*** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • estdonk
    Õpihimuline Mängur
    • Sep 2011
    • 450

Re: *** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

Esmalt tee selgeks kas asjad on täituri käes või kohtust läbi käinud. Vaata eesti.ee-st järgi, ja just.ee-st (e-toimik) kui ei ole kohtust läbi käinud saada BIG-le kiri vastu et ei tunnista antud nõuet kuna see on aegunud. Sama ka EMT-ga, ja et võivad kohtusse pöörduda kui soovivad.
    Kas sul Eesti pangakonto on arestitud või vaba? Ei saagi aru kas on asi täituri käes või mitte. Kui on kohtust läbi käinud siis pead kuni aastani 2021 madalat profiili hoidma.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
      rääkisin äsja sõbraga ja ta mainis seda, et olime tartus kuskil pinnakal ja keegi ütles mille, et tal pangakaart kodus ja laseb mulle kanda. ma loll lasingi. ei tea neid inimesi ja ei mäleta keissi. sealt siis tegelikult see BIGBANK. täitsa ******.
      Kuidas nii saab? BIGBANK andis kunagi laenu nagu SMS-laen, et netis tegid avalduse vms?

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
        Esmalt tee selgeks kas asjad on täituri käes või kohtust läbi käinud. Vaata eesti.ee-st järgi, ja just.ee-st (e-toimik) kui ei ole kohtust läbi käinud saada BIG-le kiri vastu et ei tunnista antud nõuet kuna see on aegunud. Sama ka EMT-ga, ja et võivad kohtusse pöörduda kui soovivad.
        Kas sul Eesti pangakonto on arestitud või vaba? Ei saagi aru kas on asi täituri käes või mitte. Kui on kohtust läbi käinud siis pead kuni aastani 2021 madalat profiili hoidma.
        BIG-i asi ei ole kohtust läbi käinud. võlgnevus aastast 06-07. EMT asi on nagu kohtust läbi käinud ja tahetakse 151 euri. pangakontol on mul ainult maksuameti võlgnevus peal. sellega ma nõustun ja sellega saan, ehk hakkama ka. aga ülejäänud asjad. ma ei taha neid. ei BIG-i ega EMT-d.

Comment

• rahvavaenlane
          Klubi Liige
          • Dec 2009
          • 3040

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          Kuidas nii saab? BIGBANK andis kunagi laenu nagu SMS-laen, et netis tegid avalduse vms?
          ei olnud mingit avaldust. saatsid lihtsalt sms oma pangakontoga ja piiks-piiks. nii uskumatu, aga nii see oli. ma ei teadnud sellest tol momendil midagi ja poolvõõrad küsisid accounti.

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

isikukoodi said nad kuidagi ise juba kätte. ma ei teagi kas vaatasid mu rahakotti v leidsid netist

Comment

• rahvavaenlane
              Klubi Liige
              • Dec 2009
              • 3040

Algselt postitas Maxi
              See "ei taha" on kuidagi väga kulunud jutt. Sa peaksid mõistma, et antud olukorras on üle lastud sind, ja ülelaskjaks on see vend kellele sa enda kontolt võetud raha andsid. Kui sa oleksid esimese nõude peale reageerinud ja hakanud asja ajama, siis poleks praegu mingeid probleeme. Isegi kui nõue aegub siis laenu ega liisingut sa teistest pankadest nii järgmised 10 aastat niikuinii ei saa.
              Nüüd mingit tüüpi leida kelle nimel sa heauskselt laenu võtsid (andsid edasi enda isikuandmed) aastal 2006 on suht võimatu.
              mingi laenu peale ma enivei rõhku ei pane. saan ise hakkama. aga ma tahan, et konto oleks ok. olen viimased aastat niikuinii kasutanud varifirmade kontosid ja muid rekvisiite. aga nüüd tahaks hakata ise ka elama ja siis avastan sellised jamad. ma lihtsalt tahangi teada, et kas ma saan need kuidagi nahhui saata v mitte?

Comment

• estdonk
                Õpihimuline Mängur
                • Sep 2011
                • 450

Siis BIG-ile saadagi kiri et sa ei tunnista antud nõuet kuna see on aegunud. Siis nad vastavad et aegumist saab kohaldada ainult kohus ja siis vasta et mingegi kohtusse. Kohtusse nad ei lähe 99% vaid nõuavad niisama. Sellest ära tee välja. Kui tulebki see 1 outer, siis vaata iga paari nädala tagant e-toimikut ja kirjuta kohtule vastuväide.
                EMTga on nii et kui asi kohtust läbi käinud siis peaks see ka täitmisel olema. Kui nad pole just siiamaale seda täitmata andmisele jätnud. Igatahes selle tundub et pead ära maksma. EMTga on nii et nad on nõus suhteliselt naeruväärse graafiku ka tegema sinuga, 10-20 EUR kuus. Kui on olemas kohtuotsus siis on neil täitedokument millega võivad täituri juurde minna. Katsu ennem nendega jutule saada, siis pääsed täituritasudest.

Comment

• rahvavaenlane
                  Klubi Liige
                  • Dec 2009
                  • 3040

sain hetkel selgeks selle, et BIG pole mind kohtusse kaevanud. kas ma saan nad lihtsalt ***** saata või mitte??? selles on küss.

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

Siis BIG-ile saadagi kiri et sa ei tunnista antud nõuet kuna see on aegunud. Siis nad vastavad et aegumist saab kohaldada ainult kohus ja siis vasta et mingegi kohtusse. Kohtusse nad ei lähe 99% vaid nõuavad niisama. Sellest ära tee välja. Kui tulebki see 1 outer, siis vaata iga paari nädala tagant e-toimikut ja kirjuta kohtule vastuväide.
                    EMTga on nii et kui asi kohtust läbi käinud siis peaks see ka täitmisel olema. Kui nad pole just siiamaale seda täitmata andmisele jätnud. Igatahes selle tundub et pead ära maksma. EMTga on nii et nad on nõus suhteliselt naeruväärse graafiku ka tegema sinuga, 10-20 EUR kuus. Kui on olemas kohtuotsus siis on neil täitedokument millega võivad täituri juurde minna. Katsu ennem nendega jutule saada, siis pääsed täituritasudest.
                    no ma proovin siis järgida seda mis sa räägid. biggi saadan ***** ja emti maksan lihtsalt otse ära. summa pole suur õnneks

Comment

• estdonk
                      Õpihimuline Mängur
                      • Sep 2011
                      • 450

Mis sul selle krediidiinfoga oli. Kas BIG on seal üleval? Ja kas on lõpetamata maksehäire?

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

aga kas ma saan otse maksta emt-le? hiljem mingi kohus ja muud munnid ei taha oma osa? kohtutäituruid ja muud värdid?

Comment

• rahvavaenlane
                          Klubi Liige
                          • Dec 2009
                          • 3040

Mis sul selle krediidiinfoga oli. Kas BIG on seal üleval? Ja kas on lõpetamata maksehäire?
                          eesti.ee-s on ainult EMT üleval. ja sama ka pangas. BIGist pole mingit juttu kuskil. lihtsalt tyytavad meilidega.

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

mul ei ole isegi aimu, et mis leping ja millises mahus. praegu saadavad lihtsalt kirju, sisuga, et oleme nõus teiega läbirääkimisi pidama teie võlakohustusste osas.

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

nii palju kui mäletan, siis sadeti mulle 2700 eeki. mis paluti mul välja võtta.

Comment

• rahvavaenlane
                                Klubi Liige
                                • Dec 2009
                                • 3040

nüüd ma sain siis lõplikult aru. arvele oli laekunud 2550 eeki, mulle öeldi et tuleb 3000. öeldi, et saad 200 endale võta 2800 välja. omast rahast maksin otse 250 peale ka veel.

Comment

Working...