*** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: *** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

Mul kunagi TTÜ-s samasugune õppejõud (äkki sama vend), ka IT alal andis mingit ainet ja enamus said 0, valitud vennad 1 v 2, muud valikut üldse polnud. Õppejõud selgitama ei vaevunud, vigasid ei näidanud. Kord lendasin oma tööga talle peale, luges kõikide küsimuste vastused läbi (10 vastust, kõik üle 5 lause) ja ütles, et oleks vaja juurde, et sellisega läbi ei lähe, kusjuures olin õppinud korralikult. Tundus väga sarnane juhtum, kahtlustangi, et äkki sama õps.

Kusjuures õppejõud ise oli suhteliselt ebastabiilne loengus, kirjutas midagi tahvlile, siis lambist võttis kuskilt uue teema, vana teema oli veel tahvlil lõpetamata (valemid), kustutas maha ja lendas juba uue probleemi lahendamise poole - vanast teemast rohkem kuulda ei saanudki.
    Kas see mees mitte Leo Mõttus polnud "sissejuhatus reaalaja tarkvaratehnikasse vms". Samamoodi jahus Turingu masinast jne Õnnestus tema aines saada 2 "0" kuigi teisel korral ma vastasin pm kõikidele küsimustele ära. Hiljem asendus keegi teine ja sain pos-le hindele ära teha See oli ainuke aine ttü-s, mida ma ei osanud isegi õppida...
    Kusjuures selels aines liikus päris hea konspekt ja 90% kasutas seda, aga hinded olid pm väga erievad selle konspekti baasil
    Last edited by privador; 29.06.13, 16:48.

Comment

• rahvavaenlane
      Klubi Liige
      • Dec 2009
      • 3040

vale akna all karjute imo. kõig suurem küss on ikkagi selles, et kas üliõpilased saavad aru sellest, et nad peavad teadmisi omandama, mitte selles, et kuidas diplom võimalikult odavalt kätte saada.

Comment

• k2snakalle
        Pokkerihai
        • Dec 2008
        • 2545

Miks ei ole india pähkel enam üldse india pähkli maitsega? (või hoopis ennem ei olnud ja nüüd on "õige" maitsega?) Viimasel ajal ostes on kõik pakid mingit maitsetut pähklit täis topitud

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

purjusujumiseliit võeti rajalt maha :D
          Eile õhtul tabasid politseinikud tähelepaneliku helistaja teate peale Tartu linnas liigelnud joobes juhi, kelle autos reisis kaasa viis alaealist last.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Hea tool kõikidele, kellel aegajalt vaja screenshote teha. Suur + sellel on see, et koheselt kui oled pildi teinud toimub ka uploadmine. Link avaneb sinu broweris :)

Gyazo is the easiest way to record screenshots & videos you can share instantly. Save time with async visual communication that's effortless and engaging.

1) Tõmba ja installi Gyazo.
            2) Arvuti toolbarile tekib Gyazo logoga button.
            3) Pildistamiseks vajuta buttonit ja tõmba üle soovitud ala.
            4) Nii kui oled pildi teinud, toimub koheselt ka UPLOADimine. Link avaneb sinu browseris.

Sai paar katsetust tehtud ja umbes 3-4 sekundiga on pilt tehtud + uploaditud ja valmis sheerimiseks.

Comment

• fyte
              Pokkerihai
              • Jun 2010
              • 3378

Kui kellegil Tendleri raamat mugavas formaadis e-booki näol, siis võib PMida (pole vahet kas 1. või 2. osa).

//
              Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
              ty
              Last edited by fyte; 29.06.13, 20:34.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                Kui kellegil Tendleri raamat mugavas formaadis e-booki näol, siis võib PMida (pole vahet kas 1. või 2. osa).
                Ega seda ei mõtle: http://www.upload.ee/files/3413694/M...rsion.pdf.html ?

Comment

• Cheating
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 447

Comment

• Pumper
                    Klubi Liige
                    • Mar 2009
                    • 2359

TTÜ õppejõu teemal: Patsi ma ei tea, oli ilma patsita siis. Kahjuks ma isegi ainet ei mäleta. Mõtus samuti ei olnud.

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                      TTÜ õppejõu teemal: Patsi ma ei tea, oli ilma patsita siis. Kahjuks ma isegi ainet ei mäleta. Mõtus samuti ei olnud.
                      Olid korralikult õppinud ja mäletad kui ebastabiilne oli, aga mis aine, vot seda ei tea. Lahe!

Comment

• vonkartoffel
                        Pokkerihai
                        • May 2009
                        • 1658

Atm käib paf live exclusive finaallaud(6max 500euri) lauas on näiteks Käsper ja Korkka, www.eestipokker.com väike kommentaar on ka küljes et lihtsam vaadata.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

Algselt postitas camu Vaata postitust
                          Olid korralikult õppinud ja mäletad kui ebastabiilne oli, aga mis aine, vot seda ei tea. Lahe!
                          ära pahanda Pumperiga. Ta on nii tark mees, et kindlasti võttis ainest maksimumi ning täitis ainekursuses sätestatud õpiväljundid. Arusaadavalt on ebanormaalne olukord, kus sa oled igas vastuses kirjutanud viis või rohkem lauset, hinnatud halva hindega. Kuidas saakski keegi sellise töö läbi kukutada? uskumatu lugu!

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Mis sul viga on?

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                              Mis sul viga on?
                              Codecci.

Olen sinu vastu alati viisakas olnud, isegi siis kui sa oled üsnagi lolli juttu ajanud. Aga kui sa ei saa ei leia enda ning Pumperi jutust suuri ebakõlasid, siis võiksid seda küsimust pigem endalt küsida.

p.s. viisakas olen ma olnud sellepärast, et omal alal ning omas valdkonnas oled sa kindlasti parem kui mina omas. See väärib teatud respekti. Päris tõsiselt.
                              Aga on valdkondi, kus su teadmised on üsnagi vähese tõeväärtusega ning ma arvan et ma olen üsnagi vale inimene, kellega sa peaksid selles temaatikas vaidlema. Täpselt samamoodi nagu mina sinuga a la HU stratis (p.s. sellepärast ma ei võta ka seal sõna).

Pumperi jutt tundus aga lihtsalt loll. Antud hetkel, mitte üldiselt. Kuigi me ei ole temaga eye to eye, siis väike sarkasm on minu arvates teretulnud.
                              Last edited by karupoeg; 30.06.13, 06:48.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Väike sarkasm on ok, aga viimasel ajal sult ainult kuidagi negatiivseid/kibestunud postitusi ainult tulebki...

Comment

Working...