*** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: *** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
    Liiklemine merel ei ole naljaasi. Peab tundma meremärke ja liikluseeskirju täpselt samamoodi, kui tänavatelgi. Je merel on omadus mitte andestada tavaliselt, kui juhtub kas või tühine õnnetuski. Olles tihti paadiga kalavetel, siis olen igasuguseid idioote näinud jettida ja skuutrite seljas. Rolleri või jalgrattaga liiklejal linnaliikluses peaks minu meelest olema samamoodi nõutav koolituse läbimine.
    Kirjutan alla su postitusele!

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

Nõus, et mõlemad peaksid reglementeeritud olema. Küll aga arvan siiki, et ilma lubadeta olen ma liiklus korduvalt suurem oht nii endale kui teistele isegi siis kui mu alalhoiuinstinktid on tugevad. Ilma lubadeta skuutril, hoides sealjuures tagasihoidlikku joont ning eemale teistest inimestest ei ole kujutatav oht ehk kõige suurem.

Need Kotka poolt mainitud debiilikud jäävad debiilikuteks ka siis kui nad selle 30h koolitust läbinud. Samamoodi nagu tavaliikluses.

Võin ka eksida, sest ei oma kummagi lube ning kummagi juhiistmele liikluses sattunud ei ole.

Comment

• Supsti
        Grinder
        • Dec 2008
        • 863

Algselt postitas Skyline Vaata postitust
        Kunagi oli Trendneti ruuter mis suri täpselt samamoodi maha iga X aja tagant(kukkusid kõik masinad mis võrgus), lõpuks vahetasin elioni Thomsoni vastu ning 0 problem.
        Mõtlesin, et ei kirjutama ennem. Aga kui sa postitasid, siis jamh. Endal täpselt sama ruuter, täpselt samasuguse anomaaliaga.. Ilmselt peab uue ostma.

Comment

• TaistoJ
          Grinder
          • Aug 2010
          • 787

Mida arvate rattakellast? Imo this is just fucked up, et rattakell on kohustuslik.
          Ma ei kujutaks ette, et ma kasutaksin seda "kella", kui mul peaks rattaga sõites mingitmoodi ohtlik olukord tekkima. Enda suu oleks 10x parem abivahend selleks.
          Ratast mainides tuli cool story ka meelde
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
          Last edited by TaistoJ; 12.06.13, 16:46.

Comment

• elrosmeero
            FPP Pro
            • Jan 2011
            • 239

Regasin Paypali ära, sisestasin oma virtuaalkaardi andmed. Selleks , et teha 20€ ost, tuleb mul verification ka ära teha, või saan kohe osta ? EDIT: Vist ei pea, limit on seal 500 praegu kirjas
            Ja enne kui ma osta saan, pean ma mingit raha ka Paypali laadima, või ta võtab otse virtuaalkaardilt ?

Tänud vastajale !

EDIT: Ei pea...
            Last edited by elrosmeero; 12.06.13, 18:23.

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Pead ikka verificationi tegema. Mina vähemalt pidin. Raha laadima ei pea, vaid võtavad otse su kaardilt.

Comment

• Platinum
                FPP Pro
                • Jan 2010
                • 248

Mida arvate kontaktivabast segistist vannituppa? Remont hetkel käimas ja tundub hea variant olevat. + on, et ei pea puhastama kuna ei näpita, säästab vett ja näeb hea välja. Mingeid miinuseid?
                Üks illustreeriv pilt kah.

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Kui sul ei ole pumbaga tsirkuleeritav soe vesi, siis pesed koguaeg külma veega käsi.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                    Mida arvate rattakellast? Imo this is just fucked up, et rattakell on kohustuslik.
                    Ma ei kujutaks ette, et ma kasutaksin seda "kella", kui mul peaks rattaga sõites mingitmoodi ohtlik olukord tekkima. Enda suu oleks 10x parem abivahend selleks.
                    Ratast mainides tuli cool story ka meelde
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                    Rattakell kohustuslik? Mis ajast? Raske uskuda, et keegi sellise asja eest trahvi saab kui just ise sitaks ei ülbitse.

Comment

• Oliverk
                      Moderaator
                      • Nov 2008
                      • 3016

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Rattakell kohustuslik? Mis ajast? Raske uskuda, et keegi sellise asja eest trahvi saab kui just ise sitaks ei ülbitse.
                      lol, Türile uudised ei jõua jah :D Jah ja Jah su küsimuse vastused.

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Liiklusseaduse § 87 käib selle kohta. Eelmine suvi pollarid tegid rocca bowlingu taga rattateel haarangu. Kõik ilma kellata, helkuriteta või tuledeta võeti rajalt maha. Pandi protokoll kehtima ja anti 2 nädalat aega, et ratas korda teha ja ette näitama tulla. Lastel kutsuti keegi vanematest ka kohale.

Comment

• TaistoJ
                          Grinder
                          • Aug 2010
                          • 787

Trahvi on tõesti raske saada, aga täiesti kasutu asja eest on võimalik inimeste aega raisata ja tüli tekitada.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Ridic. Jalgrattaga võiks küll igaüks sõita sellisega nagu ise tahab.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                              Trahvi on tõesti raske saada, aga täiesti kasutu asja eest on võimalik inimeste aega raisata ja tüli tekitada.
                              Miks rattakell kasutu on? Linnas suht vajalik, kui ei viitsi iga nurga peal karjuda või autoteel sõita.

Siis teien asi - ei saa aru, et miks peab rattur sõitma autoteel. Saan aru, et see on seadusega nõutud, aga olles ise autojuht vihkan kergliiklejaid kõige rohkem ning üleüldse kuidas võib rattur tulla autoteele, kui tal ei ole juhilubasidki.

Comment

• TaistoJ
                                Grinder
                                • Aug 2010
                                • 787

Seda väikest kõlinat pole kuuldagi ju. Kui mingi jalakäija peaks ette koperdama, siis tõesti lased seda kella ja loodad, et jalakäija hüppab eest ära? Jalamees prob ei pane tähelegi seda.

Rattur autoteel on tõsiselt häiriv. Eriti ei saa aru nendest "proffiratturitest" kes peavad autoteel sõitma, kuigi 3 meetrit kõrval on jalgrattatee.

Comment

Working...