kui läbi ühe laua alumisel laual min5betis jne. Asi kindlasti antud hiires. Ülejäänud hiirtega jama pole olnud.
                Pff. Eile ostsin tutika hiire, 2 h töötas siis lihtsalt ei töötanud enam. Täna vahetsin välja samasuguse vastu-töötab, aga jätab sitaks vahele ning ei jookse ühtlaselt. Trust ei ole vist kõige parem firma ka. Mõtlesin just ostma minnes, et pohh, võtan odavama, et küll töötab ja mis vahet neil on, aga on.

Comment

• Majandaja
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 2133

Algselt postitas MartinGarcia Vaata postitust
                  Pff. Eile ostsin tutika hiire, 2 h töötas siis lihtsalt ei töötanud enam. Täna vahetsin välja samasuguse vastu-töötab, aga jätab sitaks vahele ning ei jookse ühtlaselt. Trust ei ole vist kõige parem firma ka. Mõtlesin just ostma minnes, et pohh, võtan odavama, et küll töötab ja mis vahet neil on, aga on.
                  Ostsin ka odava 6 eurise trusti hiire. Hiir võbab nagu ma ei tea, mis asi ekraanil. Andsin selle naisele kasutada ja kasutan nüüd tema oma, mis on stabiilsem ja mugavam. Sain ka korraliku õppetunni :D

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Mul mingi paarikümne eurine logitech mis on suht nice,patakas peab ka sees oma 3 kuud vastu :P

Comment

• MartinGarcia
                      Grinder
                      • Nov 2009
                      • 517

Mul ka muidu logitech väga korralik hiir, aga usb ots lihtsalt haihtus õhku. Patarei pidas ka väga korralikult ja supermugav hiir. Vana ligi 3-4 aastat usun ja maksis 600 kr kanti. Asenduseks mõtlesin et proovin, aga põrusin

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

performance mx ftw.
                        akud peavad aint vähe tho, aga ei häiri iga 2p tagant juhet tunniks lihtsalt järgi panna ja toimib nagu juhtmega hiir tol hetkel.
                        Last edited by qbj0hn; 14.10.13, 18:00.

Comment

• reggie
                          Pokkerihai
                          • Jun 2009
                          • 1705

60 eurine microsofti hiir töötab 4 aastat peaaegu veatult.

Comment

• Romka
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1544

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                            Halp pls?
                            Ses suhtes ma tean igakord kui püüan hiire mikronuppe sättida siis lõpuks need tõprad ei tööta enam üleüldse.
                            Jep see hiire viga, mul samamoodi marathon hiirel... googeldasin ja leidsin õpetuse ka kuidas mingi asi seal ära vahetada ise, et korda teha aga pole olnud täpsemalt aega süveneda, et kuidas ja mida.

Comment

• Romka
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1544

Oot kas Park kolib ära? Kuhu täpsemalt ja miks kui see nii on? Või on kuskil mingi uudis selle kohta mille ma maha olen maganud.

Comment

• Trapface
                                Jube Noob
                                • Feb 2012
                                • 197

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                                Oot kas Park kolib ära? Kuhu täpsemalt ja miks kui see nii on? Või on kuskil mingi uudis selle kohta mille ma maha olen maganud.

Comment

Working...