Re: *** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***
Kas see mees mitte Leo Mõttus polnud "sissejuhatus reaalaja tarkvaratehnikasse vms". Samamoodi jahus Turingu masinast jne Õnnestus tema aines saada 2 "0" kuigi teisel korral ma vastasin pm kõikidele küsimustele ära. Hiljem asendus keegi teine ja sain pos-le hindele ära teha See oli ainuke aine ttü-s, mida ma ei osanud isegi õppida...
Kusjuures selels aines liikus päris hea konspekt ja 90% kasutas seda, aga hinded olid pm väga erievad selle konspekti baasil
Mul kunagi TTÜ-s samasugune õppejõud (äkki sama vend), ka IT alal andis mingit ainet ja enamus said 0, valitud vennad 1 v 2, muud valikut üldse polnud. Õppejõud selgitama ei vaevunud, vigasid ei näidanud. Kord lendasin oma tööga talle peale, luges kõikide küsimuste vastused läbi (10 vastust, kõik üle 5 lause) ja ütles, et oleks vaja juurde, et sellisega läbi ei lähe, kusjuures olin õppinud korralikult. Tundus väga sarnane juhtum, kahtlustangi, et äkki sama õps.
Kusjuures õppejõud ise oli suhteliselt ebastabiilne loengus, kirjutas midagi tahvlile, siis lambist võttis kuskilt uue teema, vana teema oli veel tahvlil lõpetamata (valemid), kustutas maha ja lendas juba uue probleemi lahendamise poole - vanast teemast rohkem kuulda ei saanudki.
Kusjuures õppejõud ise oli suhteliselt ebastabiilne loengus, kirjutas midagi tahvlile, siis lambist võttis kuskilt uue teema, vana teema oli veel tahvlil lõpetamata (valemid), kustutas maha ja lendas juba uue probleemi lahendamise poole - vanast teemast rohkem kuulda ei saanudki.
Kusjuures selels aines liikus päris hea konspekt ja 90% kasutas seda, aga hinded olid pm väga erievad selle konspekti baasil
Comment