*** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***
Minu ja qb pandud naiste arv ja mõtlematult laristatud raha numbrid on selle eest tunduvalt suuremad :D See on ainus, mis loeb, keda mingi Island kotib.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustpäris peen :). tulistan puusalt, et ma olen rohkemates riikides reisinud elu jooksul, kui sina ja qbj kokku
Comment
-
Need rekkad ajavad tilti, paljud sõidavad ikka päris pastaldega. See, et rehvid kallid on, ei ole mingi vabandus. Rehvi vahetavat sõiduautot ei näe mina oma igapäevasel teekonnal kindlasti mitte nii tihti, kui purunenud rehviga rekkat. Obv on midagi valesti.
Comment
-
Sõiduauto on eraisiku oma, rekka firmade oma + obv hinnavahe metsik. Juhtidel pole midagi kobiseda, kas sõidad sellega mis kätte antakse või saad kinga ja otsime juhi kes nõus sõitma. + pmst kõik rekkajuhid peavad ülekoormaga sõitma, magnetiga ületunde tegema jms.Algselt postitas elrosmeero Vaata postitustNeed rekkad ajavad tilti, paljud sõidavad ikka päris pastaldega. See, et rehvid kallid on, ei ole mingi vabandus. Rehvi vahetavat sõiduautot ei näe mina oma igapäevasel teekonnal kindlasti mitte nii tihti, kui purunenud rehviga rekkat. Obv on midagi valesti.
Comment
-
Kui me oleme jõudnud sinna maale, et reaalsuses rekkameestel ongi sellised valikud, siis on küll midagi väga valesti selles valdkonnas.Algselt postitas Codecci Vaata postitustSõiduauto on eraisiku oma, rekka firmade oma + obv hinnavahe metsik. Juhtidel pole midagi kobiseda, kas sõidad sellega mis kätte antakse või saad kinga ja otsime juhi kes nõus sõitma. + pmst kõik rekkajuhid peavad ülekoormaga sõitma, magnetiga ületunde tegema jms.
Comment
-
Rankat raudselt huvitab.Algselt postitas Mr_Kenny Vaata postitustLäks m*nnide mõõtmiseks nüüd siin? Here's a fun fact: nobody cares.
Comment
-
Turumajandus, rekkamehi rohkem kui töökohti...Algselt postitas inward Vaata postitustKui me oleme jõudnud sinna maale, et reaalsuses rekkameestel ongi sellised valikud, siis on küll midagi väga valesti selles valdkonnas.
Comment
-
Huvitab jutuke potsatas töömeili. Päris tl:dr
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Huvitav, kas ma olen loll, et mulle meeldib ilusa ilmaga istuda välikohvikus ning oma kannuke heledat õlut rüübata ja võib-olla ka veel üks kannuke selle asemel, et nii kui on esimene ilus ilm, siis JESSSSSSSS, vaja kohe aeda minna, mingeid kuradi rabarbereid harvendama hakata või muru niitma masinaga, mis seitse korda välja sureb ja jeeli-jeeli uuesti käima läheb?! Pärast higi voolab lörinal igast august, süda peksab rinnus, aga no tähtis on see, et olen eestlane, kel häbiasi niisama kaunist ilma nautida ühes raamatu või just jah, sellesama õllega! Kogu aeg vaja rassida ja rabeleda ja kopsida ja toksida. Kas see mõnes mõttes mingi tugev lolluse näitaja ei ole?? Või on tegemist siis identiteediküsimusega, et eestlane peabki selline künnihärg olema, kes magades ka ringi rühib!
No ei jääks see faking muru niitmata. Meil siin traalerivennad teevad ametlikku haltuurat, leht kuulutusi täis. Pakkujaid on nii palju ja seetõttu hind pea olematu. Ise võtaks õnge, läheks vaikselt fjordi äärde kalale, tuleks tagasi, aed korras, hundid söönd, lambad terved ... Vot tak kulturna. Lapsena maal kah - kui juhtus ilus ilm tulema, siis kõlas vile ja poshlii, kes kuhu! Kas siis kummuli kartulivagude vahele või palun väga - peedipeenrale! Või niisama silmad punnis, aiakäruga ühest krundiotsast teise kihutama - sõjakisa huulil!
Või siis mingid talgud. Hullumeelne pilk peas, vaja järsku mingi pihlakas kõige juurtega maast lahti kiskuda! "Eieiei, mitte sinna, ära topi seda siia, siia tulevad pesud kuivama, KUHU SA RONID??? - seal varjab ju päikese ära, kus on saag, kus on mootorsaag, ma küsin, ah Ülo polegi veel tagasi toonud? No pole hullu, siis kangutame hammastega. Kangutame kohe kõik oksad lahti ja punume patsi. Patsi aga viime keldrisse. Igaks juhuks. Äkki läheb kunagi millekski vaja." Oksad süles, oksad kärus, oksarida järel ... Kurat, vähe puudus, et okserida järel!!
Ning siis tuleb hakata sõstramahla tegema. Mahla, mida mitte keegi mitte kunagi ei taha, sest nii paha maitse on sel nurjatul keelekastel! Hapu hais paneb silmad kipitama ja samal ajal, kui siis kogu seda mahlategemisest järelejäänud löga kompostihunnikusse venitad, mõtledki, et näe, käisin eile keldris maasikamoosi varastamas (loomulikult varastamas, sest head moosid on ju Püha Tabu. Neid süüakse ainult Jõuludel ja siis ka vanarahvas kõrval seismas, suutäisi lugemas ja rehnutti tegemas. Igapäevaselt süüakse ikkagi hea tava kohaselt a' la kirbet mustasõstrakarusmarjakeedist. Ei lööda risti ette ka kaalikakeedise ees.)
Nuvot, oot millest ma enne rää ... aa, ühesõnaga seisan keldris ning näen riiulitel massiliselt sõstramahlu. Neidsamu sõstramahlu, mida parasjagu üleval taeva all kortsus kulmudega torinal villitakse. Näod peas sellised, et toimumas on miskit eluliselt ülivajalikku, millest minusugune mõttetu linnavurle ei peagi aru saama. Ei saa jah aru. Ja ei saa ka sellest aru, miks on osad riiulitel olevad sõstramahlad peaaegu sama vanad kui mina??! Pannakse ju pudelitele valged rombikujulised sildid, millel pastakaga aastaarv peale kritseldatud. Osadel pudelitel miski söetükiga, välimuse järgi. Ilmselt polnud siis sel ajal veel pastakat leiutatud.
No ja ei saagi ma va linnavurle aru, et milleks see idiootsus? Milleks see massiline ületootmine? Milleks see tüüpiline skeem, et torssis näoga korjame, torssis näoga topime mahlapressi, torssis näoga nõrutatakse, villitakse ja ladustatakse. Ning siis hakatakse torssis näoga kogu seda toodangut oma lähedastele pähe määrima. Ja siis mõtle aga jälle põhjuseid välja, miks sul veel tunamullusedki veneaegsed klaasist piimapudelid kogu selle värvitu lägaga puutumatuna seisavad. Ning ongi lõpuks nii, et ootad pikisilmi sitta ilma, sest siis saad rahulikult elada ja olla nii et keegi sulle reha või mingit ilma nimeta taluriista kätte ei suru! Lihtsalt elada ja oma raamatut lugeda. Proovin nüüd selle jutukese Maalehte ka saata. Äkki saab lausa oma rubriigi "Laske elada!! Härdalt palun!" Rubriik võiks asetseda kuskil anekdootide ja surmakuulutuste vahel
Comment
-
Algselt postitas Oliverk Vaata postitustHuvitab jutuke potsatas töömeili. Päris tl:dr
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Huvitav, kas ma olen loll, et mulle meeldib ilusa ilmaga istuda välikohvikus ning oma kannuke heledat õlut rüübata ja võib-olla ka veel üks kannuke selle asemel, et nii kui on esimene ilus ilm, siis JESSSSSSSS, vaja kohe aeda minna, mingeid kuradi rabarbereid harvendama hakata või muru niitma masinaga, mis seitse korda välja sureb ja jeeli-jeeli uuesti käima läheb?! Pärast higi voolab lörinal igast august, süda peksab rinnus, aga no tähtis on see, et olen eestlane, kel häbiasi niisama kaunist ilma nautida ühes raamatu või just jah, sellesama õllega! Kogu aeg vaja rassida ja rabeleda ja kopsida ja toksida. Kas see mõnes mõttes mingi tugev lolluse näitaja ei ole?? Või on tegemist siis identiteediküsimusega, et eestlane peabki selline künnihärg olema, kes magades ka ringi rühib!
No ei jääks see faking muru niitmata. Meil siin traalerivennad teevad ametlikku haltuurat, leht kuulutusi täis. Pakkujaid on nii palju ja seetõttu hind pea olematu. Ise võtaks õnge, läheks vaikselt fjordi äärde kalale, tuleks tagasi, aed korras, hundid söönd, lambad terved ... Vot tak kulturna. Lapsena maal kah - kui juhtus ilus ilm tulema, siis kõlas vile ja poshlii, kes kuhu! Kas siis kummuli kartulivagude vahele või palun väga - peedipeenrale! Või niisama silmad punnis, aiakäruga ühest krundiotsast teise kihutama - sõjakisa huulil!
Või siis mingid talgud. Hullumeelne pilk peas, vaja järsku mingi pihlakas kõige juurtega maast lahti kiskuda! "Eieiei, mitte sinna, ära topi seda siia, siia tulevad pesud kuivama, KUHU SA RONID??? - seal varjab ju päikese ära, kus on saag, kus on mootorsaag, ma küsin, ah Ülo polegi veel tagasi toonud? No pole hullu, siis kangutame hammastega. Kangutame kohe kõik oksad lahti ja punume patsi. Patsi aga viime keldrisse. Igaks juhuks. Äkki läheb kunagi millekski vaja." Oksad süles, oksad kärus, oksarida järel ... Kurat, vähe puudus, et okserida järel!!
Ning siis tuleb hakata sõstramahla tegema. Mahla, mida mitte keegi mitte kunagi ei taha, sest nii paha maitse on sel nurjatul keelekastel! Hapu hais paneb silmad kipitama ja samal ajal, kui siis kogu seda mahlategemisest järelejäänud löga kompostihunnikusse venitad, mõtledki, et näe, käisin eile keldris maasikamoosi varastamas (loomulikult varastamas, sest head moosid on ju Püha Tabu. Neid süüakse ainult Jõuludel ja siis ka vanarahvas kõrval seismas, suutäisi lugemas ja rehnutti tegemas. Igapäevaselt süüakse ikkagi hea tava kohaselt a' la kirbet mustasõstrakarusmarjakeedist. Ei lööda risti ette ka kaalikakeedise ees.)
Nuvot, oot millest ma enne rää ... aa, ühesõnaga seisan keldris ning näen riiulitel massiliselt sõstramahlu. Neidsamu sõstramahlu, mida parasjagu üleval taeva all kortsus kulmudega torinal villitakse. Näod peas sellised, et toimumas on miskit eluliselt ülivajalikku, millest minusugune mõttetu linnavurle ei peagi aru saama. Ei saa jah aru. Ja ei saa ka sellest aru, miks on osad riiulitel olevad sõstramahlad peaaegu sama vanad kui mina??! Pannakse ju pudelitele valged rombikujulised sildid, millel pastakaga aastaarv peale kritseldatud. Osadel pudelitel miski söetükiga, välimuse järgi. Ilmselt polnud siis sel ajal veel pastakat leiutatud.
No ja ei saagi ma va linnavurle aru, et milleks see idiootsus? Milleks see massiline ületootmine? Milleks see tüüpiline skeem, et torssis näoga korjame, torssis näoga topime mahlapressi, torssis näoga nõrutatakse, villitakse ja ladustatakse. Ning siis hakatakse torssis näoga kogu seda toodangut oma lähedastele pähe määrima. Ja siis mõtle aga jälle põhjuseid välja, miks sul veel tunamullusedki veneaegsed klaasist piimapudelid kogu selle värvitu lägaga puutumatuna seisavad. Ning ongi lõpuks nii, et ootad pikisilmi sitta ilma, sest siis saad rahulikult elada ja olla nii et keegi sulle reha või mingit ilma nimeta taluriista kätte ei suru! Lihtsalt elada ja oma raamatut lugeda. Proovin nüüd selle jutukese Maalehte ka saata. Äkki saab lausa oma rubriigi "Laske elada!! Härdalt palun!" Rubriik võiks asetseda kuskil anekdootide ja surmakuulutuste vahel
härra on mul isiklikult tuttav. elab islandil ja on seal muusika pedagoog. kirjutab FB-s alati toredaid ja muljet avaldavaid jutukesi oma elust islandil. ta võeti FB-st kinni ja nüüd on tal konkreetne leping ühe kirjastusega raamatu suhtes taskus.
Comment
-
Vanust järsku mingi 60 kanti? Mul endise töökaaslase isa kolis Islandile uue naisega nii kümmekond aastat tagasi ja imo oli ta ka muusikainimene.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitusthärra on mul isiklikult tuttav. elab islandil ja on seal muusika pedagoog. kirjutab FB-s alati toredaid ja muljet avaldavaid jutukesi oma elust islandil. ta võeti FB-st kinni ja nüüd on tal konkreetne leping ühe kirjastusega raamatu suhtes taskus.
Comment
-
Algselt postitas Potsataja Vaata postitustVanust järsku mingi 60 kanti? Mul endise töökaaslase isa kolis Islandile uue naisega nii kümmekond aastat tagasi ja imo oli ta ka muusikainimene.
ei ole. tegelane ca 39-40. aga mingil ajal oli islandil selline situatsioon, et 17% muusikaõpetajatest olid eestlased. :D tegelikus oli see, et island on väike ja eestlastest muusikaõpetajaid oli seal korraga vist 20.
praegusel hetkel ma tean ise vist kahte. ilmselt on rohkem.
Comment
-
Kust selline info pärineb ? Riik peaks sellised ettevõtted vastusele võtma, kes kasumiahnuses või vahet pole ellujäämise nimel, teadlikult kasutavad tehniliselt kehvas seisukorras olevaid veokeid. See on koht, kus riik saab mitmel erineval moel sekkuda. On oluline, et tehnilisi nõudeid ka täidetaks. Turumajanduse seisukohalt peaks siin huvi olema ka nö tublidel ettevõttetel, et konkurentsitingimused oleksid võrdsed.Algselt postitas Codecci Vaata postitustTurumajandus, rekkamehi rohkem kui töökohti...
Ja seda, et seis halb on ning paranenud ei ole kinnitab ka: Enam kui kolmandikul kontrollitud veokitest esines rikkumisi.Last edited by inward; 07.06.13, 19:36.
Comment
Comment